Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Επάγγελμα: αγροτοσυνδικαλιστής παντός καιρού…!

Ο Γιάννης Παναγής – Γραμματέας της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων-… τελικά δεν μπήκε στο Μαξίμου.....

Προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ – το Γενάρη 2015 ήταν στην εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σερρών – τοποθετήθηκε στο ΔΣ της Βιομηχανίας Ζάχαρης και το καλοκαίρι αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, ανήκε στο ΠΑΣΟΚ για χρόνια. Θεωρείται ο άνθρωπος που λόγω των σχέσεων με την Κατερίνα Μπατζελή, «έσπασε» τις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2010.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σχέση του Παναγή με τον Παύλο Αραμπατζή (Σερραίο, νεοδημοκράτη αγροτοσυνδικαλιστή – μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ). Τους δύο, ενώνει και μια παλιά αμαρτωλή ιστορία με τα εικονικά τιμολόγια του 2002 ομάδας παραγωγών ντομάτας Βισαλτίας.
Την τετραετία 2012 – 2015 ο Παναγής έχει λάβει επιδοτήσεις 254.000 ευρώ (123.000 το 2015) και ο Αραμπατζής την ίδια περίοδο 253.000 ευρώ.
Όλο αυτό το διάστημα ο Γ. Παναγής έχει επιλέξει ο ίδιος να παίζει σε πολλά ταμπλό, στην επιρροή του ανήκουν και οι συνδικαλιστές που προπηλάκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο καθώς και ο Χρήστος Γκόντιας (εθνικός ύμνος ΔΕΘ).
Η τελευταία κόντρα με τον Μπούτα στα τηλεοπτικά παράθυρα, το ύψος των επιδοτήσεών του, αλλά και οι προπηλακισμοί εναντίον βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι αιτίες που τελικά δεν άνοιξε η πόρτα του Μαξίμου για τον Γιάννη Παναγή.
Η κυβέρνηση έχει κάνει σαφές ότι επιθυμεί να βρεθούν λύσεις για τους μικρομεσαίους αγρότες. Δεν θα επιθυμούσε να συνομιλεί με ανθρώπους που λαμβάνουν υψηλές επιχορηγήσεις, κάτι που είναι γνωστό και στους κόλπους του αγροτικού κόσμου και θα ακύρωνε όλη την προσπάθεια για ποιων τα συμφέροντα τελικά καταβάλλεται η προσπάθεια και γίνεται διαπραγμάτευση να βρεθούν λύσεις.
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου