Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (με δυο λόγια) που "αλιεύσαμε" από τον ηλεκτρονικό τύπο και που δεν θα δείτε καθόλου η θα δείτε στα ψιλά των επισήμων ΜΜΕ (εικόνες και βίντεο)


Μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων σχημάτισαν το σήμα της ειρήνης στη Λέσβο χρησιμοποιώντας πάνω από 3.000 σωσίβια που αφήνουν πίσω τους οι μετανάστες. Με αυτό τον τρόπο έκαναν έκκληση για ένα ασφαλές πέρασμα για όσους προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια

Του  Ορέστη Τσάρκου

*ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ... ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ 1/1 ?

*ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΟΥΣΗ...ΠΟΙΑ Η ΤΕΛΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ?

*"ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ". ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

*ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ  ΣΥΡΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ.

*Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΔΕΙΤΕ  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ...
*ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ  ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ.....




ΕΝΟΙΚΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Αλεξιάδης: Αφορολόγητο θα «χτίζεται» μόνο μέσω τράπεζας ή κάρτας


Μόνο οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω τράπεζας ή κάρτας θα είναι αφορολόγητες δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε οι δαπάνες όπως τα ενοίκια, τα ιατρικά έξοδα, οι αγορές ΙΧ και δαπάνες οικογένειας που αναγράφονται στη φορολογική δήλωση θα πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω κάρτας, ή μέσω τραπέζης. Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε επίσης ότι το χτίσιμο του αφορολογήτου θα έχει σχέση με το εισόδημα.

**********************

Στο αρχείο οι καταγγελίες Πανούση: Δεν υπήρχαν επαρκείς ενδείξεις

Υπόθεση Πανούση


Οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούση, πως δέχθηκε απειλές κατά της ζωής αλλά και ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνδέονται με μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού, μπήκαν στο αρχείο.Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Δασούλας, ο οποίος διενήργησε την έρευνα και πήρε κατάθεση από τον πρώην υπουργό, έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, καθώς δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για τη διάπραξη των καταγγελλόμενων αδικημάτων. Ο κ. Δασούλας συνεχίζει την έρευνα για την μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος και ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Τόσκας σχετικά με τη διαρροή διαλόγων από καταγραφές της ΕΥΠ.

*****************

ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ
Ο Γλέζος κέρασε κουραμπιέδες στη Βουλή και «φαρμάκι» τον Τσίπρα: «Σε λίγο δεν θα μπορούν να βγουν στο δρόμο»


Κρατώντας πολλές σακούλες ανά χείρας εμφανίστηκε χθες ξαφνικά στη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος.
Οι σακούλες περιείχαν κουραμπιέδες για να γλυκάνει τους πάντες, όμως φαίνεται ότι τα λόγια του θα πικράνουν αρκετούς.
Ο «Βηματοδότης» τον ρώτησε πώς βλέπει να εξελίσσεται η κατάσταση. «Χάλια, χάλια» μου είπε και αμέσως μετά προσέθεσε: «Σε λίγο καιρό αυτοί δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν στον δρόμο». Εννοώντας βεβαίως τους πρώην συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ.

*************

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ Ο Μ.ΑΣΑΝΤ - ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ
Συγκλονιστικές εικόνες εορτασμού των Χριστουγέννων στην Συρία: Χριστιανική Αγάπη εναντίον ισλαμικού μίσους... (φωτό


Κλίμα νίκης, ευφορίας, επικρατεί στη Συρία όπου γιόρτασαν όλοι οι Χριστιανοί την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, την Γέννηση του Θεανθρώπου. Στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό της Δαμασκού χοροστατούντος του αρχιεπικόπου Δαμασκού, Λούκα Κούρι, πραγματοποιήθηκε η ακολουθία που θα δείτε σε βίντεο παρακάτω.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ μαζί με τη σύζυγό του Άσμα  πήγαν στην εκκλησία της Παναγίας στη Δαμασκό και παρακολούθησαν την χορωδία για τον ύμνο "Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν αθρώποις ευδοκία".

Αργότερα η πρώτη κυρία της Συρίας, Άσμα, επισκέφτηκε ορφανοτροφείο...

Χιλιάδες Χριστιανοί γιορτάζουν σε ολόκληρη τη Συρία, σε κάθε πόλη της σε Χομς, Λαττάκεια, Χαλέπι, Ταρτούς, Σαφία, Καμισλί...

Τα τελευταία πέντε χρόνια τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Χριστιανούς στη Συρία λόγω των θρησκευτικών διώξεων από τους ισλαμιστές του ISIS.

"Νοιώθουμε ωραία, νοιώθω ασφάλεια χάρη στον Στρατό και στην Αστυνομία που η οικογένεια μου περπατά στους δρόμους με ασφάλεια" είπε ένας κάτοικος της Δαμασκού.

"Τα πράγματα αλλάζουν και πιστεύω ότι αυτός ο χρόνος θα είναι καλύτερος για όλους μας" είπε ένας άλλος.

Χιλιάδες Χριστιανοί βρήκαν καταφύγιο στη Δαμασκό από τις θρησκευτικές διώξεις σε άλλες πόλεις της χώρας που έπεσαν στα χέρια των ισλαμιστών.

"Λυπάμαι αυτούς που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αλλά έχω ελπίδα για τη Συρία" είπε κάτοικος της Δαμασκού.

"Είμαστε όλοι μαζί. Δεν με ενδιαφέρουν Σουνίτες, Μουσουλμάνοι ή Χριστιανοί" είπε μουσουλμάνος έμπορος

"Το πιο σημαντικό είναι ότι γιορτάζουμε όλοι. Η Συρία θα ξαναγίνει όπως ήταν και εμείς θα γίνουμε αυτό που θέλουμε" τονίζουν με έμφαση...















**********************************

Ο Γιάννης Πουλόπουλος σε μια σπάνια του έξοδο, πήγε να ακούσει Τόλη Βοσκόπουλο (Φωτογραφίες)


Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος με τον Νίκο Νομικό  βρέθηκε, ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Ο φωτογραφικός φακός του Enter TV εντόπισε τον Γιάννη Πουλόπουλο με τη γυναίκα του Μπέτυ αλλά και την κόρη του Άντα και τους απαθανάτισε σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους.
Δείτε φωτογραφίες από την βραδνή έξοδο του τραγουδιστή!


***************


ΕΙΣΤΕ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ; Καταναλώστε αυτές τις τροφές


 Ηρεμήστε…τρώγοντας!
Νέες επιστημονικές έρευνες αναφέρουν πως η κατανάλωση αυτών των τροφών μειώνει το στρες αλλά και βοηθάει στην δημιουργία μια καλύτερης ψυχολογίας.
Ποιες είναι όμως αυτές οι τροφές;
Φρούτα και λαχανικά
Πολύ καλές πηγές βιταμινών και αντιοξειδωτικών συστατικών, βοηθούν στην αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών που δημιουργούνται στον οργανισμό λόγω στρες. Εξασφαλίστε τουλάχιστον 5 μερίδες ημερησίως.
Δημητριακά ολικής άλεσης
Ιδανικό σνακ σε περίπτωση που αισθάνεστε κουρασμένοι και ευερέθιστοι. Είναι πολύ πιθανό να έχουν πέσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Οι υδατάνθρακες από τρόφιμα όπως τα δημητριακά ολικής άλεσης, απορροφούνται αργά από τον γαστρεντερικό σωλήνα, παρέχοντας στον οργανισμό ενέργεια σε αργό ρυθμό, ώστε να μπορεί να την χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.
Λιπαρά ψάρια
Βάλτε στο πρόγραμμα τον σολομό, τη σαρδέλα και το σκουμπρί. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε ω-3 λιπαρά οξέα βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες.
Ξηροί καρποί
Περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα (π.χ. μαγνήσιο), που έχουν την ικανότητα να χαλαρώνουν τους μυες, να προλαμβάνουν τις αρρυθμίες και να διευκολύνουν τον ύπνο.
Άπαχα γαλακτοκομικά προϊόντα, αβγό, άπαχο κρέας και πουλερικά
Εξασφαλίζουν στον οργανισμό τα απαραίτητα αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο και το σελήνιο, για γερά νεύρα και υγιές μυϊκό σύστημα.
Νερό
Το σημαντικότερο θρεπτικό συστατικό για να είστε σε καλή φόρμα. Όταν ο οργανισμός είναι αφυδατωμένος, αυτό προκαλεί εκνευρισμό, κούραση και αδυναμία συγκέντρωσης.

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου