Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κάθετα αντίθετος με τα βραστά αυγά ο Συλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού

Το διαβάσαμε στην Πρωτοποριακή Ελληνική Ηλεκτρονική Εφημερίδα΄΄Το Κουλούρι΄΄ 27 Νοεμβρίου 2015 και το αναδημοσιεύουμε.
Σε δυναμικό, ηχηρό, πολυπληθές αλλά και ειρηνικό συλλαλητήριο κάλεσε όλους τους σκεπτόμενους ορθόδοξους η πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «η Αγκαλιά» Βαρβάρα Μεταλληνού για την ερχόμενη Δευτέρα, στην λεωφόρο Αθηνών, στα γραφεία του συλλόγου......

Με το σύνθημα «Ως εδώ», η κυρία Μεταλληνού κάλεσε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν υπέρ της απαγόρευσης της κατανάλωσης εμβρύων και πιο συγκεκριμένα της κατανάλωσης βραστών αυγών.
Σύμφωνα με την «Αγκαλιά», η κατανάλωση αυγών είναι ενάντια σε οτιδήποτε πρεσβεύει ο σύλλογος και θα πρέπει επιτέλους να καταδικαστεί από τους απανταχού χριστιανούς.
«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι σκοτώνει μια αγέννητη ψυχούλα κάθε πρωί; Σκεφτείτε, απ’ όλα αυτά τα αυγά κάθε μέρα θα γεννιόντουσαν εκατομμύρια μικρά και χαριτωμένα κοτοπουλάκια που θα τρέχανε αμέριμνα στους αγρούς» δήλωσε η κυρία Μεταλλήνου, ενώ πρόσθεσε ότι η χρήση προφυλάξεων από τους κόκορες ή ακόμη και η στείρωσή τους, θα ήταν ναι μεν τακτικές ενάντια στα χρηστά μας ήθη αλλά αναπόφευκτες σε περίπτωση που η ακατάσχετη κατανάλωση αυγών συνεχιστεί.
Αντί-συγκέντρωση στο σταθμό μετρό του Μεταξουργείου ετοιμάζουν για την ίδια μέρα και ώρα ο Λαογραφικός και Ιστορικός Σύλλογος «Η Σουβάλα Παρνασσού» με την συμμετοχή της Απάνω Σουβάλας και της Αγίας Ελεούσας, υποστηρίζοντας πως τα μέτρα που ζητά η «Αγκαλιά» είναι μαχαίρι στην καρδιά της ήδη λαβωμένης ορθοδοξίας και των ηθών και εθίμων των Άγιων ημερών του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου