Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.Σάββας Γιαννοσπύρος καταγγέλλει το Δήμαρχο Δελφών για το νοσοκομείο

«Δεν είναι μόνο κατώτερος των περιστάσεων αλλά και βλαπτικός για τα συμφέροντα της περιοχής».....

Μύδρους εξαπολύει ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σάββας Γιαννοσπύρος για τη στάση του Δημάρχου στο θέμα του νοσοκομείου και τον αποκλεισμό των φορέων από την άρνησή του για δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου.
«Το Εργατικό Κέντρο διαχρονικά έχει βασικό θέμα στην ατζέντα των διεκδικήσεών του τα προβλήματα και τα ζητήματα που απασχολούν το νοσοκομείο της Άμφισσας και την υγεία στο νομό. Έτσι και τώρα ανταποκριθήκαμε πρώτοι και καλύτεροι στο κάλεσμα που αφορούσε τα σημερινά προβλήματα και την επίλυσή τους. Δυστυχώς διαπιστώσαμε την πολιτική εγωπάθεια και εγωκεντρισμό του Δημάρχου και την ωμή προσωπική απόφασή του να μη δεχτεί τη λογική και ρεαλιστική πρότασή μας, για τη δημιουργία ενός διευρυμένου συντονιστικού οργάνου που θα διεκδικούσε με μεγαλύτερη δυναμική και με καθολική συμμετοχή την επίλυση όλων των ζητημάτων και προβλημάτων για το συγκεκριμένο θέμα. Για άλλη μια φορά εκτιμώ, όχι μόνο ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων αλλά και βλαπτικός για τα συμφέροντα της περιοχής. 
Εμείς ως Εργατικό Κέντρο, φύσει και θέση και συμμετέχουμε και διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων της Φωκίδας και δε λειτουργούμε ανάλογα με τις κυβερνήσεις, τους εκπροσώπους τους στη Βουλή και τις περιστάσεις “αλά κάρτ”», δηλώνει ο κ. Γιαννοσπύρος. 
orafok.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο Δήμαρχος υπηρετεί τον όρκο που έδωσε και υπηρέτησε στην προηγούμενη δημοτική αρχή και συνεχίζει να τον υπηρετεί.
    Υπεράνω όλων το ατομικό συμφέρον, το κομματικό συμφέρον, το συμφέρον των ημετέρων.
    Δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υπηρετεί παραποιημένες τις αρχές των προγόνων μας:
    Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι του προσωπικού συμφέροντος, του κομματικού συμφέροντος και του συμφέροντος των ανθρώπων που σε στήριξαν. Το συμφέρον του Δήμου, των δημοτών κλπ είναι κουραφέξαλα για ρομαντικούς.
    Μην ξεχνάς, όμως, αγαπητέ Γιαννοσπύρο ότι και το δικό σου κόμμα (ΠΑΣΟΚ), όπως και το κόμμα των Παναγιωτόπουλου-Ταγκαλή (ΝΔ), που υπηρέτησες για πολλά χρόνια, είναι εκείνα που οδήγησαν τα πράγματα στην σημερινή κατάσταση.
    Δεν ακούγεται η φωνή κανενός παλαιού στελέχους των κομμάτων αυτών. Καταλάβετέ το.
    Σε λίγο δεν θα ακούγεται ούτε η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως το πάει μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή