Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Συνεχής ροη..... Τα τελευταία νέα (με δυο λόγια) που "αλιεύσαμε" από τον ηλεκτρονικό τύπο και που δεν θα δείτε καθόλου η θα δείτε στα ψιλά των επισήμων ΜΜΕ (εικόνες και βίντεο)


Του  Ορέστη  Τσάρκου

* ΚΑΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΦΟΒΕΡΟΙ!!!! ΔΕΙΤΕ  ΠΟΥ  ΕΒΑΛΑΝ  ΠΡΟΣΤΙΜΟ....

*ΒΑΦΤΗΣΑΝ  ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ  ΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΛΕΦΤΑ  ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ....

*ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ  ΚΑΙ  ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ  -ΑΡΟΝ  ΟΙ  ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ.

*ΚΑΠΙΤΑΛ  ΚΟΝΤΡΟΛΣ...ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ  ΤΟ ΟΡΙΟ  ΑΝΑΛΗΨΗΣ?

*ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΗΛΩΣΗ  ΠΟΥΤΙΝ..ΤΙ  ΕΙΠΕ  ΓΙΑ  ΧΡΗΣΗ  ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ  ΣΤΟΥΣ  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

*ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ  ΟΙ  ΞΕΝΟΙ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ  ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΕΙΔΗΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ..
*  ΑΠΛΗ  ΚΑΙ  ΑΦΑΡΜΑΚΗ  ΣΥΝΤΑΓΗ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΒΗΧΑ!!!!........


ΚΑΛΑ. ΔΕΝ  ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ!!! Τρίκαλα: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε μια γιαγιά που πουλούσε κηπευτικά χωρίς άδεια!!!!!

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Τρίκαλα που πουλούσε λιγοστές ποσότητες μαϊντανού, σπανακιού, καρότων και παντζαριών. Η 79χρονη, όπως διαπίστωσαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, δεν είχε άδεια για να πουλάει τα κηπευτικά σε πάγκο της λαϊκής.
************

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Βάφτισαν τον καρκίνο κολλητικό, για να πάρει λεφτά η οικογένεια Στουρνάρα

Επί τρία ολόκληρα χρόνια το HOT DOC γράφει για τον αμαρτωλό ρόλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ως εργαλείο της διαφθοράς με πρόσχημα την πρόληψη για τα λοιμώδη νοσήματα. Στο τεύχος 90, το περιοδικό δημοσιεύει το περιεχόμενο του πορίσματος των ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ για το ΚΕΕΛΠΝΟ που έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Χρυσοπληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες, κάποιες αχρείαστες, κάποιες παράνομες, οργανώνονταν με τρόπους τέτοιους ώστε το δημόσιο χρήμα να φτάνει εκεί που... έπρεπε.
Σε μία από τις υποθέσεις κακοδιαχείρισης που περιέχει το πόρισμα, οι επιθεωρητές διαπιστώνουν πως το ΚΕΕΛΠΝΟ "βάφτισε" επιδημικό λοιμώδες νόσημα τον καρκίνο για να φτιάξει μια αντικαρκινική καμπάνια προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ που τελικά ανέθεσε στην εταιρία Mindwork Business Solutions, της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Σταυρούλας Νικολοπούλου.
Η περίπτωση της Mindwork είναι μία μόνο από αυτές που βρίσκονταν μέσα στη λίστα που παρέδωσε τον περασμένο Ιούλιο στην ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος με ονόματα δημοσιογράφων και εταιριών ΜΜΕ που είχαν λάβει χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ για ανάλογες καμπάνιες. Παρά την τότε διάψευση του προέδρου του και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Γιαννόπουλου και της μη αξιοποίησής του από την ΕΣΗΕΑ, το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη γνησιότητά του.

***************************

Ξεπουλούν και φεύγουν οι επενδυτές από την Τουρκία

Οι ξένοι επενδυτές φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν να βγάζουν τα κεφάλαιά τους από την Τουρκία, έχοντας ήδη ξεπουλήσει τουρκικές μετοχές και ομόλογα αξίας-ρεκόρ  7,6 δις. δολαρίων κατά τη διάρκεια του 2015, σύμφωνα με το Bloomberg. Η μέση μηνιαία εκροή επενδύσεων αυξήθηκε κατά 225% το Νοέμβριο, μετά τις πρόσφατες εκλογές, όταν έφτασε τα 1,4 δις. δολάρια.
...............................................................................................................................
Το χρέος του ιδιωτικού τομέα στην Τουρκία αυξάνεται συνεχώς, οι προοπτικές για την οικονομία της είναι αρνητικές σύμφωνα με τους οίκους αξιολόγησης Fitch και Moody’s, και ο Standard and Poor’s τις έχει υποβαθμίσει σε «σκουπίδια». Οι τουρκικές επιχειρήσεις πρέπει να καλύψουν σε συνάλλαγμα υποχρεώσεις που φέτος έφτασαν το 24% του ΑΕΠ της χώρας, και η τουρκική λίρα είναι ευάλωτη σε μια αλλαγή της αντιστοιχίας της προς το δολάριο.
 TVXS


***********************

Capital controls: Aυξάνεται το ποσό ανάληψης από το ΑΤΜ;

Κοντά σε μια κίνηση σημαντικής χαλάρωσης των capital controls βρίσκεται η Κυβέρνηση...
Η ελληνική πλευρά μετά την επιτυχή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, θεωρεί ότι το τραπεζικό σύστημα είναι πλέον θωρακισμένο και σε θέση να αντέξει μια νέα χαλάρωση των capital controls.

Έτσι, η Κυβέρνηση ζήτησε πριν την ολική άρση να γίνει μια αύξηση στο όριο ανάληψης, προκειμένου να ανέβει από τα 420 ευρώ που είναι σήμερα στα 560 ευρώ.

Να έχει δηλαδή τη δυνατότητα ο πολίτης να σηκώνει 140 ευρώ περισσότερα την εβδομάδα σε σχέση με το ποσό που μπορεί να σηκώσει σήμερα.

Το θέμα συζητήθηκε και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με τις πρώτες αντιδράσεις να είναι θετικές. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποδοχή του αιτήματος της ελληνικής πλευράς, το οποίο σε λίγες μέρες θα γίνει πράξη.

***************************


Απίστευτη δήλωση του Πούτιν: Ετοιμάζει χτύπημα με πυρηνικά όπλα στους Τζιχαντιστές...

Σε επίδειξη δύναμης προχωρά...
για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφορικά με τις προθέσεις του για την καταπολέμηση των τζιχαντιστών. Ο Ρώσος πρόεδρος, λίγη ώρα μετά την εκτόξευση πυραύλων από υποβρύχιο, εξέφρασε την ελπίδα του να μην χρειαστεί παρόμοιοι πύραυλοι να εξοπλιστούν με πυρηνικές κεφαλές.

Σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας της Μόσχας, Σεργκέι Σόιγκου, κατά την οποία ενημερώθηκε για την εξέλιξη των επιχειρήσεων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ο Ρώσος πρόεδρος έκανε την επίμαχη δήλωση.

«Πρέπει να αναλύσουμε όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της μάχης και τα αποτελέσματα των όπλων μας. Οι πύραυλοι Kalibrs και KH-101 αποδεικνύονται αποτελεσματικοί και μεγάλης ακρίβειας στους στόχους τους και γνωρίζουμε ότι αυτά τα οπλικά συστήματα μπορούν να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές. Φυσικά, δεν είναι αναγκαίο για να πολεμήσουμε τους τρομοκράτες τζιχαντιστές και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί και στο μέλλον».

******************

Υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ξένων μαχητών που έχουν προσχωρήσει στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους

Υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ξένων μαχητών που έχουν προσχωρήσει στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους

27.000 ξένοι μαχητές από 86 χώρες μόνο τον τελευταίο χρόνο.O αριθμός των ξένων μαχητών που έχουν προσχωρήσει στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτου έχει υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα μόλις ενός έτους. Συνολικά, 27.000 έως 31.000 ξένοι τζιχαντιστές που προέρχονται από 86 χώρες βρέθηκαν μέσα στο 2015 στη Συρία και το Ιράκ. «Ο αριθμός αυτός έχει υπερδιπλασιασθεί από τη δημοσίευση της τελευταίας έκθεσης τον Ιούνιο 2014, η οποία έκανε λόγο για παρουσία 12.000 ξένων τζιχαντιστών στις δύο χώρες. «Η επιτυχία του Ισλαμικού Κράτους ξεπερνά τα όνειρα των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως η Αλ Κάιντα, που εμφανίζονται πλέον ντεμοντέ. Προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδες τζιχαντιστές στις τάξεις του και ενέπνευσε πολλούς άλλους να γίνουν υποστηρικτές», αναφέρει η έκθεση

***************************


 ΧΡΗΣΙΜΟ! Μετά από αυτή τη "συνταγή" δεν πρόκειται ποτέ να ξανά αγοράσετε σιρόπι για τον βήχα... [video]
Κάθε χρόνο στην Ελλάδα χιλιάδες παιδιά κρυολογούν...
Οι ενήλικοι κρυολογούν 2-3 φορές τον χρόνο σε αντίθεση με τα παιδιά που κρυολογούν λίγο παραπάνω. Στο βίντεο θα μάθουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας φάρμακο για τον βήχα στην κουζίνα μας. Ο Dave Hax θα μας μάθει πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον βήχα με μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή.

Συνταγή:

1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
1/4 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο



Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου