Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Κ.Α.Π.Η. Δ. Ε. Ιτέας Δ. Δελφών

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Κ.Α.Π.Η. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στο Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο  Πολιτιστικό  Κέντρο Ιτέας.....

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Ιτέας κ. Πιλάλα – Τσακίρη  Λιάνα, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών κ. Αγγελόπουλος Αριστείδης , ο Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Δελφών κ. Αναγνωστόπουλος Λουκάς , ο Πρόεδρος Δ. Κ. Ιτέας κ. Γουόρθ Τζων – Τάουνσεντ, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Τριταίας κ. Τσακίρης Παναγιώτης, η Πρόεδρος Τ.Κ. Κίρρας κ. Μαντά Γώγα, η Σύμβουλος Δ. Κ. Ιτέας κ. Καλπούζου Μαίρη η τέως Βουλευτής Ν. Φωκίδας κ. Μανδρέκα Ασπασία και πρόεδροι και σύμβουλοι λοιπών φορέων της πόλης μας.
Την εκδήλωση άνοιξαν με καλωσόρισμα και ευχές, ο Δήμαρχος Δ.Δελφών, η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας , ο Θεματικός Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών και η υπεύθυνη υπάλληλος του Κ.Α.Π.Η. κ. Οικονόμου Βούλα.
Μετά την ευλογία και την κοπή της πίτας, από τους σεβαστούς πατέρες Πανοσιολογιότατο Καλύβα Νεκτάριο και Αιδεσιμότατο Ζαφείρη Ηλία, έγινε η απονομή επαίνων στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2015, μαθητές του Γενικού Λυκείου Ιτέας. Οι βραβευθέντες μαθητές παρέλαβαν τους επαίνους τους καταχειροκροτούμενοι , από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.  Η πρωτοβουλία αυτή του Κ.Α.Π.Η.  είχε θετική αποδοχή από όλους ώστε η Αντιδήμαρχος ΔΕ Ιτέας κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη πρότεινε την καθιέρωσή της για το μέλλον.
Μετά ακολούθησε περιληπτική αναφορά των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν το 2015 , από την υπεύθυνη του Κ.Α.Π.Η. και η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού Παραδοσιακού Ομίλου «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ».
Ευχές όλων για μια καλή και ελπιδοφόρα χρονιά.

 



                                                                          Εκ του Δήμου Δελφών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου