Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

11η ανοιχτή Συνέλευση Κάστρου Αλληλεγγύης (Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου)

Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς (ΤΕΕ), Πλατεία Ελευθερίας 3, 4ος όροφος, στην ενδέκατη ανοιχτή συνέλευση της κίνησης «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ».
Τα προτεινόμενα για συζήτηση θέματα είναι:....

1) Ενημέρωση - Απολογισμός απευθείας διαθέσεων προϊόντων και παράλληλων δράσεων.
2) Δράσεις για αλλαγή του Ν.4264 που βάζει φραγμούς στους παραγωγούς και τις απευθείας διαθέσεις (Προτάσεις μελών & παραγωγών - συσχέτιση με αγροτικές κινητοποιήσεις).
3) Συνέχεια, προβολή & διάδοση της Κίνησης (Εγγραφή νέων εθελοντών, Προϊόντα και ποιοτικός έλεγχος - Προτάσεις μελών - Ολοκλήρωση αναβληθείσας 24ης απευθείας διάθεσης).
4) Εκλογή νέας συντονιστικής ομάδας - Καταμερισμός εργασιών μελών (Η τακτική ανανέωση της συντονιστικής ομάδας είναι μία από τις αρχές της κίνησης).
Προσκαλούμε στη συνέλευση όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας που έχουν συμμετάσχει ή θέλουν να συμμετέχουν ενεργά ως αγοραστές και εθελοντές καθώς και τους παραγωγούς που συνεργάστηκαν ή θέλουν να συνεργαστούν με την κίνηση.
Καλούμε όλους όσους πιστεύουν ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, να τη στηρίξουν έμπρακτα με την ενεργό συμμετοχή τους. Χρειαζόμαστε τις απόψεις και τη συμμετοχή όλων, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των δράσεων.
Η μέχρι τώρα συμμετοχή στις διαθέσεις καθώς και τα θετικά σχόλια γι’ αυτές, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε αν και υπάρχουν φορές που οριακά (και με υπερπροσπάθεια) μπορούμε να φέρουμε σε πέρας τις δράσεις.  Είναι αναγκαίο, όλο και περισσότεροι, να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο μας για να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη προοπτική και τη βελτίωση της κίνησης.
Για την καλύτερη και ουσιαστική προετοιμασία της συνέλευσης, στείλτε τις προτάσεις σας στο XMLamias@gmail.com. Ενημερώστε όσους νομίζετε ότι ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν την κίνηση.
 Η Συντονιστική Ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου