Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Κινητοποιήσεις μας ενάντια στην οριστική κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΘ/ΔΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας ενάντια στην οριστική κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης που φέρνει το αντιασφαλιστικό αντιλαϊκό σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να βοηθήσει την ανάκαμψη της κερδοφορίας των ντόπιων και ξένων επιχειρηματικών ομίλων. 
Απέναντί μας έχουμε την Ε.Ε., τα εγχώρια «ευρωπαϊκά» κόμματα και τον κυβερνητικό – εργοδοτικό συνδικαλισμό που, σε ταξική σύμπνοια, αν και από διαφορετικό μετερίζι ο καθένας, θυσιάζουν το λαό για να σώσουν την ολιγαρχία του πλούτου από την κρίση.
Δεν μας διαφεύγει ότι η επιχείρηση αφαίρεσης των ασφαλιστικών λαϊκών δικαιωμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Σήμερα, με τη δικαιολογία της κρίσης επιταχύνουν τις διαδικασίες μετατροπής του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης σε προσωπική υπόθεση του καθενός, «κι όποιος αντέξει».  
Δεν θα τους περάσει! Αυτοί που άδειασαν τα Ταμεία μας να πληρώσουν! Δεν «τα φάγαμε μαζί»!
Δεν κάνουμε πίσω από το αίτημα Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση(Υγεία-Πρόνοια-Σύνταξη) για όλο το λαό. Δεν πιάνουν πλέον οι κινδυνολογίες και οι εκβιασμοί τους. Τα ίδια έλεγαν κάθε φορά που «πριόνιζαν» τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας.
Προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη απεργία που θα κηρυχτεί τις ημέρες που θα έρθει το ασφαλιστικό στη Βουλή.
Μέχρι τότε δεν θα τους αφήσουμε ήσυχους! Έτσι :
Καλούμε εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, νέους και γυναίκες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ Λαμίας αύριο Παρασκευή 15 του Γενάρη 10.30 το πρωί.


ΛΑΜΙΑ 14/1/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου