Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Όπλα, σπαθιά, μαχαίρια και μαύρες κουκούλες είχαν οι νεαροί που πυροβόλησαν τον 30χρονο στην ευρύτερη περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας


Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων
Κατασχέθηκαν (2) κυνηγετικά όπλα, (2) σπαθιά, (6) μαχαίρια, (2) κουκούλες τύπου full face , φυσίγγια κ.α.....

Συνελήφθησαν, χθες (28-12-2015) πρωινές και μεσημβρινές ώρες σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 23 και 20 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 30χρονος στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προχθές (27-12-2015) λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην ευρύτερη περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας, οι τρεις κατηγορούμενοι, αφού πυροβόλησαν την κύρια είσοδο της οικίας του, εισήλθαν εντός αυτής και ακολούθως, με κυνηγετικό όπλο που έφεραν, τον πυροβόλησαν τουλάχιστον μία φορά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 30χρονου, οι κατηγορούμενοι τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας του και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Επιπλέον ο παθών, με κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά εναντίον τους, χωρίς να πλήξει τους κατηγορούμενους, οι οποίοι, κατά την διαφυγή τους, αφαίρεσαν επίσης το κυνηγετικό του όπλο.
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ακολούθως διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Ο χώρος του συμβάντος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ενώ μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.
Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν, εντοπίσουν και συλλάβουν τους τρεις κατηγορούμενους, ενώ σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποίησαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  Δύο (2) κυνηγετικά όπλα και δέκα (10) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, διαφόρων διαμετρημάτων.
  •  Έξι (6) μαχαίρια και δύο (2) σπαθιά.
  •  Δύο (2) μαύρες κουκούλες τύπου full face .
  •  Ένα ξύλινο ρόπαλο και έξι (6) φυσίγγια πολεμικών όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.
  •  Είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα.
Την προανάκριση, για της ακριβείς συνθήκες που έλαβε χώρα το περιστατικό, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας , ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου