Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία στους δρόμους για όσους ταξιδεύουν...

Επειδή πολλοί είναι οι αναγνώστες που ρωτούν πότε και που θα κλείσουν οι δρόμοι, κυρίως για το τμήμα της εθνικής οδού Λαμία - Αθήνα, η ενημέρωση έχει ως εξής:....

Από τις 11:00΄ το πρωί οι αγρότες έχουν κλείσει την εθνική οδό στο ύψους του Κάστρου. Η κυκλοφορία γίνεται από τους παράδρομους τη εθνικής με εκτροπή κυκλοφορίας στο ύψος του Μαρτίνου.
Στις 12:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής έκλεισε επίσης η εθνική οδός έξω από τη Λαμία, στο ύψος της Ανθήλης. Συνήθως οι αποκλεισμοί είναι διάρκειας δυο ωρών, ωστόσο αυτό δεν είναι απόλυτο.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα κλείσουν την εθνική οδό σε άλλα σημεία, γι αυτό εάν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, να είστε προετοιμασμένοι και οπλισμένοι με υπομονή γιατί μπορεί αν ταλαιπωρηθείτε, αφού από Λαμία μέχρι Αθήνα υπάρχουν αρκετά και διαφορετικά μπλόκα, που φτάνουν μέχρι και τις Αφίδνες έξω από την Αθήνα.
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους και το κάθε μπλόκο κλείνει το δρόμο όποτε θέλει με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο που ταξιδεύει. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να σας πει μετά βεβαιότητος που και πότε θα υπάρχουν αποκλεισμοί.
Ένας έξυπνος τρόπος, για να μην ταλαιπωρηθείτε στην εθνική οδό, είναι να επιλέξετε να ταξιδέψετε τις πρώτες πρωινές ώρες ή αργά το βράδυ, που συνήθως δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, αφού οι αγρότες επιλέγουν τις ώρες αιχμής για να κλείσουν τους δρόμους.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου