Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη στον Ανδρέα Βγενόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά στις καταγγελίες που εξαπέλυσε εναντίον του και εναντίον του HOT DOC ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Δείτε το βίντεο:...


7 σχόλια:

  1. Ωραία, την απάντηση-σεντόνι του Βαξεβάνη την ακούσαμε.... Για να θεωρείσαι αμερόληπτος
    κι αντικειμενικός όμως, Πολυδροσοπαρνασσέ, θα πρέπει να μας βρεις και να βάλεις και τη
    συνέντευξη τύπου του Βγενόπουλου, του οποίου βέβαια ο βίος, μπορεί να είναι γνωστός, ας προσέξουμε όμως, μην αγιοποιούμε και τον ....Κωστάκη, γιατί όπως λέει κι ο ίδιος, ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ.
    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ...
    ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ....
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΛΑΧΑΝΙΑΣΕΙΣ.

    Π.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι ο πρώτος απο τους παραπάνω .....γαϊδάρους κι επειδή ο ξένος αχυρώνας είναι πολύ
    φιλόξενος, θα καταχραστώ τη φιλοξενία του και θα πω τα εξής: όποιος άκουσε τον Βγενόπουλο, θα έβγαλε τα συμπεράσματά του και θα καταλάβει τί εννοώ όταν λέω γνωστός ο
    βίος του. Απλά επειδή γνωρίζουμε πολλά για την ...ανιδιοτέλεια του Βαξεβάνη, γιαυτό λέμε
    προσοχή, μην τον αγιοποιήσουμε. Κατά τα άλλα δεν μ' ενδιαφέρουν το κωλοκάναλα που λέει ο δεύτερος ....γάϊδαρος, αυτά μόνο τον Βαξεβάνη μπορεί να ενδιαφέρουν, καθ'ότι
    τα έχει 'μασήσει' απ' ὀλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κλααααμα...ο ένας γάιδαρος! Τι έγινε ρε παιδιά?29 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:42 μ.μ.

    Μπλοκάρονται περιουσιακά στοιχεία και λογαριασμοί του Βγενόπουλου σε ύψος 3,7 δις

    29 Φεβρουαρίου
    09:57
    2016
    Σε μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων του Αντρέα Βγενόπουλου και των συνεργατών του προχωρά η Ελλάδα, με την απόφαση 27/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

    Το μπλοκάρισμα αφορά περιουσιακά στοιχεία ύψους έως 3,79 δισεκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή πρακτικά ο Βγενόπουλος δεν έχει δικαίωμα να κινήσει τραπεζικούς λογαριασμούς ή να μεταβάλει οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο, εκτός αν η περιουσία του υπερβαίνει το ποσό των 3,79 δις.

    Πρόκειται για πολύ σοβαρή απόφαση η οποία ίσως δικαιολογεί τον εκνευρισμό του Βγενόπουλου των τελευταίων ημερών αλλά και τις επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η απόφαση δηλώνει πως την ώρα που παράγοντες της Ελληνικής Δικαιοσύνης «αθωώνουν» προκλητικά τον Βγενόπουλο (στο τεύχος του HOT DOC της Πέμπτης θα δείτε με ποια μέθοδο) τα ελληνικά δικαστήρια επισημοποιούν και αποδέχονται πως υπάρχει μια σοβαρή νομική διαδικασία και έρευνα για τον Βγενόπουλο στην Κύπρο.

    Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την απόφασή του αποδέχεται και αναγνωρίζει σχετική απόφαση του δικαστηρίου της Λευκωσίας του Μαΐου του 2014 που επιβάλλει το μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων εντός και εκτός Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OXI DEN VARIEME... UA TA AKOYS KAI UA TA JANAKOYS GIA TA AFENTIKA SOY...
    DIABASE TVRA NA EYXARISTHUEIS...STENAXVRIUEIS HUELA NA PV

    Να ερευνηθεί γιατί η δικογραφία του επιχειρηματία Βγενόπουλου ανατέθηκε στην Εισαγγελία Εφετών και όχι στην Εισαγγελία Διαφθοράς ή στους οικονομικούς εισαγγελείς, διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλικη Θάνου. Μάλιστα στρέφεται πειθαρχικά σε βάρος της εισαγγελέως που την διενήργησε, την κ. Γ. Τσατάνη.

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η εισαγγελική λειτουργός ύστερα από πολύμηνη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν στοιχειοθετούνται αδικήματα σε βάρος του επιχειρηματία και έθεσε τη δικογραφία στο αρχείο.

    Μετά την αρχειοθέτηση του φακέλλου ωστόσο, ακολούθησαν αναφορές του Γενικού Εισαγγελέα της Κύπρου και του Υπουργού Δικαιοσύνης της Κύπρου, προκαλώντας την παρέμβαση της Προέδρου του Αρείου Πάγου , η οποία ζητά να ερευνηθεί γιατί η έρευνα για τον Ανδρέα Βγενόπουλο, λόγω της φύσης της, δεν ανατέθηκε σε άλλους εισαγγελείς που ασχολούνται με την διαφθορά ή το οικονομικό έγκλημα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή