Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Τ.Κ. ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Τ.Κ. ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΣΟΥ


Σας γνωρίζουμε ότι  η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, έχει αναθέσει σε πιστοποιημένο εργαστήριο και παρακολουθεί την ποιότητα του πόσιμου ύδατος σε μηνιαία βάση κάνοντας χημικό και βιολογικό έλεγχο σύμφωνα με την ΚΥΑ Υ2/2600/2001 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.....
Συγκεκριμένα η υπηρεσία μας συνεργάζεται με τα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.  τα οποία λαμβάνουν δείγματα, πραγματοποιούν τις αναλύσεις και μας αποστέλλουν τα πιστοποιητικά για ενημέρωση.
Σύμφωνα με τα τελευταία πιστοποιητικά που διαθέτει η υπηρεσία μας, το πόσιμο νερό και στις τρείς  παραπάνω Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες είναι εντός των ορίων  που ορίζει ο νόμος.
Επισυνάπτονται τα πιστοποιητικά ανάλυσης με ημερομηνία έκδοσης 5/2/2016 για Ιτέα, 5/2/2016 για Δελφούς και 8/12/2015 για Χρισσό.
Ο Δήμος μας συνεργάζεται, όπως έχουμε εκ του νόμου υποχρέωση, με πιστοποιημένους φορείς υψηλής αξιοπιστίας, δεχόμαστε ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες και συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις τους. Για το λόγο αυτό διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας για την ασφάλεια και υγιεινή του πόσιμου νερού των δικτύων ύδρευσης του Δήμου μας. 


ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ






Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &


ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ








Μ.ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου