Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ντοκουμέντο: Επίθεση του ΔΟΛ με όλα τα... μέσα



Σε επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη προχωράει (και πάλι) ο ΔΟΛ. Έχοντας ήδη προαναγγείλει «σεισμό» και παραίτηση Υπουργού μόλις η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Θάνου ζήτησε πειθαρχικό έλεγχο για το αν έπρεπε όντως να χειριστεί η Εισαγγελία Εφετών και όχι ο αρμόδιος κατά της Διαφθοράς εισαγγελέας την υπόθεση Βγενόπουλου, το «Κυριακάτικο Βήμα» προχώρησε σε «αναφορές για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης».....

Θυμίζουμε ότι τη στιγμή που οι ανακρίσεις για την υπόθεση της Λαϊκής τράπεζας και της εμπλοκής Α. Βγενόπουλου συνεχίζονται στην Κύπρο, η υπόθεση στην Ελλάδα τέθηκε από την εισαγγελέα Γ. Τσατάνη στο αρχείο.
Αυτό προκάλεσε δυσφορία στην Κυπριακή Δικαιοσύνη (Εφ.Συν. 3/3/2016).
Το  ΒΗΜΑ επιδίδεται σε άλλο ένα πόλεμο λάσπης κατά του υπουργού υιοθετώντας στην ουσία τους ισχυρισμούς του Α. Βγενόπουλου και του συνηγόρου του Μ. Δημητρακόπουλου, την ίδια στιγμή που στην Κύπρο συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης από την Κυπριακή Δικαιοσύνη.
Πρωτοσέλιδο 6ης Μαρτίουtovima.gr
Πριν από λίγο εξεδόθη αυστηρή ανακοίνωση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Στην ανακοίνωση ο Υπουργός Δ. Παπαγγελόπουλος  αναφέρει ότι ενημέρωσε με επιστολή του (2/3/2016) τον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να λάβουν γνώση και οι βουλευτές με θέμα την επίσκεψη της εισαγγελέως Γ. Τσατάνη στο γραφείο του για «προσωπικούς» της λόγους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της.
Η κα Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία της επίσκεψης της, επικαλείται δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω.
Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάνη.
Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Την επιστολή εξασφάλισε και δημοσιεύει η «Εφ.Συν»

Στο στόχαστρο του ΔΟΛ είναι φανερό πλέον ότι βρίσκονται τόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για τη διαφθορά όσο και η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Αυτό δε συμβαίνει την ίδια στιγμή που είναι ήδη γνωστό ότι ελέγχεται ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος για τα υπέρογκα προσωπικά του δάνεια.

«Ο κατήφορος συνεχίζεται»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο του «Κυριακάτικου Βήματος», σημειώνει: «Ο κατήφορος συνεχίζεται. Τα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής είναι ενδεικτικά για το επίπεδο και την ποιότητα των εμπνευστών τους. Ο αγώνας της κυβέρνησης για τη διαφάνεια στο χώρο των ΜΜΕ αποδίδει και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου