Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Οι αγώνες του Γ.Σ. Ιτέας στο Μπάσκετ

Ενημέρωση για τους δύο επόμενους αγώνες του Γ.Σ. Ιτέας,  σήμερα (27/01) στο πρωτάθλημα μπάσκετ Παίδων με τον Μάκαρο στην Άμφισσα και το Σάββατο (30/01) στο Κλειστό Ιτέας με τον Άρη Θηβών....

ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ - Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Μάκαρος - Γ.Σ. Ιτέας  το απόγευμα 27/01/2016 στην Άμφισσα!

    paidesΣήμερα (27/01) στις 5 το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ Παίδων του Γ.Σ. Ιτέας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα Μάκαρος Άμφισσας στοΚλειστό Γυμναστήριο Καμπεράκης στην Άμφισσα. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας όντας αήττητη σε όλους τους αγώνες (7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες)  έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση του Δ' Ομίλου της ΕΣΚΑΣΕ στην κατηγορία παίδων όπου αγωνιζόμαστε! Σε κάθε περίπτωση σας περιμένουμε αύριο ατον αγώνα στην Άμφισσα  για ενίσχυση της ομάδας μας και πάμε για μία ακόμη μεγάλη νίκη! 

    Α' ΕΣΚΑΣΕ ΑΝΔΡΩΝ: Εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο ο Γ.Σ. Ιτέας με τον Άρη Θήβας!

      ESKASE A MEN PROGRAM 30.01.2016Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Γ.Σ. Ιτέας στη Ν. Αρτάκη, πολύ σημαντικός είναι ο αγώνας του ερχόμενουΣαββάτου 30 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας με τον Άρη Θήβας που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας δύο(2) θέσεις πάνω από τον Γ.Σ. Ιτέας με διαφορά δύο(2) βαθμών.
      Ο αγώνας σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 μμ, ενώ συμπεριλαμβανομένου του αγώνα του Σαββάτου υπολλείπονται 8 αγωνιστικές για την λήξη του Πρωταθλήματος Α'' ΕΣΚΑΣΕ. Περιμένουμε, λοιπόν,  όλους εσάς να  στηρίξετε τον Γ.Σ. Ιτέας και τους παίχτες του με την παρουσία σας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας το Σάββατο το απόγευμα!

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου