Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (με δυο λόγια) που "αλιεύσαμε" από τον ηλεκτρονικό τύπο και που δεν θα δείτε καθόλου η θα δείτε στα ψιλά των επισήμων ΜΜΕ (εικόνες και βίντεο)


Του  Ορέστη  Τσάρκου

* Ο ΠΟΛΑΚΗΣ  ΕΙΧΕ  ΠΕΙ  ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ  ΑΥΤΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΔΕΝ  ΤΑ  ΕΙΠΕ........ΔΕΙΤΕ  ΒΙΝΤΕΟ!!

* ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ. 8 ΣΤΙΣ  10  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΒΙΩΝΟΥΝ  ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.

* ΠΑΥΕΤΑΙ  Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΜΠΕΟΣ.

*ΠΑΤΑΞΗ  ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ  ....ΜΕΤΑ  ΤΙΣ  ΓΡΙΕΣ  ΜΕ  ΤΑ  ΜΑΤΣΑΚΙΑ  ΤΟ  ΜΑΙΝΤΑΝΟ  , ΣΕΙΡΑ  ΕΧΟΥΝ  ΟΙ  ...ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ !!!!

* Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ  ΟΛΕΘΡΟΣ  ΕΡΧΕΤΑΙ  ΜΕΤΑ  ΤΙΣ  16  ΦΛΕΒΑΡΗ !! ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ   ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ  ΤΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΤΟ  ΕΙΠΕ?

* SPIΕGEL. Ο ΕΝΑΣ  ΣΤΟΥΣ  ΔΥΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΧΕΙ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΛΟΓΩ ΤΗΣ  ΚΡΙΣΗΣ.

 ΚΑΙ  ΔΥΟ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ...
*ΠΤΗΣΗ  ΜΕ  drone ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  ΤΗ  ΜΕΘΩΝΗ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΑΕΡΑ!!!
*ΥΜΝΟΣ  ΣΤΟ  ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ!ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ  ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ  ΡΟΥΧΑ  ΤΗΣ....





ΕΚΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΟΣΑ  ΕΙΠΕ  ΠΡΟΧΘΕΣ  ΣΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  Ο  ΠΟΛΑΚΗΣ  ΕΙΧΕ  ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ  ΠΕΙ  ΚΑΙ  ΑΥΤΑ.....τα οποία δεν τα είπε κανένας δημοσιογράφος



***********************


Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτο Prolepsis, οκτώ στις δέκα οικογένειες σε  βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτο Prolepsis, οκτώ στις δέκα οικογένειες σε αυτές τις περιοχές βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια και το ποσοστό των οικογενειών που αντιμετωπίζει πείνα ανέρχεται στο 53%. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας στους πέντε μαθητές των σχολείων από τους τρεις νομούς  είναι ελλιποβαρής, ενώ στο 41% των οικογενειών κανένας από τους δύο γονείς δεν έχει εισόδημα.

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από το Ινστιτούτο Prolepsis κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 εμφανίζουν τη διασπορά του προβλήματος που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 2.050 σχολεία που έχουν υποβάλει αίτηση το τρέχον σχολικό έτος για την ένταξη στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ βρίσκονται σε 71 από τις 74 περιφερειακές ενότητες και σε 276 από τους 324 δήμους της χώρας. Στις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης, Ροδόπης και Ημαθίας οι αιτήσεις των σχολείων προς ένταξη στο Πρόγραμμα φτάνουν τις 176, οι οποίες αντιστοιχούν σε 15.541 μαθητές.

Το Ινστιτούτο Prolepsis για την αντιμετώπιση της κατάστασης θα προσφέρει 50.000 δωρεάν υγιεινά γεύματα σε 1.030 μαθητές από 13 σχολεία σε ευάλωτες κοινωνικοοικονομικά περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Ξάνθης, Ροδόπης και Ημαθίας. Τα γεύματα  θα διανεμηθούν μέχρι και τον Ιανουάριο 2016 στο πλαίσιο του έργου «Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής –ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Υλοποίηση σε Απομακρυσμένες και Αγροτικές Περιοχές».

*************************

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ
Παύεται από δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος - Κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Παύεται από δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος - Κατηγορείται για  σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί, η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου, που στάλθηκε με συστημένη επιστολή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, παραλήφθηκε προσωπικά από τον Αχιλλέα Μπέο.
Η επιστολή παραδόθηκε από υπάλληλο των ΕΛΤΑ την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος βρισκόταν στο γραφείο του, στο δημαρχιακό μέγαρο.
Η διαπιστωτική πράξη, με την οποία τίθεται σε αργία ο δήμαρχος Βόλου, ο οποίος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011, είχε υπογραφεί από τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ηλία Τσέλιγκα στις 2 Δεκεμβρίου.
Τον Αχιλλέα Μπέο βαρύνουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και η δίκη έχει οριστεί για τις 15 Απριλίου 2016.

***************************
Δεκατρείς αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν έναν ηλικιωμένο καστανά στη Θεσσαλονίκη [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όταν εν μέσω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, όχι ένας αλλά 13 αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν ηλικιωμένο καστανά, έπειτα από καταγγελία. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε την ένταση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έκανε κατάσχεση στο καρότσι του.






Υπενθυμίζεται πως μια αντίστοιχη περίπτωση κυνισμού είχε έρθει στη δημοσιότητα πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχε συλληφθεί ένας 92χρονος που πουλούσε κάστανα χωρίς άδεια στα Τρίκαλα. Πρόστιμο 5.000 ευρώ υπεβλήθη και σε μια 79χρονη γυναίκα επίσης στα Τρίκαλα που πουλούσε λιγοστές ποσότητες μαϊντανού, σπανακιού, καρότων και παντζαριών στη λαϊκή χωρίς άδεια.
********************

Μητρόπουλος: "Ο απόλυτος όλεθρος έρχεται μετά τις 16 Φλεβάρη"

Για "ένα από τα σκληρότερα νομοσχέδια που περνά ποτέ κυβέρνηση μεταπολεμικά" έκανε λόγο ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενος στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων είπε ότι "είναι αποφράς μέρα για τον εθνικό πλούτο", καθώς "με το νέο Ταμείο που θα έχει αδιαφανή έλεγχο θα περνάνε περιουσιακά στοιχεία του έθνους, του λαού μας, σε ξένους επ΄ωφελεία για το χρέος".

Για τα "κόκκινα" επιχειρηματικά δάνεια εκτίμησε ότι το σύστημα που περνάει αύριο "είναι σκληρότερο" από αυτό που πέρασε και αντικατέστησε το νόμο Κατσέλη. "Η εκχώρηση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων στις ξένες εισπρακτικές διωκτικές ιδιωτικές εταιρίες έιναι έγκλημα κατά του λαού μας", τόνισε, ενώ μίλησε για "όλεθρο" μετά τις 16 Φεβρουαρίου.

"Μέχρι τις 15 σου προστατεύει μόνο ό,τι στηρίζει την πρώτη κατοικία. Όλο το άλλο μπαίνει μέσα. Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι απελευθερώνει τα πάντα. Δηλαδή ο απόλυτος όλεθρος έρχεται μετά τις 16 Φλεβάρη".
Επιπλέον, εκτίμησε ότι "η αποσύνδεση εφεξής μισθολογίου - βαθμολογίου" θα σημάνει "καταβύθιση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων σε βάθος δεκαετίας".
-
****************************
Spiegel: Ο ένας στους δύο Έλληνες έχει ψυχολογικά προβλήματα λόγω της κρίσης

Ο ένας στους δύο Έλληνες πάσχει από ψυχολογικές ασθένειες. Συγκεκριμένα, υποφέρει από καταστάσεις φόβου, εσωτερικής ανησυχίας και ανασφάλειας, ενώ και ο αριθμός όσων πάσχουν από κατάθλιψη έχει αυξηθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, το οποίο επικαλείται έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO.
******************

Πτήση με drone πάνω από τη Μεθώνη - Δείτε τα εκπληκτικά πλάνα.BINTEO

Το βίντεο μάλιστα συνοδεύεται από το ακόλουθο κείμενο:
"Ένα ταξίδι πάνω από την εντυπωσιακή Μεθώνη και το κάστρο της. Το κάστρο της Μεθώνης είναι από τα σημαντικότερα του Ελλαδικού χώρου. Χτίστηκε από τους Βενετούς όταν έγιναν κύριοι της πόλης το 1209 μ.Χ. Είναι χτισμένο σε έναν βράχο που εισχωρεί στην θάλασσα και χωρίζεται από την ξηρά με μία τεχνητή τάφρο. Έχει έκταση 93 στρέμματα. Στην βόρεια πλευρά του βρίσκεται η πύλη κατασκευασμένη από ορθογώνιους πωρόλιθους. Τα τείχη του κάστρου είναι ενισχυμένα κατά διαστήματα με πύργους. Νότια του φρουρίου βρίσκεται ο πύργος Μπούρτζι, χτισμένος σε μία μικρή βραχονησίδα νότια του κάστρου. Συνδέεται με το κύριο φρούριο με μία γέφυρα με καμάρες".



***************************


ΜΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ

Υμνος στο γυναικείο σώμα -Τρίτεκνη δασκάλα της γιόγκα βγάζει τα ρούχα της και το Instagram διχάζεται [εικόνες]

«Ο καλύτερος τρόπος για να δείξω τα αποτελειώματα της γυμναστικής είναι να βγάλω τα ρούχα μου» δηλώνει αποστομωτικά η Μαρίνα Βοβτσένκο από τη Ρωσία απαντώντας σε όσους την επικρίνουν για τις προκλητικές πόζες που ανεβάζει στο διαδίκτυο.
H 34χρονη καλλονή με το ξυρισμένο κεφάλι έχει προκαλέσει σάλο στα social media με τις τολμηρές φωτογραφίες που ποστάρει, οι οποίες τη δείχνουν να εκτελεί περίπλοκες στάσεις γιόγκα φορώντας, ενίοτε τα απολύτως απαραίτητα.


«Λατρεύω το σώμα μου και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Εξάλλου, ο μόνος τρόπος να δείξω τα αποτελέσματα της γυμναστικής είναι να βγάλω τα ρούχα μου, αφού ένα τζιν ή ένα φόρεμα μπορεί απλώς να κολακεύει μια γυναίκα, κρύβοντας τις ατέλειές της», αναφέρει χαρακτηριστικά.




Η Μαρίνα είναι δασκάλα της γιόγκα και μητέρα τριών παιδιών. Η απήχηση της στα social media είναι τόσο μεγάλη που έχει πάνω από 145.000 ακολούθους ενώ η κάθε της ανάρτηση συνοδεύεται από χιλιάδες like.




Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου