Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Οι αγρότες βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα, διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα τους, διεκδικούν το ίδιο το δικαίωμα να μείνουν στα χωράφια τους, διεκδικούν το δικαίωμα στη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.....

Κύριο πρόβλημα τους  το ασφαλιστικό και το φορολογικό. 
Απέναντι τους έχουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , την Ε.Ε. και το ΔΝΤ που απαιτούν,  αλλά και κάθε πολιτική αντίληψη που τους παροτρύνει να συνεννοηθούν, να συναινέσουν και να συμβιβαστούν. 
Απέναντι τους έχουν και εκείνους που κρύβουν τις μεγάλες διαφορές μεγαλοαγροτών και φτωχο-μεσαίων αγροτών προσπαθώντας να τους διασπάσουν και να τους αποπροσανατολίσουν. Μιλούν για κατ’ επάγγελμα αγρότες, όταν όλοι ξέρουν πως τα φτωχά και ανεπαρκή εισοδήματα των φτωχών ανθρώπων χρειάζονται αναγκαστικά ενίσχυση για να τα βγάλουν πέρα.   
Ο αγώνας των αγροτών δεν είναι μια στενά δική τους υπόθεση. Η σημασία του ξεπερνάει τα όρια του αγροτικού πληθυσμού και αποκτά μια ξεχωριστή σημασία για ολόκληρο το λαό.
Με αλλά λόγια, ο αγώνας επιβίωσης των αγροτών, δένεται αντικειμενικά με δεσμά ζωής και  με εμάς τους ίδιους.
 Συνεπώς, η ανάπτυξη τώρα της πιο αποφασιστικής συμπαράταξης και αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους αγρότες υπηρετεί τα πιο ζωτικά συμφέροντα ολοκλήρου του ελληνικού λαού.
Το μόνο που φοβάται αυτή η κυβέρνηση, αλλά και κάθε κυβέρνηση (παλιά ή νέα), είναι η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον αγωνιζόμενο λαό.

Ζητάμε την άμεση απόσυρση της κυβερνητικής ρύθμισης για το ασφαλιστικό.
Η Τοπική Διοίκηση θα είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης στις κινητοποιήσεις των αγροτών.


ΛΑΜΙΑ    28/1/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου