Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (με δυο λόγια) που "αλιεύσαμε" από τον ηλεκτρονικό τύπο και που δεν θα δείτε καθόλου η θα δείτε στα ψιλά των επισήμων ΜΜΕ (εικόνες και βίντεο)

Του  Ορέστη Τσάρκου

* ΧΤΥΠΗΣΕ  ΠΑΛΙ  Ο  ΠΟΛΑΚΗΣ!!!ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΕΙΠΕ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ  ΤΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.

*ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ " Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" ΤΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ  ΣΤΟ " ΒΗΜΑ" ΤΩΝ  ΨΥΧΑΡΗ -ΛΑΜΠΡΑΚΗ  ΓΙΑ  ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΤΕΩΣ  ΒΑΣΙΛΙΑ?

*UBS...ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ  ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  12 ΕΚΑΤΟΜ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ  ΟΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ..ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΟΥΜΕ !!!

*ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ  ΠΑΛΙ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!!! 1Ο ΕΥΡΩ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ  ΚΑΘΕ  ΜΙΑΣ....ΜΑΖΕΥΕ  ΜΑΖΕΥΕ  ΚΑΙ  ΑΣ  ΕΙΝ  ΚΑΙ  ΡΟΓΕΣ!!!

*ΚΛΑΜΑ  ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ  ΤΟΥ  ΚΟΣΟΒΟΥ !!!ΦΟΡΕΣΑΝ  ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ  ΜΑΣΚΕΣ!!

*ΝΟΤΙΑ  ΚΟΡΕΑ. ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΤΟΥΣ  ΚΑΝΟΥΝ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!

ΚΑΙ
*ΕΝΑ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ΜΑΘΗΜΑ  ΖΩΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ!!!!


Πολάκης: Οι διοικητές των νοσοκομείων αντί να αγοράζουν φάρμακα, πλήρωναν εργολάβους


Καταγγελίες


Βαριές αιχμές για τους απομακρυθέντες διοικητές των νοσοκομείων άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Κώστας Πολάκης από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τους για συνειδητή κακοδιαχείριση που έχει προκαλέσει έλλειψη σε φάρμακα. Όπως είπε, τα χρήματα που επιχορηγήθηκαν στα νοσοκομεία, αντί να καταλήξουν σε φάρμακα και ιατροτεχνικό υλικό κατέλεξαν σε εργολάβους.
**************

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ, όλα τα ψέματα του Βασιλιά


Ένα από τα κεφάλαια της ειδικής μας έκδοσης αυτού του Σαββατοκύριακου για τον Κωνσταντίνο Γκλίξμπουργκ αναφέρεται και στον ΔΟΛ, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη που έβγαλε το βιβλίο του τέως.

Γιατί, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ψαρράς στο δικό μας βιβλίο, «έχει να κάνει με τον ιστορικό ρόλο του Συγκροτήματος Λαμπράκη ως "ημικρατικού" θεσμού, ο οποίος επεμβαίνει σε περιπτώσεις κρίσης προκειμένου να προβάλει πολιτικές προσωπικότητες ή ομάδες στις οποίες θα μπορούσε να στηριχτεί το πολιτικό σύστημα που παραπαίει». Γι' αυτό προφανώς και το «Βήμα της Κυριακής» υιοθέτησε το βιβλίο του βασιλιά. 
**************

Καταθέτες με ποσά έως 12 δις ευρώ εντόπισαν οι εισαγγελείς στη UBS

Φοροδιαφυγή


******************


ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ
Θα αλλάξουμε όλοι υποχρεωτικά ταυτότητες – Κόστος 10 ευρώ


Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξουν οι πολίτες τις ταυτότητες τους ενώ ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή που επεξεργάζεται προτάσεις για την αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέα δελτία, τα οποία θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν.
Την είδηση επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος υπολογίζει το κόστος σε περίπου 10 ευρώ για τον κάθε πολίτη. Μέσα στους επόμενους μήνες όλοι οι Έλληνες πολίτες θα αποκτήσουν τις νέου τύπου, σύγχρονες αστυνομικές ταυτότητες. Ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, που θα υποβάλλει έως τα τέλη Γενάρη την πρότασή της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων.
  
***********************


ΚΛΑΜΑ....ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ  ΤΟΥ  ΚΟΣΟΒΟΥ  ΜΕ  ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ  ΜΑΣΚΕΣ!!

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έπνιξαν στα δακρυγόνα την αίθουσα του Κοινοβουλίου στο Κόσοβο, για άλλη μια φορά.
Στόχος ήταν να εμποδίσουν τη διεξαγωγή της συζήτησης και κλιμακώνοντας τις πιέσεις στην κυβέρνηση να καταλήξουν σε ακύρωση των συμφωνιών που έχει υπογράψει με την Σερβία και το Μαυροβούνιο.
Οι καπνοί ανάγκασαν τους απροετοίμαστους συναδέλφους της αντιπολίτευσης να βγουν από την αίθουσα.

Ωστόσο, οι ίδιοι οι «δράστες» φόρεσαν τις αντιασφυξιογόνες μάσκες που είχαν προμηθευτεί και παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από μια γωνιά της αίθουσα



************************
Νότια Κορέα: Τους βάζουν σε φέρετρα για να μην αυτοκτονήσουν

Προσπαθούν να περιορίσουν τις αυτοκτονίες, κλείνοντας τους εργαζόμενους μέσα σε φέρετρα. Ο λόγος για κάποιες νοτιοκορεάτικες εταιρίες που εγγράφουν τους υπαλλήλους τους σε ειδικά «σχολεία θανάτου».
«Τρελά» ποσοστά αυτοκτονίας
Η Νότια Κορέα έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, με μέσο όρο 29,1 αυτοκτονίες ανά 100.000 άτομα, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ. Περίπου 40 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε μέρα


*************************

ΜΑΘΗΜΑ  ΖΩΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.


Oπτικοποίηση μίας ιστορίας που έρχεται από το 1854, και την απάντηση που έδωσε ο αρχηγός των Ινδιάνων Seattle, στον τότε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Φράνκλιν Πηρς, που απαίτησε να αγοράσει την Γη τους...Ένα μάθημα για την ενότητα της ζωής από τους "άγριους και απολίτιστους" ινδιάνους, επίκαιρο όσο ποτέ για ένα πλανήτη που κινδυνεύει..



Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου