Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Αθανασίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει λύση στις καταγγελίες Καραμανλή περί «νταβατζήδων»

Κατηγορεί την αντιπολίτευση και τους ιδιοκτήτες καναλιών για τη στάση τους
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα εφαρμόζει αυτό που είπε στο σουβλατζίδικο του Μπαϊρακτάρη ο Κώστας Καραμανλής περί νταβατζήδων», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» για το θέμα της χορήγησης τηλεοπτικών αδειών, ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τους ιδιοκτήτες καναλιών για τη στάση που τηρούν.....


Ο κ. Αθανασίου υπενθύμισε ότι ενώ τα χρέη των λεγόμενων μεγάλων καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης κατάφεραν να εξασφαλίσουν δάνεια από τις τράπεζες, ύψους 150 εκατομμυρίων και χαρακτήρισε συγκλονιστικό το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να εξοφλήσουν αυτά τα χρέη.

Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των καναλιών επιλέξουν να βάλουν λουκέτο από το να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, ο κ. Αθανασίου σχολίασε λέγοντας: «Αυτό ακριβώς είναι το νταβατζιλίκι. Ή υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα και τους σεβόμαστε, ή θα χάσουμε πάλι μια ευκαιρία, όπως την έχασε ο Κώστας Καραμανλής» και εμφανίστηκε βέβαιος ότι αυτή τη φορά δεν θα χαθεί η ευκαιρία.


Για τις καταγγελίες ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να ελέγξει την ενημέρωση μέσω της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, είπε κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να γίνει ούτε από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, ενώ χαρακτήρισε «μπούρδες» τους ισχυρισμούς ότι η ψήφιση του νόμου θα προσκρούσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. «Αυτές τις μπούρδες μάς τις έλεγαν και με τον βασικό μέτοχο», είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, στράφηκε και εναντίον όσων αναφέρουν ότι θα απολυθούν εργαζόμενοι από τηλεοπτικούς σταθμούς εξαιτίας του περιορισμού των καναλιών και αναρωτήθηκε πόσο πληρώνονται οι δημοσιογράφοι στα σημερινά 8 κανάλια που λειτουργούν και πόσα άτομα απασχολούνται σε αυτά.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου