Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (με δυο λόγια) που "αλιεύσαμε" από τον ηλεκτρονικό τύπο και που δεν θα δείτε καθόλου η θα δείτε στα ψιλά των επισήμων ΜΜΕ (εικόνες και βίντεο)

Του  Ορέστη Τσάρκου

*ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΤΟΥΣ.

*ΚΑΙ  ΑΛΛΟ  ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ  ΣΕ  ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ  ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ   ΣΤΗ  ΛΑΙΚΗ!

*ΤΟΤΕ  ΠΟΥ  Ο  ΑΔΩΝΙΣ  ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ  ΤΟΝ  ΚΥΡΙΑΚΟ!!!ΒΙΝΤΕΟ

*ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΗ  ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  Ο  ΣΥΡΙΖΑ.  ΠΟΙΟ ΠΡΩΗΝ  ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ  ΤΟ  ΕΙΠΕ? 

*ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΤΗΣ  WWF  ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΗ  ΦΥΣΗ!!!!.....

Οι εργοδότες θα διαβάζουν μηνύματα των υπαλλήλων τους και με τον νόμο


Παρακολουθήσεις


Μια άνευ προηγουμένου απόφαση πήρε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), το οποίο έδωσε το πράσινο φως στους εργοδότες της Ευρώπης να  διαβάζουν τις προσωπικές γραπτές συνομιλίες των εργαζομένων τους, όταν αυτές στέλνονται σε ώρες εργασίας. Η σχετική απόφαση δεσμεύσει όλες τις χώρες που έχουν επικυρώσει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
                                ************

Προσαγωγή και πρόστιμο 10.000 ευρώ σε καρκινοπαθή γιαγιά που πουλούσε σε λαϊκή προσωπικά αντικείμενα


Ηλικιωμένη γυναίκα, καρκινοπαθής που έχει υποστεί μαστεκτομή, βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα και κατόπιν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης γιατί εντοπίστηκε σε λαϊκή αγορά να πουλά προσωπικά της αντικείμενα. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν ενώ στην ίδια επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ. Η Εφημερίδα των Συντακτών φιλοξενεί τη μαρτυρία της: «Τέσσερα χρόνια πουλάω διάφορα αντικείμενα από το σπίτι μας στη λαϊκή, για να πληρώνω τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω μετά τη μαστεκτομή. Πουλάω κεντήματα, πλεκτά, ό,τι μπορώ να φτιάξω, αφού άλλη δουλειά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω. Τι να κάνω; Δεν κάνουν όλες τις εξετάσεις στο Θεαγένειο. Κανένας δεν με είχε ενοχλήσει, με ξέρουν» είπε.

                    ****************************

Τότε που ο Άδωνις ειρωνευόταν τον Κυριάκο (ΒΙΝΤΕΟ)



Πολλοί απόρησαν την Κυριακή το βράδυ με την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος χάρηκε για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη λες και έγινε εκείνος πρόεδρος.
Ωστόσο σε εκπομπή του τον Ιούλιο του 2011 χασκογελούσε και ειρωνευόταν τον σημερινό πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας .



                              ****************************

«Πολιτικό στριπτίζ και μεταμελημένη Μαγδαληνή ο ΣΥΡΙΖΑ»


«Οι πρόσφατες δηλώσεις πολιτικών και διοικητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου τυχαίες. Ο Σ. Πιτσιόρλας καλεί σε  πανστρατιά απέναντι στον κρατισμό και σε πιο τολμηρό  ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ,ο Ν. Αθανασίου καλεί  την αριστερά να ζητήσει  συγνώμη από τους  Σημίτη –Γιαννίτση γιατί  δεν τους επέτρεψε να προχωρήσουν από το 2001 στον σφαγιασμό των συντάξεων ,ενώ ο Ν. Μανιός  περιπαίζει την Ν. Δημοκρατία λέγοντάς της :τι σας ενοχλεί να ψηφίσετε μια δωδέκατη μείωση  στις συντάξεις, αφού έχετε ψηφίσει τις προηγούμενες έντεκα μειώσεις.
Τα πιο πάνω ,τα οποία  εκφωνούνται την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προχωρά στον μνημονιακό  αντιασφαλιστικό της Αρμαγεδδώνα ,αποτελούν  πρόσθετες πινελιές πολιτικού αποχρωματισμού  μιας  μεταλλαγμένης αριστεράς που με μια διαδικασία πολιτικού στριπτίζ  απεκδύεται μιας-μιας όλων των θέσεών της ,όχι μόνο στη σφαίρα της πολιτικής αλλά και της ιδεολογίας.
Η μεταμελημένη Μαγδαληνή είναι διαθέσιμη.
Το παζλ συμπληρώνεται με «έξωθεν» παρεμβάσεις από την μια του Στ. Θεοδωράκη  που καλεί σε άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων και από την άλλη  του Κ. Σημίτη που παροτρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψει τον λαϊκισμό και να προσχωρήσει  πλήρως στον  νεοφιλελεύθερο εκσυγχρονισμό .
Δημιουργείται, έτσι, βασίμως η αίσθηση ότι συγκροτείται  μια νέα «κεντροαριστερή οικογένεια» μέσα από τα  κοινωνικά συντρίμμια των μνημονίων.
Όλα τα πιο πάνω συνιστούν πρόσθετους λόγους ώστε ο κόσμος της αριστεράς να απαλλαγεί από τις αυταπάτες και  να βρεθεί ενωμένος στο δρόμο  αγωνιζόμενος μαζί με όλο το λαό».
Τα παραπάνω επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΛΑΕ, Αλέκος Καλύβης
                                   **************

Ένα συγκλονιστικό βίντεο της WWF μας καλεί να γυρίσουμε στη φύση


Μία καμπάνια που θα μας κάνει να σκεφτούμε τη ζωή μας αλλιώς και να «γυρίσουμε πίσω» από εκεί που προερχόμαστε, ώστε να βρούμε αυτό που πραγματικά είμαστε κάνει η WWF.
«Δεν είμαι ο υπάλληλος του αφεντικού μου. Δεν είμαι τα δεκάδες αδιάβαστα e-mailς που με περιμένουν. Δεν είμαι η λίστα με όλα εκείνα που πρέπει να κάνω. Δεν είμαι τα likes στο facebook μου. Δεν είμαι το γρήγορο και αγχωτικό διάλειμμα που κάνω το μεσημέρι στη δουλειά για να φάω. Είμαι τα φύλλα που πέφτουν στους ώμους μου. Είμαι το χορτάρι κάτω από τα πόδια μου. Είμαι ο αέρας που διαπερνά τα φύλλα των δέντρων. Είμαι το νερό που τρέχει ανάμεσα στις πέτρες. Το χώμα που πέφτει ανάμεσα από τα δάχτυλα μου. Είμαι οι επιλογές που κάνω. Είμαι η φύση»
Με αυτό το μήνυμα η WWF μας καλεί να αναθεωρήσουμε το σύγχρονο τρόπο ζωής μας και να καταλάβουμε ότι είμαστε η ίδια η φύση.
Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:


O.T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου