Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας ΚΗΦΙΣΣΟΣ με σκορ 3-0 ο αγώνας με τον Ελατειακό

ΠΡΟΣ
1/ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ
2/ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ
ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ
Κύριε Πρόεδρε,.....

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας στην συνεδρίασή της στις 24/03/2016 αφού έλαβε υπόψη της τα αναφερόμενα στο Φύλλο Αγώνα του
διεξαχθέντος στο γήπεδο της ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ την 23/03/2016 ποδοσφαιρικού αγώνα Α! Κατηγορίας περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ – Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ και ειδικότερα την είσοδο φιλάθλου της ομάδας Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ στο 77΄ στον αγωνιστικό χώρο και την περιγραφόμενη στο Φύλλο Αγώνα βιαιοπραγία αυτού σε βάρος του ποδοσφαιριστή ΝΑΣΤΟΥ Μ της ομάδας Α.Π.Σ. ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, ομοφώνως αποφασίζει, σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
1/ Ο εν λόγω αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ με σκορ 3-0 και βαθμούς νίκης 3.
2/Από την ομάδα Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
3/Η ομάδα Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ θεωρείται αποβληθείσα από το εν λόγω πρωτάθλημα για 1 αγωνιστική και ειδικότερα για την 30η αγωνιστική της 26/03/2016 με ότι αυτό νομίμως συνεπάγεται.
4/Η ομάδα Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ και με υποχρέωση διεξαγωγής του πρώτου, πλην της αμέσως επόμενης αγωνιστικής, για την οποία θεωρείται κατά τα ανωτέρω αποβληθείσα, εντός έδρας του αγώνα της σε ουδέτερο γήπεδο, που θα ορισθεί αρμοδίως.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ

1 σχόλιο: