Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ, όλα τα ψέματα του Βασιλιά


Ένα από τα κεφάλαια της ειδικής μας έκδοσης αυτού του Σαββατοκύριακου για τονΚωνσταντίνο Γκλίξμπουργκ αναφέρεται και στον ΔΟΛ, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη που έβγαλε το βιβλίο του τέως.....
Γιατί, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ψαρράς στο δικό μας βιβλίο, «έχει να κάνει με τον ιστορικό ρόλο του Συγκροτήματος Λαμπράκη ως "ημικρατικού" θεσμού, ο οποίος επεμβαίνει σε περιπτώσεις κρίσης προκειμένου να προβάλει πολιτικές προσωπικότητες ή ομάδες στις οποίες θα μπορούσε να στηριχτεί το πολιτικό σύστημα που παραπαίει». Γι' αυτό προφανώς και το «Βήμα της Κυριακής»υιοθέτησε το βιβλίο του βασιλιά.  
Δείτε εδώ παρακάτω μία δεύτερη σελίδα (η πρώτη είναι παραπάνω) από το δικό μας βιβλίο, στο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ΔΟΛ (και ο οποίος βρίσκεται στην υπηρεσία της... «Αυτού Μεγαλειότητος») ώστε να πάρετε μία γεύση.  
Πάντως για να είμαι ειλικρινής διαβάζοντας την αυτοβιογραφία του τέως όπως την παρουσίασε το Βήμα, μόνο μεγαλειότατο δεν τον λες τον Κωνσταντίνο (μας). Όλα τα άλλα μπορεί, αλλά... μεγαλειότατο με τίποτε. 

Αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου λοιπόν η «Εφημερίδα των Συντακτών»κυκλοφορεί με μία ειδική έκδοση για τα ψέματα και την πλαστογράφηση της ιστορίας από τον τέως και το Βήμα της Κυριακής. Ο «Βασιλεύς Κωνσταντίνος» (κατά το Βήμα), ο Κωνσταντίνος Γκλίξμπουργκ (κατ' εμάς). Ένα αποκαλυπτικό (και απολαυστικό στην ανάγνωσή του) βιβλιαράκι του Δημήτρη Ψαρρά.
efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΤΕΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο --ΔΟΛ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΡΙΓΚΙΠΑ" ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ....
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή