Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Εγκαίνια του νέου Νηπιαγωγείου στην Τοπική Κοινότητα Επταλόφου δωρεά του κ. Αθανασίου Κων. Λασκαρίδη

Το Σάββατο στις 9 Ιανουαρίου 2016 εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε το νέο Νηπιαγωγείο στην Κοινότητα Επταλόφου. Ικανοποιήθηκε έτσι ένα πολύχρονο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για τη στέγαση των παιδιών σε νέα σύγχρονη σχολική αίθουσα που θα πληροί  τους όρους της σωστής διαπαιδαγώγησής τους. Μέχρι πρότινος στεγάζονταν  σε μία αίθουσα του Κοινοτικού Γραφείου χωρίς σχολική υποδομή......

 Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε μετά από  αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς τον κ. Αθανάσιο Λασκαρίδη, ο οποίος με ιδιαίτερη ευαισθησία και διάθεση προσφοράς ανταποκρίθηκε. Μάλιστα ανέλαβε ολοκληρωτικά με δικές του δαπάνες την ανέγερση του Νηπιαγωγείου, θεωρώντας, όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του, «ότι η δωρεά του αυτή είναι κρίσιμης σημασίας γιατί θα καλύψει ανάγκες ενός σχολείου και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών».
Ο Δήμος Δελφών με ιδιαίτερη ευχαρίστηση αποδέχτηκε τη δωρεά του κ. Λασκαρίδη και το καλοκαίρι που μας πέρασε σε χρόνο ρεκόρ κατασκευάστηκε μια σύγχρονη αίθουσα με τον προαύλιο χώρο της που πράγματι θα βελτιώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών εκπαίδευσης στα παιδιά της Επταλόφου, όπως είναι η επιθυμία του δωρητή.
Μια τέτοιου μεγέθους προσφορά στη σημερινή εποχή της κρίσης, σηματοδοτεί τη δύναμη του πνεύματος του κ. Λασκαρίδη, την αγάπη του για τον τόπο του και για το μέλλον των παιδιών της περιοχής.
Ο κ. Αθανάσιος Κων. Λασκαρίδης καταγόμενος εκ μητρός από την Επτάλοφο, πέραν της ανωτέρω προσφοράς του, έχει, επί σειρά ετών, κάνει ανιδιοτελώς πολλές δωρεές και ευεργεσίες, τόσο στην κοινότητα της Επταλόφου, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού, της οποίας είναι λάτρης.
Για το σύνολο της προσφοράς του ο Δήμος Δελφών, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του απένειμε τον τιμητικό τίτλο του «Επίτιμου Δημότη Δήμου Δελφών», την περγαμηνή του οποίου παρέδωσε κατά την τελετή των εγκαινίων ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιωτόπουλος στην κόρη και αντιπρόσωπο του κ. Λασκαρίδη, κ. Χλόη Αθαν. Λασκαρίδη.
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο,  Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, η ηγεσία της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της Περιφέρειας και του Νομού Φωκίδας και οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Πολυδρόσου και Επταλόφου, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.
Ευχόμαστε στη Νηπιαγωγό κ. Αγγουρά Δήμητρα και στα παιδιά να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την αίθουσα αυτή και να αγαπήσουν τη σχολική καθημερινότητα.
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού και Γραβιάς
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ
 
ΠΗΓΗ: amfissapress.gr

4 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΟΥ Γ.ΜΑΡΡΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ. ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΗ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΑ ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΤΕΣ,ΜΟΝΟ 1000-2000 ΕΥΡΩ ,ΜΑΣ ΦΘΑΝΟΥΝ....
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ,,,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.....
    Ν.ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ
    ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
    ΠΑΝΤΑ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
    ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ,
    ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ.
    ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΤΑ
    ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ Η ΨΗΦΟΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΙΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ
    ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΥΤΑ

    DAMPLO FEROYDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ Η ΔΙΣ ΧΛΟΗ ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΤΙΤΣΕΣ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ... ? ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ ... ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!12 Ιανουαρίου 2016 στις 9:16 μ.μ.


    Όπου γάμος και χαρά
    πρώτος και καλύτερος
    τρέχει για να τα προφτάσει
    ο ξακουστός Αντιδήμαρχος.

    Έτσι και της Αγόριανης
    τα μέρη επισκέφτηκε
    και μια κορδέλα έκοψε
    αφού καλά το σκέφτηκε.

    Για δείτε με πόση λεβεντιά
    τι πάθος και τι χάρη
    που κόβει την κορδέλα τους
    της Ζβάλας το καμάρι.

    Έγγραφο πρωτοκόλησε
    πριν πάει στην τελετή
    κι αμέσως το απόστειλε
    πρωτού να φτάσει εκεί.

    Ο Δήμαρχος τον περίμενε
    στη μέση στην πλατεία
    πούσαι του λέει Νίκο μου
    γράφουμε ιστορία!

    Περίμενα ναρχόσουνα
    μαζί με τον Αργύρη
    γιατί τον επαράτησες
    στο κόκκινο γεφύρι?

    ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή