Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Μ.Κ.Ο ΕΙΠΕ....ΑΠΟΘΗΚΗ  ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ  Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

*ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΤΟ  ΣΟΙΜΠΛΕ  ΠΟΥ    ΕΙΠΕ  ΟΤΙ  ΛΕΕΙ  ΑΝΟΗΣΙΕΣ......

*ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ  ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ  ΤΩΝ  ΜΕΓΑΛΩΝ  ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.

*ΤΙ ΕΙΠΑΝ  ΟΙ  ΗΠΑ  ΚΑΙ  Η  ΜΕΓΑΛΗ  ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΙΨΗ  ΤΟΥ  ΡΩΣΙΚΟΥ  ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ?

*ΕΚΠΟΙΖΩ...ΕΝΑΣ  ΣΤΟΥΣ  ΤΡΕΙΣ  ΘΑ  ΧΑΣΕΙ ΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΤΟΥ!

ΚΑΙ 
*  ΝΑ  Η  ΤΙΜΩΡΙΑ  ΠΟΥ  ΑΞΙΖΕΙ  ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ!

ΚΑΙ  Η " ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ"  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΜΑΣ  ΕΙΔΗΣΗ......
*ΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΤΡΩΜΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ  ΜΑΣ?...

Γερμανική ΜΚΟ: Αποθήκη "βρώμικου" χρήματος η Γερμανία - 3 τρισ. χωρίς φορολόγηση


Στην Γερμανία υπάρχουν 3 τρισεκατομμύρια ευρώ που δεν φορολογούνται!
Σύμφωνα με έρευνα της μη κυβερνητικής οργάνωσης Tax Justice Network που δημοσίευσε η Deutshe Welle, η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα με τις πιο επιβλαβείς σκιώδεις οικονομίες στον κόσμο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική ραδιοφωνία μέλος της οργάνωσης αναφέρθηκε στο μέγεθος της φοροδιαφυγής που παρατήρησε η οργάνωση στη Γερμανία τονίζοντας χαρακτηριστικά
«Συνεχίζουν να υπάρχουν στη Γερμανία 3 τρισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 3.000 δισεκατομμύρια ευρώ, από ξένους, τα οποία παίρνουν επιτόκια αλλά δεν φορολογούνται. Ένας γερμανός τραπεζίτης έχει το δικαίωμα να δεχθεί χρήματα ακόμη και αν γνωρίζει ότι προέρχονται από φοροδιαφυγή που έχει γίνει σε άλλα κράτη, από απάτη, παθητική δωροδοκία ή εκβιασμό. Είναι σαν να λέμε: Όσο οι παρανομίες γίνονται στο εξωτερικό, εμείς ευχαρίστως να επωφεληθούμε από αυτό το βρώμικο χρήμα».
Σύμφωνα με την έρευνα η Γερμανία καταλαμβάνει την όγδοη θέση στον παγκόσμια λίστα με τις πιο επιβλαβείς σκιώδεις οικονομίες. Την πρώτη θέση συνεχίζει να έχει η Ελβετία ενώ στις αμέσως επόμενες ακολουθούν το Χονγκ Κονγκ και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η υψηλή θέση των Ηνωμένων Πολιτειών ξαφνιάζει, μια και είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί είναι ιδιαίτερα αυστηροί στους φορολογικούς ελέγχους.

********************************

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΙΚ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ "ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ" ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σφοδρή επίθεση Α.Τσίπρα στον Β.Σόιμπλε: "Είναι ανόητος και επικίνδυνος"



"Ανόητο και επικίνδυνο" χαρακτήρισε ο Α.Τσίπρας τον Β.Σόιμπλε χωρίς να τον κατονομάσει αλλά "φωτογραφίζοντάς" τον, στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ.Σουλτς.
 
Στην ουσία πρόκειται για την επιστροφή του χαρακτηρισμού που είχε κάνει ο Β.Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην Liberation όταν είχε πει ότι ο Α.Τσίπρας "λέει ανοησίες στον λαό του"
 
Χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ανόητους και επικίνδυνους όσους το καλοκαίρι είχαν φτιάξει σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και όσους ουσιαστικά το υπηρετούν μέχρι και σήμερα. «Σήμερα, με την προσφυγική κρίση, αποδεικνύεται πόσο ανόητοι ήταν όσοι έκαναν σχέδια περί Grexit» τόνισε ο κ. Τσίπρας.
 
«Όσοι επιμένουν σε σχέδια Grexit δεν είναι μόνο ανόητοι αλλά και επικίνδυνοι», επεσήμανε. Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι το σχέδιο για την έξοδο της χώρας από το ευρώ, έστω και προσωρινά, είχε συντάξει ο Β. Σόιμπλε...

*****************************

ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στο facebook για τα σκάνδαλα Siemens και λίστας Λαγκάρντ! – «Εμπρός στον ένδοξο μνημονιακό δρόμο της συγκάλυψης»


zoi
Η κ. Κωνσταντοπούλου σημειώνει σε ανάρτησή της στο Facebook​ ότι η «Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν θα ασχοληθεί πια με τα σκάνδαλα Siemens​ και Λίστας Λαγκάρντ» και σχολιάζει δηκτικά: «Εμπρός στον ένδοξο μνημονιακό δρόμο της συγκάλυψης».
 Αναλυτικά, η πρώην πρόεδρος της Βουλής έγραψε:
Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν θα ασχοληθεί πια με τα σκάνδαλα Siemens και Λίστας Λαγκάρντ. Εμπρός στον ένδοξο μνημονιακό δρόμο της συγκάλυψης.
Γραμματέας της Επιτροπής Θεσμών ο Βενιζέλος, εμπλεκόμενος κ στον άκυρο συμβιβασμό -σκάνδαλο με τη Siemens και στην υπεξαγωγή της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Στουρνάρας και όσοι τον προστατεύουν μπορούν προσωρινά να κοιμούνται ήσυχοι, χάρη στη βολική κυβερνητική πλειοψηφία.
Χτυπάμε τη διαπλοκή

***************************



ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΗΠΑ και Βρετανική κυβέρνηση: Το Airbus καταρρίφθηκε από έκρηξη βόμβας

Βρετανική κυβέρνηση: Το Airbus καταρρίφθηκε από έκρηξη βόμβας
Την απόφαση να διακόψει προσωρινά τις πτήσεις από τη Βρετανία προς το Σινά πήρε η βρετανική κυβέρνηση, δηλώνοντας ότι πεποίθησή της είναι πως το ρωσικό Airbus συνετρίβη εξαιτίας εκρηκτικού μηχανισμού.
Εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι υπήρξε καθυστέρηση των βρετανικών πτήσεων προς το Σαρμ ελ Σέιχ την Τετάρτη, ενώ γίνονται αξιολογήσεις για την ασφάλεια, και πρόσθεσε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αναχωρήσεις προς αυτό τον προορισμό την Τετάρτη.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη δήλωση κυβέρνησης στην οποία εκτιμάται ότι μία βόμβα ή κάποιος άλλος μηχανισμός ήταν η αιτία της αεροπορικής τραγωδίας, η οποία κόστισε τη ζωή 224 ανθρώπων.

ΗΠΑ.....


To Ισλαμικό Κράτος ή παρακλάδι του «βλέπουν» οι ΗΠΑ, πίσω από τη συντριβή του ρωσικού Airbus στη χερσόνησο του Σινά, όπου έχασαν τη ζωή τους 224 άνθρωποι.
Σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες, το ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε εξαιτίας βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του από το Ισλαμικό Κράτος ή κάποια άλλη παρεμφερής οργάνωση.
Το CNN διευκρινίζει ότι τα παραπάνω αποτελούν τα βασικά σενάρια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και όχι τα τελικά συμπεράσματα της έρευνας.
«Υπάρχει ένα γενικευμένο αίσθημα ότι υπήρξε ένας εκρηκτικός μηχανισμός σε κάποια από τις βαλίτσες ή σε οποιοδήποτε μέρος εντός του αεροπλάνου» αναφέρει το CNN.

***************************

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ προειδοποίηση της ΕΚΠΟΙΖΩ: Ένας στους τρεις θα χάσει το σπίτι του!


spiti

Δραματική προειδοποίηση απηύθυνε η ΕΚΠΟΙΖΩ σε συνάντηση που είχε με τον αντιπροεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.
Όπως χαρακτηριστικά είπαν οι εκπρόσωποι της καταναλωτικής οργάνωσης στον κ. Δραγασάκη, ένας στους τρεις οφειλέτες δε θα μπορεί να κρατήσει το σπίτι του εάν τελικά τεθεί ως όριο στις οφειλές το ποσό των 200.000 ευρώ.
Οι εκπρόσωποι της ΕΚΠΟΙΖΩ μετέφεραν τις ανησυχίες των υπερχρεωμένων καταναλωτών και εξέθεσαν τις απόψεις της Ένωσης.

*******************  

 

Η τιμωρία που αξίζει σε όσους βασανίζουν σκυλιά – Χρειάστηκε η επέμβαση 100 αστυνομικών για να τους γλυτώσουν! (φωτο)


skylia
Άλλοτε δηλητηρίαζαν σκυλιά και άλλοτε τα πυροβολούσαν. Όμως… η Νέμεσις τους ήταν αυτό που τους έκαναν απλοί άνθρωποι όταν τους εντόπισαν.
Στην περιοχή Guizhou στη Νοτιοδυτική Κίνα, τα σκυλιά τον τελευταίο καιρό είχαν εξαφανιστεί. Όχι δεν τα έτρωγαν κάποιοι. Τα σκυλιά αδέσποτα και μη βρισκόντουσαν νεκρά, βασανισμένα και δολοφονημένα κάθε μέρα.
Κάποιοι τα πυροβολούσαν το βράδυ ενώ όσα δεν σκότωναν τα έπαιρναν τα δηλητηρίαζαν και στη συνέχεια τα παρατούσαν νεκρά και βασανισμένα μπροστά από τις αυλές των σπιτιών (εάν άνηκαν σε κάποιον), ή στους δρόμους εάν ήταν αδέσποτα.
Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν και αποφάσισαν να στήσουν μια παγίδα για να δουν ποιος σκοτώνει τα σκυλιά. Έβαλαν δυο σκυλιά σα δόλωμα να γαυγίζουν στην αυλή ενός σπιτιού και πολλοί κρύφτηκαν στο διπλανό άλσος, ανάμεσα στα δέντρα και τους θάμνους και περίμεναν.
Δεν άργησε να φανεί ένα ημιφορτηγάκι με σβηστά φώτα. Από μέσα βγήκαν δυο άνδρες οι οποίοι πήραν τα σκυλιά. Μέχρι να τα πάνε στο αυτοκίνητο τα ξυλοκοπούσαν και τα κλωτσούσαν.
Τότε ξεπετάχτηκε ένας όχλος και τους έκλεισε τον δρόμο. Γροθιές κλωτσιές, χτυπήματα με ξύλα, φτυσίματα, βρισιές, λυντσάρισμα κανονικό για τους 2 δολοφόνους. Τους έσυραν στο χώμα και τις λάσπες και σχεδόν τους άφησαν αναίσθητους.
Στη συνέχεια κάποιοι πήραν τα πτώματα 2 σκυλιών που είχαν δολοφονήσει και τα κρέμασαν στο λαιμό τους. Μετά πρόσταξαν τους δυο δράστες που από το ξύλο ήταν σε ημιαναίσθητη κατάσταση να γονατίσουν και τους έδεσαν σε ένα στύλο. Κάλεσαν την αστυνομία να έρθει να τους συλλάβει.
Όμως τα πνεύματα δεν είχαν ηρεμήσει. Οι άνθρωποι ήταν ακόμη εξαγριωμένοι με τους δολοφόνους και συνέχιζαν δεμένους να τους προπηλακίζουν. Όταν έφτασε το πρώτο περιπολικό οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις για να ηρεμήσουν τον όχλο και να πάρουν ζωντανούς τους δεμένους δολοφόνους.
Χρειάστηκε να παρέμβουν 100 αστυνομικοί για να απομακρύνουν τον κόσμο, ο οποίος όσο ξημέρωνε τόσο μεγαλύτερος σε όγκο γινόταν. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο αρνητικά σχόλια δεν απέσπασαν: «Καλά τους κάνατε», «αυτό το τέλος αξίζει στους δολοφόνους ζώων», «και λίγα έπαθαν, τους άξιζε περισσότερη διαπόμπευση, ξύλο και εξευτελισμός», ήταν ορισμένα από αυτά.

******************************

Η Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών-Δες τι πρέπει να τρως για να ΣΦΥΖΕΙΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ!(φωτο)


arxaioi diatrofoi

Ακολούθησε τους κανόνες και δεν θα χάσεις!
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.
Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.
Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών
Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.
Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας. Τα Αβοκάντο βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες να έλθουν σε ισορροπία, να ρίξει ανεπιθύμητο βάρος μετά τη γέννηση, και την αποτροπή του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
 
Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.
Το μανιτάρι: Τα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο.
Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.
Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.
Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.
Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.
Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα.
 
ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΝ, ΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
Ο χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό.
Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου