Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! Στον πάγκο του "Πολυδροσοπαρνασσού" μερικές έξυπνες και καλοφκιαγμένες "Ειδήσεις" για πολλά -πολλά γέλια μέχρι...δακρύων , αλλά και κάποιες άλλες ευχάριστες!!

ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ !  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΓΕΛΙΟ  ΜΕΤΑ  ΤΙΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ.
Ορέστης  Τσάρκος.


* ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΙΧΕ  ΝΑ  ΔΕΙ  ΤΟ  ΣΚΥΛΟ  ΤΟΥ  ΤΡΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ...ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΕΓΙΝΕ  ΟΤΑΝ....

*ΚΟΙΤΑΖΕ  ΤΟ  ΣΟΡΤΣΑΚΙ  ΤΗΣ  ΚΟΠΕΛΑΣ  ΚΑΙ  ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΕΓΙΝΕ!!! ΒΙΝΤΕΟ

*Ο ΤΑΚΗΣ  ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  ΚΑΙ  ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΥ  ΤΥΠΟΥ  .."ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

*ΟΛΛΑΝΔΙΑ .ΝΟΜΙΜΑ  ΤΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΟΔΗΓΗΣΗΣ  ΜΕ  ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ...ΤΟ ΣΕΞ!

*Η  ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ"  ΤΟΥ  ΧΑΡΥ  ΚΛΙΝ.  ΒΙΝΤΕΟ.

*ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ!! ΒΙΝΤΕΟ.

*ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ  ΑΠΟ  ΤΗ  ΖΟΥΓΚΛΑ!! ΒΙΝΤΕΟ.

*ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ  ΞΑΝΑ.!!!!!ΔΕΙΤΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ΚΑΙ  ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ...

*ΤΟ ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ..

*ΚΑΙ  ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ???..... 



Δεν είχε δει τον Σκύλο του για 3 χρόνια! ΔΕΙΤΕ την στιγμή που τον ξανασυναντά…
Τρία χρόνια είναι αρκετός καιρός για ένα σκυλί. Μπορεί να γίνει από κουταβάκι, ενήλικας και από ενήλικας, γέρος. Για το σκύλο της ιστορίας μας, όμως, τα τρία χρόνια ήταν απλά ένα διάστημα αναμονής.
Στο πανέμορφο αυτό τετράποδο, έλειπε ο άνθρωπος του. Η σκυλίτσα δεν καταλάβαινε γιατί έπρεπε να την αφήσει. Δεν ήξερε πως έπρεπε να υπηρετήσει τη πατρίδα του και να πολεμήσει για εκείνη χιλιόμετρα μακριά. Δε μπορούσε να αντιληφθεί τίποτα από αυτά, παρά μονάχα πως της έλειπε ο άνθρωπος της περισσότερο από κάθετι στον κόσμο.
Όμως, τρία χρόνια μετα, η μητέρα του ιδιοκτήτη της την πήρε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Εκείνη παρατήρησε πως είχαν αλλάξει τη διαδρομή. Δε σταμάτησαν στον κτηνίατρο, ούτε στο γνωστό πάρκο και δεν είχε πλέον ιδέα που πήγαιναν.
Έτσι όταν την έβαλαν μέσα στο αεροδρόμιο και της έδωσαν τη διαταγή να κάτσει σε ένα σημείο, εκείνη ένιωσε κι άλλο μπερδεμένη. Ξαφνικά, μύρισε κάτι οικείο. Μια μυρωδιά που είχε χάσει τα τελευταία τρία χρόνια.
Όταν, λοιπόν, ο άντρας άφησε κάτω τη τσάντα και της είπε κάτι στο αυτί, αμέσως συνειδητοποίησε πως εκείνος είχε γυρίσει.
Με απίστευτη χαρά πήδησε πάνω του και δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.
Σε ένα από τα πιο συγκινητικά βίντεο όλων των εποχών, αυτό το σκυλί αποδεικνύει πως ακόμη και τα ζώα έχουν αισθήματα, δάκρυα χαράς και το πιο σημαντικό, μπορουν να αγαπήσουν τους ιδιοκτήτες τους.



***********************



***********************

Κοίταζε το σορτσάκι της κοπέλας και ο περαστικός του έκλεψε το αυτοκίνητο!


Σε αυτό το κοινωνικό πείραμα θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως μπορεί κανείς να αποσπάσει την προσοχή σας, όταν περνάει από δίπλα σας μια σέξι κοπέλα. Η φάρσα που έχει ξεπεράσει τα 3.5 εκατ. views.
Πρωταγωνιστές σε αυτό το βίντεο είναι ο χρήστης του Youtube, Josh Paler Lin καθώς και το μοντέλο- ηθοποιός Amanda Cerny, που είναι γνωστή στο διαδίκτυο για τα αστεία βιντεάκια της μέσω του κοινωνικού δικτύου Vine.
Όπως βλέπετε, ο Josh προσεγγίζει ανυποψίαστους πολίτες, όπου κάθε φορά τους ζητά να προσέξουν κάποιο προσωπικό του αντικείμενο, προκειμένου να πεταχθεί για κάποια δουλειά. Ωστόσο, εκείνη την ώρα περνά από μπροστά τους η σέξι Amanda. Όταν σκύβει να μαζέψει τις εφημερίδες που της έπεσαν, τότε, τα βλέμματα των ανδρών πέφτουν πάνω της. Και τότε ο επίδοξος κλέφτης βρίσκει ευκαιρία να δράσει…
Δείτε το βίντεο:




***********************





*************************

Ο ΤΑΚΗΣ  ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  ΜΙΛΑΕΙ  ΜΕ  ...ΑΝΩΜΑΛΟ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ!!!





********************************



********************************


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Νόμιμα τα μαθήματα οδήγησης με αντάλλαγμα σεξουαλικές επαφές στην Ολλανδία


Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ξεκαθάρισε ότι είναι νόμιμη η πρακτική των δασκάλων οδήγησης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αντάλλαγμα το σεξ, αρκεί οι μαθητές να είναι άνω των 18 ετών.
Ομως, είναι παράνομο να προσφέρει κάποιος σεξ, με αντάλλαγμα ένα μάθημα οδήγησης. Οι υπουργοί Μεταφορών και Δικαιοσύνης αναφέρθηκαν στο θέμα, μετά από ερώτηση στο κοινοβούλιο. Οπως ανέφεραν, αν και «μη επιθυμητό», η προσφορά μαθημάτων οδήγησης τα οποία «πληρώνονται» με σεξ, δεν είναι παράνομη.
«Το θέμα δεν αφορά την προσφορά σεξουαλικής δραστηριότητας ως αμοιβή, αλλά την προσφορά μαθημάτων οδήγησης. Είναι σημαντικό η πρωτοβουλία να ανήκει στους δασκάλους οδήγησης και να επικεντρώνονται στην προσφορά ενός μαθήματος, με την πληρωμή να παρέχεται σε σεξουαλική επαφή. Οταν η σεξουαλική δραστηριότητα προσφέρεται ως πληρωμή, τότε αυτό είναι πορνεία», ανέφερε η επιστολή των δύο υπουργών.
Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί αύξηση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για μαθήματα οδήγησης με αντάλλαγμα το σεξ.
************************************


****************************



Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΟΥ  ΧΑΡΥ ΚΛΙΝ!!!!




***************************************




**********************************


ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΘΑ  ΛΙΩΣΕΤΕ  ΣΤΑ  ΓΕΛΙΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ




***************************************




*************************************

Φυλή από τον Αμαζόνιο βγαίνει για πρώτη φορά από τη ζούγκλα!

Φοβισμένοι, μικρόσωμοι άνθρωποι, βγαίνουν την νύχτα από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και κλέβουν φαγητό από την φυλή Ashaninka.
Αυτή είναι η πρώτη επαφή, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, μιας άγνωστης μέχρι σήμερα φυλής του Αμαζονίου, που ομιλεί την διάλεκτο Panoan και αναγκάστηκε στις 30 Ιουνίου, για πρώτη φορά να βγει από το δάσος. Σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους η φυλή πρέπει να εκδιώχθηκε από τα εδάφη της, είτε από διακινητές ναρκωτικών που κινούνται μέσα στο δάσος, είτε από άντρες που ασχολούνται με την παράνομη υλοτομία.
Ομάδα από το «Εθνικό Ίδρυμα για τους Ινδιάνους της Βραζιλίας», (FUNAI), πλησίασε την άγνωστη φυλή κατά την πρώτη της εμφάνιση στις 30 Ιουνίου, όταν βρέθηκε στις όχθες του ποταμού Envira, στα σύνορα με το Περού και κατέγραψε σε βίντεο τις κινήσεις των ανθρώπων της.
Ο Carlos Travassos, από την ομάδα των εμπειρογνωμόνων που επισκέφθηκαν την φυλή, δήλωσε ότι οι άνθρωποι έψαχναν για όπλα και φαγητό και μετά επέστρεφαν μέσα στο δάσος.Ο ίδιος ανέφερε ότι τα μέλη της φυλής σφύριζαν και μιμούνταν τις κραυγές των ζώων. Στην δεύτερη επίσκεψή τους στην φυλή, οι επιστήμονες έφεραν μαζί τους και δύο μεταφραστές που μιλούσαν την διάλεκτο των Panoan. Ένας από τους διερμηνείς ανέφερε ότι η φυλή υπέφερε από γρίπη και διφθερίτιδα και τα μέλη της δήλωσαν ότι είχαν υποστεί επίθεση από «μη γηγενείς ανθρώπους». Οι μεταφραστές εξήγησαν ότι είναι φανερό πως η φυλή αναζητά όπλα, συμμάχους και φαγητό.



********************************





**************************************
Αυτό το βίντεο θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά... 


Ο Ντέβιντ Μπρανκάτο, είναι σχεδιαστής του στούντιο Walt Disney και...
δημιούργησε αυτήν την απίστευτη ταινία μικρού μήκους με την βοήθεια του τμήματος σχεδίασης animation με υπολογιστή από το Ringling College of Art and Design.

Η ιστορία περιτριγυρίζεται γύρω από έναν πατέρα ποντίκι που θα κάνει τα πάντα για να γίνουν τα όνειρα του παιδιού του πραγματικότητα.

Η ταινία αυτή θα εμπνεύσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους γονείς να ακούσουν τα παιδιά τους και να τους βοηθήσουν να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε πραγματικότητα.




*********************************



********************************

ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ


Ζεύγος ξανθών
Ένα πρωί ο ξανθός άνδρας, στην ξανθιά γυναίκα του:

- "Γυναίκα, πρέπει να κάνουμε οικονομία! Πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις,
για να διώξουμε τη μαγείρισσα."

Και η ξανθιά:

- "Συμφωνώ! Κι εσύ πρέπει να μάθεις να  γ****ς, για να διώξουμε τον
κηπουρό!!"

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου