Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (με δυο λόγια) που "αλιεύσαμε" από τον ηλεκτρονικό τύπο και που δεν θα δείτε καθόλου η θα δείτε στα ψιλά των επισήμων ΜΜΕ (εικόνες και βίντεο)

Του  Ορέστη Τσάρκου

*ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ    ΓΙΑ  ΧΡΕΗ  ΑΠΟ  ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ   ΚΑΡΤΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΝΑΛ ΔΑΝΕΙΑ.

*ΤΟ  Δ.Ν Τ ΖΗΤΑ  ΠΕΡΙΚΟΠΗ  ΤΟΥ  1/3  ΤΩΝ  ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ !

*ΤΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΠΕ  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΣΚΑΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  ...ΞΥΛΟ  ΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!

*ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ  ΓΙΑ  ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ  Ο ΝΙΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ  ΤΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

*ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ  ΓΙΑ  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ...

*ΘΑΥΜΑΣΙΑ  5ΛΕΠΤΗ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ  ΜΕ  ΤΙΤΛΟ 'ΧΑΜΕΝΗ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" .ΔΕΙΤΕ  ΤΟ.

ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΕΙΔΗΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ  ΜΑΣ...
*5 ΤΡΟΠΟΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.........


Κατασχέσεις και για χρέη από πιστωτικές κάρτες


Παύουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών με καθυστερούμενες οφειλές και αντιμετωπίζουν πλέον και αυτοί τον κίνδυνο κατασχέσεων και πλειστηριασμών, εάν δεν σπεύσουν να τακτοποιήσουν τα χρέη τους, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αγορά».
Οι τράπεζες θα αποστείλουν στα μέσα Φεβρουαρίου περισσότερες από 2 εκατ. επιστολές σε οφειλέτες στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, καθώς και πιστωτικών καρτών, με τις οποίες θα ενημερώνουν ότι, η εξόφληση της μηνιαίας δόσης έχει καθυστερήσει πάνω από 30 ημέρες.

Θα ακολουθήσουν άλλες δύο επιστολές σε διάστημα ενός μηνός και, για όσους τελικά αποδειχθούν «μη συνεργάσιμοι», οι τράπεζες θα προχωρήσουν σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης των οφειλόμενων.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, «οι τράπεζες θα γίνουν πολύ πιο σκληρές για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές», από τη στιγμή που τα επιχειρησιακά πλάνα τους ελέγχονται από τους Θεσμούς.
Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα υπέβαλαν στην Τράπεζα της Ελλάδος τους στόχους για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αναφέροντας πόσες ρυθμίσεις, διαγραφές και πλειστηριασμοί θα γίνουν τα επόμενα τρίμηνα του έτους.

                                       ******************

Το ΔΝΤ ζητά μείωση συντάξεων κατά ένα τρίτο


Υπό το σκηνικό αυτό, η εφημερίδα παρουσιάζει ως καταλυτικό τον ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα το οποίο, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του 2016 για το πλεόνασμα, «θεωρεί ότι οι συντάξεις πρέπει να μειωθούν σχεδόν κατά το ένα τρίτο». «Σε μια χώρα εξοντωμένη από την ύφεση, καμία ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο και να επιβιώσει» τονίζει η Wall Street Journal, επισημαίνοντας:
«Εάν ο κ. Τσίπρας δεν καταφέρει να μεταπείσει βασικούς παράγοντες των πιστωτών, και κυρίως την Γερμανία, η τελευταία περίοδος της σχετικής ηρεμίας στην ελληνική κρίση χρέους μπορεί να τερματιστεί, όπως φοβούνται Έλληνες αξιωματούχοι. «Η νέα καταιγίδα ζυμώνεται», λέει χαρακτηριστικά ένας εκ των εν λόγω αξιωματούχων, που επικαλείται η Wall Street Journal.

                    *********************************

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Απίστευτη δήλωση Τόσκα για το ξύλο στους συνταξιούχους: Ατυχής συγκυρία - Ήπιο μέσο τα δακρυγόνα



Στην... κακιά στιγμή απέδωσε το ξύλο στους συνταξιούχους πριν από μερικές ημέρες, σε πορεία του ΠΑΜΕ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Στάθη Παναγούλη.
«Δεν κουκουλώνω εγώ καταστάσεις. Η πολιτική ευθύνη βέβαια ανήκει σε μένα... Προσπαθούμε η καταστολή να γίνεται με τον ηπιότερο δυνατό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά και απέδωσε τις εικόνες με τα ΜΑΤ να ξυλοκοπούν συνταξιούχους σε «συνδυασμό ατυχών συγκυριών ή ατυχών χειρισμών».
Αίσθηση, όμως, προκάλεσε η αναφορά του κ. Τόσκα για τα δακρυγόνα που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ. «Παρότι είναι μέσα στις διεθνείς προδιαγραφές, δεν είναι κάτι που είναι αρεστό, αλλά είναι το ηπιότερο μέσο για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων».

                      ******************************

Συνελήφθη ο Νίκος Γεωργιάδης, το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, για παιδεραστία


Σε μια αποκάλυψη, που αφορά το δεξί χέρι και τον υπεύθυνο επικοινωνιακής εκστρατείας του νέου προέδρου της NΔ Kυριάκου Mητσοτάκη, προχώρησε το περιοδικό HOT DOC στο τεύχος 93 που θα κυκλοφορήσει αύριο, Πέμπτη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.
Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.
Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς.
Ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.
Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία αλλά έκλεισε τον φάκελό του.
Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.
Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία.
Το HOT DOC ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει τον Νίκο Γεωργιάδη από το κόμμα και από το γραφείο του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι του HOT DOC κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του αναζητώντας τον στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.
                                 **************

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ

Σύλληψη αστυφυλάκων για παράνομη φύλαξη επιχειρηματία


Δύο Αστυφύλακες, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, συνελήφθησαν γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες φύλαξης σε οικία επιχειρηματία.
Για την υπόθεση αναζητείται, επίσης, εντός των ορίων του αυτοφώρου και ένας Αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών, καθώς και για άσκηση επαγγέλματος παρά τη θέση τους ως αστυνομικοί.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ κινείται ήδη η διαδικασία της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

                               *************************



Χαμένη περιουσία – μια πεντάλεπτη ταινία που σίγουρα θα λατρέψετε


Μια πανέμορφη ταινία για την αγάπη, την απώλεια και τα γηρατειά. Όταν χάνεις κάτι από την καρδιά σου, μόνο ένα μέρος υπάρχει που μπορεί να βρεθεί: το γραφείο απωλεσθέντων. Μια εκκεντρική και συναισθηματική ταινία κινούμενων σχεδίων μικρού μήκους με υπέροχη μουσική.


                                  *******************



Πέντε τρόποι για να σταματήσει ο πονοκέφαλος... χωρίς φάρμακα


Η κεφαλαλγία (πονοκέφαλος) είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, σε κάποιους συχνότερα και σε άλλους πιο αραιά, αλλά σίγουρα έχει συμβεί σε όλους.
Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σταματήσει ο πονοκέφαλος χωρίς να χρειαστεί να πάρετε φάρμακα.
Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές, για να αισθανθείτε καλύτερα πιο γρήγορα:


1. Ζεστό και κρύο
Αν έχετε ημικρανία, τοποθετήστε ένα κρύο επίθεμα στο μέτωπό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παγάκια τυλιγμένα σε μια πετσέτα, μια σακούλα κατεψυγμένα λαχανικά, ή ακόμη και να κάνετε ένα κρύο ντους. Κρατήστε την κομπρέσα στο κεφάλι σας για 15 λεπτά και, στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα για 15 λεπτά.
Εάν έχετε έναν πονοκέφαλο τάσης, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι θέρμανσης στο λαιμό σας ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Εάν έχετε πονοκέφαλο από συμφόρηση των ρινικών κόλπων, κρατήστε ένα ζεστό πανί στην περιοχή που πονάτε, ή κάντε ένα ζεστό ντους.
2. Μην μαζεύετε τα μαλλιά σας σε κοτσίδα
Αν αλογοουρά σας είναι πάρα πολύ σφιχτή, μπορεί να σας προκαλέσει πονοκέφαλο. Τέτοιου τύπου πονοκέφαλος μπορεί επίσης να προκληθεί από ένα σφιχτό καπέλο, ή οποιοδήποτε αξεσουάρ ασκεί πίεση στο κεφάλι σας. Έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που χαλαρώνουν τα μαλλιά τους και τα αφήνουν να πέφτουν ελεύθερα, έχουν μείωση στη συχνότητα των πονοκεφάλων τους.
3. Αγκαλιάστε το σκοτάδι
Το έντονο φως, ή εκείνο που τρεμοπαίζει, ή ακόμα και το φως από την οθόνη του υπολογιστή, μπορεί να σας προκαλέσει ημικρανίες. Εάν είστε επιρρεπείς σε αυτές, καλύψτε τα παράθυρά σας με ειδικές κουρτίνες συσκότισης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φοράτε γυαλιά ηλίου όταν είστε έξω και βάλτε ένα φίλτρο στην οθόνη του Η/Υ.
4. Μην μασάτε πολλές τσίχλες
Η τσίχλα μπορεί να βλάψει όχι μόνο τα δόντια και το σαγόνι σας, αλλά και το κεφάλι σας. Το ίδιο ισχύει και αν έχετε το κακό συνήθειο να μασάτε τα νύχια σας, ή αντικείμενα, όπως στυλό. Αν τρίζετε τα δόντια σας τη νύχτα, ρωτήστε τον οδοντίατρό σας για μια μασέλα. Αυτό μπορεί να περιορίσει τον πονοκέφαλο που νιώθετε πολλές φορές, όταν ξυπνάτε το πρωί.
5. Με μέτρο τα φάρμακα για τον πονοκέφαλο
Υπάρχουν πολλά είδη αναλγητικών φαρμάκων για όλα τα είδη πονοκεφάλων. Αυτά τα φάρμακα είναι πράγματι πολύ αποτελεσματικά, αλλά για να παραμείνουν έτσι για εσάς, θα πρέπει να τα παίρνετε με φειδώ και μόνο όταν υπάρχει πραγματικός λόγος. Σε γενικές γραμμές ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
Προτιμήστε τα αναλγητικά που είναι σε υγρή μορφή, ή αναβράζοντα. Το σώμα σας τα απορροφά γρηγορότερα από ό,τι τα χάπια.
Πάρτε παυσίπονα αμέσως μόλις αισθανθείτε πόνο. Είναι πιο πιθανό να τον νικήσετε με μικρότερη δόση φαρμάκου.
Αποφύγετε φάρμακα που περιέχουν καφεΐνη ή πολλαπλά συστατικά. Αυτά είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν νέους πονοκεφάλους. Αυτό είναι τι συμβαίνει όταν παίρνετε φάρμακα πάρα πολύ συχνά ή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επιδεινώσετε την κατάστασή σας, όχι να την βελτιώσετε.
Πηγή:iatropedia

O.T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου