Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Σε μια περίοδο που ο λαός μας ζει τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και της ολιγαρχίας του πλούτου, ....
η φασιστική, εγκληματική οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανασυντάσσεται για να παίξει το ρόλο της στη στήριξη του καπιταλιστικού συστήματος. Το βρώμικο ρόλο της στην παραπλάνηση και την τρομοκράτηση του λαού.
Προσποιούνται πως συζητούν για τα προβλήματα του λαού, ενώ στην πράξη κάνουν ό,τι μπορούν για να τον διχάσουν, να τον εξαπατήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα, εξυπηρετώντας τα σχέδια της άρχουσας τάξης με τον πιο βάρβαρο και αντιδραστικό τρόπο.
Υψώνουν τη σημαία του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, κόντρα σε κάθε λογική ειρηνικής συμβίωσης των λαών, όπου ο κάθε εργαζόμενος άνθρωπος και τα δικαιώματά του θα γίνονται σεβαστά, ανεξάρτητα από φύλλο, φυλή και χρώμα.
Ιδιαίτερα επισημαίνουμε το έργο της Χ.Α. στη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού σύμφωνα με τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.
Kαταγγέλλουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας που προκλητικά  παραχώρησε την αίθουσα του Επιμελητηρίου στο ναζιστικό μόρφωμα, ενώ την αρνήθηκε επίμονα και κατηγορηματικά σε άλλα κόμματα, και στο ΚΚΕ.   
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να καταγγείλουμε την ανοχή που δείχνουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις -ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- που βλέπουν το “αυγό του φιδιού” να εκκολάπτεται και σκόπιμα αδιαφορούν.
Τέλος καλούμε το λαό να βάλει τους φασίστες στο περιθώριο της Ιστορίας, όπως τους καταδίκασε ολόκληρος ο κόσμος στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.  


ΛΑΜΙΑ       27/1/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου