Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΝΕΟ  ΧΑΡΑΤΣΙ? ΚΑΙ AN  NAI .  ΤΙ  ΧΑΡΑΤΣΙ!!!!

*"ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ  Ο  ΜΝHΜΟΝΙΑΚΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ".ΠΟΙΟΣ  ΠΡΩΗΝ  ΣΤΕΝΟΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΤΟ  ΕΙΠΕ?

*ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ  ΚΟΜΜΑ  Η  Ν.Δ.

*ΚΑΜΜΕΝΟΣ  ΠΡΟΣ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ  ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ  ΤΟ  ΒΕΝΙΖΕΛΟ? ΤΙ  ΤΟΥ  ΧΡΩΣΤΑΤΕ?

ΚΑΙ  ΤΕΛΟΣ  ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!
*ΕΝΑ  ΜΑΘΗΜΑ  ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  ...ΕΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!....

  
Νέο χαράτσι  ? Αυξάνονται βενζίνη και πετρέλαιο για να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας?

Με τη δικαιολογία πως θα γίνει επαναϋπολογισμός των τελών κυκλοφορίας από το 2017 το ΥΠΟΙΚ σχεδιάζει να βάλει καπέλο στην τιμή των καυσίμων.
Μόλις το Σάββατο ο Τρύφων Αλεξιάδης είχε μιλήσει για τη σύνδεση των τελών κυκλοφορίας των αυτοκίνητων με την χρήση και όχι με την απόσταση, καθώς και για μία αύξηση σε πετρέλαιο και βενζίνη προκειμένου να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας.
Ουσιαστικά πρόκειται για νέο «καπέλο», μια αύξηση της τάξης των 5 ως 10 λεπτών ανά λίτρο. Η αύξηση αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη καθώς μια αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα συνδέεται πάντα με αύξηση και του ΦΠΑ και έτσι η αύξηση θα είναι τουλάχιστον 6,5 λεπτά/λίτρο ως 12,3 λεπτά/λίτρο.
Την ίδια στιγμή από το ΥΠΟΙΚ αναφέρουν πως θα μειωθεί και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης για όσους έχουν αυτοκίνητο άνω των 1.926 κυβικών.

*************************



Η Κωνσταντοπούλου για τη συνέντευξη του Τσίπρα: Επιχαίρει ο νεομνημονιακός πρωθυπουργός
Με αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζει την συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην εθνική τηλεόραση, κατηγορώντας τον -μεταξύ άλλων- πως επιχαίρει για την ευημερία των αριθμών και αποκαλώντας τον ως νεομνημονιακό πρωθυπουργό. " Tώρα ο εκβιασμός έγινε συμβιβασμός και οι εκβιαστές σύμμαχοι, γράφει η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Από τις αναρτήσεις της δεν εξέλειψε και η παρομοίωση της παρούσας κυβέρνησης με αυτήν της κυβέρνησης Σαμαράς, εφόσον και οι δύο έκαναν λόγο για κυβέρνηση τετραετίας.

**********************


«ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ»
Μητσοτάκης: Χρεοκοπημένο κόμμα η ΝΔ -Δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει
Δεν αρκεί να κερδίσει εκλογές η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει καλά, παραδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Το κόμμα δεν καρπώνεται το πολιτικό όφελος της απαξίωσης του κ. Τσίπρα, γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας», τόνισε ακόμη ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, μιλώντας στο Mega.
Ακόμη, χαρακτήρισε τη ΝΔ ως «περίπου χρεοκοπημένο κόμμα», αναφέροντας ότι σε περίπτωση που αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος «Δεν πρόκειται να πάω να παραλάβω στη Συγγρού. Δεν είναι δυνατό ένα κόμμα που είναι περίπου χρεοκοπημένο, να εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα πολύ ακριβό κτίριο. Θα ζητήσω τις παραιτήσεις όλων των στελεχών του οργανωτικού από την πρώτη μέρα και θα προχωρήσω σε αλλαγές».


**************

Καμμένος προς νεοδημοκράτες: «Τί χρωστάτε στον Βενιζέλο; Γιατί τον καλύπτετε»;
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τους καραμανλικούς (κι όχι μόνο) βουλευτές της ΝΔ να σταματήσουν να στηρίζουν την «καταστροφική» πολιτική του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά.
«Τι χρωστάτε στον Βενιζέλο; Γιατί τον καλύπτετε; Γιατί δίνετε άφεση αμαρτιών στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, στο σύστημα των εργολάβων, των καναλαρχών και των προφυλακισμένων;», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος στα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ. Επιχείρησε, μάλιστα, να απευθυνθεί ειδικά στους βουλευτές της λεγόμενης καραμανλικής πτέρυγας τονίζοντας ότι επί της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά η ΝΔ εκφράστηκε υπέρ των χειρισμών του Γιώργου Παπανδρέου και του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου και όχι υπέρ της πολιτικής του Κώστα Καραμανλή. «Εκείνος που ευθύνεται για την κατάντια της χώρας βρήκε υποστηρικτές εκεί που κανείς δεν περίμενε», ανάφερε, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη στάση της ΝΔ έναντι στα αποτελέσματα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
*********************

Μάθημα ξεγνοιασιάς και ελευθερίας...

Η πραγματική ελευθερία του ανθρώπου καθορίζεται από το πού έχει στραμμένη την καρδιά του,
ποιές είναι οι επιθυμίες του,
οι επιδιώξεις του,
τι τον αναπαύει.








O.T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου