Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΑΝΤΙ  ΝΑ  ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ  ΤΗ  ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΖΗΤΑΝΕ  ΔΗΛΩΣΗ 
ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ....

* ΘΡΙΛΕΡ  ΜΕ  ΓΝΩΣΤΟ  ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ. ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ ?

*ΣΑΒΙΔΗΣ  ΓΙΑ  ΦΙΛΗ  .ΕΙΝΑΙ  ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ  ..ΑΝ  ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ  ΕΤΣΙ  ΤΑ  ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ....

*ΛΑΚΑΡΝΤ  .ΟΙ  ΤΙΜΕΣ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ  ΘΑ  ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ  ΓΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ.....

*ΤΙ  ΔΗΛΩΣΕ  Ο  ΕΠΙΤΙΜΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΩΝ  ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ?

* ΑΥΤΗ  Η  ΤΙΜΩΡΙΑ  ΑΞΙΖΕΙ  ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ  ΣΚΥΛΙΑ...

*ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !!ΔΕΙΤΕ  ΠΟΙΟ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο  ΚΩΣΤΑΣ  ΤΣΑΚΩΝΑΣ  ΝΑ  ΠΑΙΞΟΥΝ  ΟΤΑΝ  ΠΕΘΑΝΕΙ  .....

Στην Ελλάδα αντί να χτυπήσουν τη διαφθορά θα βάζουν τους δημοσιογράφους να υπογράφουν δήλωση μετανοίας


Επιστολή του Κώστα Βαξεβάνη σε Οργανώσεις για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και την Ελευθερία του Τύπου
Ο έλληνας Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες πως ετοιμάζει αλλαγή των νόμων που αφορούν τις διώξεις δημοσιογράφων. Έδωσε μάλιστα ο ίδιος στη νομοθετική του πρωτοβουλία, μέσω συνεντεύξεων, τον τίτλο “νομοθέτημα για την ελευθερία του Τύπου”.  Από όσα όμως περιέγραψε προκύπτει πως μάλλον ο κύριος Υπουργός έχει τη διάθεση να παίξει με τις λέξεις αλλά όχι να αλλάξει τα απαρχαιωμένα ελληνικά νομοθετήματα που ποινικοποιούν τη δημοσιογραφία και τιμωρούν όποιον έχει το θάρρος να πει την αλήθεια.


Με εξαίρεση το γεγονός πως ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως αλλάζει κομμάτι του νόμου για τις αγωγές εναντίον του Τύπου που τα ίδια τα δικαστήρια εδώ και χρόνια δεν εφαρμόζουν επειδή κρίνουν πως είναι αντισυνταγματικός, στο κομμάτι που αφορά την ποινικοποίηση της δημοσιογραφίας, κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Ο Υπουργός προτίθεται να θεσπίσει τη “μετάνοια του δημοσιογράφου” δηλαδή την παύση της δίωξης αν ο δημοσιογράφος ανακαλέσει όσα έγραψε. Το θέμα στην Ελλάδα όμως δεν είναι ότι οι δημοσιογράφοι αδικούν αυτούς για τους οποίους γράφουν ώστε να είναι λύση η αποκατάσταση, αλλά πως δεν γράφουν, σιωπούν και όταν γράφουν τιμωρούνται μέσα από νομικές διαδικασίες που τους εξουθενώνουν και τους κρατούν σε ομηρία.

********************


ΠΟΥ "ΣΤΡΑΒΩΣΕ" Η ΥΠΟΘΕΣΗ;

Θρίλερ με τον Δημήτρη Κοντομηνά




Aκολουθεί το σχετικό δημοσίευμα από τη Zougla.gr>
Μπλόφα ή πολιτική βούληση να σπάσει το απόστημα της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής;

Λίγες ημέρες πριν περάσει ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης το κατώφλι του Οικονομικού Εισαγγελέα, Π. Αθανασίου, το μιντιακό σύστημα μπαίνει στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης για δάνεια, καταθέσεις και παράνομο πλουτισμό.

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά, όλα θα κριθούν από το εάν θα προσκομίσει στοιχεία και αποδείξεις που να δικαιολογούν την αντιστοιχία καταθέσεων και εισοδημάτωνΤα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς σηματοδοτούν ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στα ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν πληροφορίες του zougla.gr, εντάσσεται και η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του ιδιοκτήτη της τηλεόρασης του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (σ.σ.: εκκρεμεί η δίκη). Η εντολή για να μπλοκάρουν οι καταθέσεις του επιχειρηματία διαβιβάστηκε ήδη από τον Οικονομικό Εισαγγελέα στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Το Κέντρο Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) που έχει αναλάβει την υπόθεση προχωρά στην κίνηση αυτή προκειμένου να ελέγξει εάν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα δηλωθέντα εισοδήματα του Δ. Κοντομηνά οι καταθέσεις του σε τράπεζες του εξωτερικού την περασμένη 10ετία. Αυτό διότι παρατηρήθηκαν κάποιες αποκλίσεις, οι οποίες ωστόσο θα πρέπει να διερευνηθούν.



Το αφεντικό του Alpha, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε αυτό το στάδιο της έρευνας δεν θεωρείται «ύποπτος», καθώς δεν έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις για φοροδιαφυγή ώστε να θεωρείται κατηγορούμενος. Όλα θα κριθούν από το εάν θα προσκομίσει στοιχεία και αποδείξεις που να δικαιολογούν την αντιστοιχία καταθέσεων και εισοδημάτων. Η εντολή πάντως αφορά στη δέσμευση ποσών έως 100.000.000 ευρώ που αφορούν λογαριασμούς σε τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Όπως όλα δείχνουν, το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται και καναλάρχες-μεγαλοεκδότες βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο, με τον υπόγειο πόλεμο να μαίνεται εν όψει των τηλεοπτικών αδειοδοτήσεων.


Η Δικαιοσύνη βαδίζει με πιο σταθερά βήματα και αντιμετωπίζει υποθέσεις που άλλοτε αποτελούσαν... απαγορευμένες περιοχές.

Ο χρόνος θα δείξει, πάντως, εάν οι περίφημες λίστες Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν και υποθέσεις περίφημων τραπεζικών σκανδάλων θα έχουν την τύχη που είχαν τα θαλασσόδανεια των κομμάτων που μπήκαν στο συρτάρι ή θα αποδειχθούν θησαυρός για τα δημόσια έσοδα.

**************************

Σαββίδης για Φίλη: Είναι αμόρφωτος, αν συνεχίσει έτσι ο Τσίπρας τα μαζεύω και φεύγω!


sav
Ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε τι είπε τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού, Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων.
Πριν λίγες μέρες ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή του δήλωση ζητούσε την παραίτηση του Υπουργού, Νίκου Φίλη μετά τα όσα είπε ο τελευταίος για την γενοκτονία των Ποντίων.
Την Κυριακή ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην Κοζάνη (για ζητήματα ποντιακού περιεχομένου) ως επίτιμος προσκεκλημένος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και ανέφερε τι είπε τον Αλέξη Τσίπρα για το συγκεκριμένο θέμα.
“Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε στην Ελλάδα για γενοκτονία. Αυτός δεν έχει μόρφωση και είναι Υπουργός για την μόρφωση. Είπα στον Τσίπρα να σταματήσει να κάνει τέτοια πράγματα, αλλιώς τα μαζεύω και φεύγω”.
Συνεχίζοντας ο Σαββίδης που ανέφερε πως νιώθει ντροπή για το “χτύπημα” που δέχτηκε από την “μητέρα Ελλάδα”, τόνισε: “Κάποιοι τόλμησαν και έφτυσαν στο 30% του πληθυσμού της χώρας”

******************

Λαγκάρντ: Οι τιμές του πετρελαίου θα παραμείνουν χαμηλές για χρόνια


la-708_18
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ κάλεσε την Κυριακή τις χώρες του Κόλπου να προχωρήσουν σε δημοσιονομικές προσαρμογές για να αντιμετωπίσουν την πτώση των τιμών του πετρελαίου, για τις οποίες προβλέπει ότι θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα «για χρόνια».
Απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους αφού συναντήθηκε στη Ντόχα με υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ομάν), η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι χώρες αυτές δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξαρτώνται αποκλειστικά από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.


****************

Επίτιμος πρόεδρος Ποντιακών Σωματείων: Δεν θέλουμε καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή


Επίτιμος πρόεδρος Ποντιακών Σωματείων: Δεν θέλουμε καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή
«Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να καρπωθεί τους αγώνες μας. Οφείλουν οι ποντιακές οργανώσεις να τους απομονώσουν και να δώσουν ηχηρό μήνυμα δεν θέλουμε ούτε καν να πλησιάζουν. Δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση» σημείωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων, Στέφανος Τανιμανίδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.
Ο κ. Τανιμανίδης  σημείωσε ακόμα ότι συγκεντρώθηκαν 10 τόνοι τρόφιμα για τους πρόσφυγες στη σημερινή εκδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου

****************

Η τιμωρία που αξίζει σε όσους βασανίζουν σκυλιά – Χρειάστηκε η επέμβαση 100 αστυνομικών για να τους γλυτώσουν! (φωτο)


skylia
Άλλοτε δηλητηρίαζαν σκυλιά και άλλοτε τα πυροβολούσαν. Όμως… η Νέμεσις τους ήταν αυτό που τους έκαναν απλοί άνθρωποι όταν τους εντόπισαν.
Στην περιοχή Guizhou στη Νοτιοδυτική Κίνα, τα σκυλιά τον τελευταίο καιρό είχαν εξαφανιστεί. Όχι δεν τα έτρωγαν κάποιοι. Τα σκυλιά αδέσποτα και μη βρισκόντουσαν νεκρά, βασανισμένα και δολοφονημένα κάθε μέρα.
Κάποιοι τα πυροβολούσαν το βράδυ ενώ όσα δεν σκότωναν τα έπαιρναν τα δηλητηρίαζαν και στη συνέχεια τα παρατούσαν νεκρά και βασανισμένα μπροστά από τις αυλές των σπιτιών (εάν άνηκαν σε κάποιον), ή στους δρόμους εάν ήταν αδέσποτα.
Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν και αποφάσισαν να στήσουν μια παγίδα για να δουν ποιος σκοτώνει τα σκυλιά. Έβαλαν δυο σκυλιά σα δόλωμα να γαυγίζουν στην αυλή ενός σπιτιού και πολλοί κρύφτηκαν στο διπλανό άλσος, ανάμεσα στα δέντρα και τους θάμνους και περίμεναν.
Δεν άργησε να φανεί ένα ημιφορτηγάκι με σβηστά φώτα. Από μέσα βγήκαν δυο άνδρες οι οποίοι πήραν τα σκυλιά. Μέχρι να τα πάνε στο αυτοκίνητο τα ξυλοκοπούσαν και τα κλωτσούσαν.
Τότε ξεπετάχτηκε ένας όχλος και τους έκλεισε τον δρόμο. Γροθιές κλωτσιές, χτυπήματα με ξύλα, φτυσίματα, βρισιές, λυντσάρισμα κανονικό για τους 2 δολοφόνους. Τους έσυραν στο χώμα και τις λάσπες και σχεδόν τους άφησαν αναίσθητους.
Στη συνέχεια κάποιοι πήραν τα πτώματα 2 σκυλιών που είχαν δολοφονήσει και τα κρέμασαν στο λαιμό τους. Μετά πρόσταξαν τους δυο δράστες που από το ξύλο ήταν σε ημιαναίσθητη κατάσταση να γονατίσουν και τους έδεσαν σε ένα στύλο. Κάλεσαν την αστυνομία να έρθει να τους συλλάβει.
Όμως τα πνεύματα δεν είχαν ηρεμήσει. Οι άνθρωποι ήταν ακόμη εξαγριωμένοι με τους δολοφόνους και συνέχιζαν δεμένους να τους προπηλακίζουν. Όταν έφτασε το πρώτο περιπολικό οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις για να ηρεμήσουν τον όχλο και να πάρουν ζωντανούς τους δεμένους δολοφόνους.
Χρειάστηκε να παρέμβουν 100 αστυνομικοί για να απομακρύνουν τον κόσμο, ο οποίος όσο ξημέρωνε τόσο μεγαλύτερος σε όγκο γινόταν. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο αρνητικά σχόλια δεν απέσπασαν: «Καλά τους κάνατε», «αυτό το τέλος αξίζει στους δολοφόνους ζώων», «και λίγα έπαθαν, τους άξιζε περισσότερη διαπόμπευση, ξύλο και εξευτελισμός», ήταν ορισμένα από αυτά.

**********************

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Αυτό το τραγούδι ζήτησε ο Κώστας Τσάκωνας να παίξουν στην κηδεία του [video]



Άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης ο αγαπημένος κωμικός, Κώστας Τσάκωνας, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός τον περασμένο Μάιο είχε δώσει μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» του Epsilon.
«Τώρα απολαμβάνω την ησυχία μου κι έχω τον καρκίνο μου να ασχολούμαι με αυτό. Πήγα στο Ασκληπιείο, μου έκαναν εξετάσεις… Έχω καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. Πέρασα καλά στο θέατρο, εισέπραξα χειροκρότημα, έβγαλα κάποια λεφτά, τα οποία δε σπατάλησα για να ζω αξιοπρεπή γεράματα.
Εντάξει, μια χαρά είμαι. Και αύριο να φύγω δεν υπάρχει πρόβλημα, έχω βρει ακόμα και ποιο τραγούδι θα παίξουν στην κηδεία μου, τα “Πέτρινα Χρόνια”, γιατί τα έχω ζήσει» είπε και συμπλήρωσε: «Δίπλα μου έχω τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Το συνειδητοποιούν σιγά σιγά ότι κάποια στιγμή η ζωή έχει ένα τέλος».

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου