Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΠΟΥΤΙΝ...ΕΧΟΥΜΕ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ  ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

*ΘΑ  ΒΓΑΛΟΥΝ  ΚΑΘΑΡΟ  ΤΟ  ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ  ΜΕ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ?

*ΑΛΛΑΖΟΥΝ  ΤΑ  ΔΙΟΔΙΑ  ΑΠΟ  1η  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ....

*ΕΛΛΗΝ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΕΤΣΙ  ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ  ΤΑ  ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ  ΤΑ  ΤΑΞΙ..ΒΙΝΤΕΟ.

*ΦΕΥΓΕΙ  Η  ΛΑΜΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ  ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΜΕΝΑ...

*ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ΕΚΑΝΕ  ΕΝΑΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΟΤΑΝ  ΕΝΑ  ΜΩΡΟ  ΑΡΧΙΣΕ  ΝΑ  ΚΛΑΙΕΙ ΣΕ  ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ!..... 


ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS

Πούτιν για Ερντογάν: Εχουμε αποδείξεις για το λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες πως η Ρωσία θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τους συμμάχους τους στην μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, αλλά η συνεργασία αυτή θα τεθεί σε κίνδυνο αν υπάρξει κι άλλη κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία.

Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως η μεταφορά πετρελαίου από περιοχές της Συρίας που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτος στην Τουρκία γίνεται σε βιομηχανική κλίμακα, σημειώνοντας πως βρίσκει «δύσκολο να πιστέψει» ότι η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας Άγκυρα δεν γνωρίζει τίποτε γι' αυτό, τονίζοντας πως η Ρωσία παρακολουθεί την μεταφορά από αέρος, «μέρα και νύχτα».

*********************************


Δικαστικό πραξικόπημα για να βγάλουν καθαρό το Βγενόπουλο


Το πραξικόπημα διαρκείας που συντελείται στο χώρο της Δικαιοσύνης για χάρη του Ανδρέα Βγενόπουλου, αποκαλύπτει το τεύχος 89 του HOT DOC. Το πραξικόπημα σχετίζεται με την αφαίρεση της δικογραφίας Βγενόπουλου από την Εισαγγελία Διαφθοράς, πράξη που είναι παράνομη και οδηγεί σε ακυρότητα τυχόν δίωξης που ασκηθεί στο μέλλον, όπως προκύπτει από έγγραφο του ίδιου του προϊσταμένου των εισαγγελέων Διαφθοράς, Νίκου Παντελή, που φέρνει στο φως το HOT DOC.

********************************

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ
Έρχονται αλλαγές στις τιμές των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου -Σε ποια σημεία των εθνικών οδών


Την αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου σε όλους τους σταθμούς που διαχειρίζεται, ανακοίνωσε η κοινοπραξία αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.
Έτσι, στην Πελασγία οι μοτοσικλέτες θα πληρώνουν 2,40 ευρώ, τα Ι.Χ. 3,40 ευρώ, τα φορτηγά 8,5 ευρώ και οι νταλίκες 11,90 ευρώ.
Στο πλευρικό σταθμό της Γλύφας, οι αντίστοιχες τιμές θα είναι για τις μοτοσικλέτες 1,80 ευρώ, για τα Ι.Χ. 2,50 ευρώ, για τα φορτηγά 6,30 ευρώ και για τις νταλίκες 8,80 ευρώ.
Στο Μοσχοχώρι, οι τιμές θα είναι αντίστοιχα 2,70 ευρώ, 3,90 ευρώ, 9,80 ευρώ και 13,70 ευρώ.
Στον πλευρικό της Ζυρτόνης, οι τιμές για μοτοσικλέτες , ΙΧ, φορτηγά και νταλίκες θα είναι 0,50 ευρώ, 0,70 ευρώ, 1,80 ευρώ και 2,5 ευρώ αντίστοιχα, το πλευρικό του Μακρυχωρίου 0,80 ευρώ, 1,10 ευρώ, 2,70 ευρώ και 3,80 ευρώ και στο μετωπικό σταθμό Μακρυχωρίου θα είναι 1,00 ευρώ, 1,40 ευρώ, 3,40 ευρώ και 4,80 ευρώ.
Στον Πυργετό οι τιμές για τα ίδια οχήματα θα είναι 1,40 ευρώ, 2,00 ευρώ, 5,00 ευρώ και 7,00 ευρώ, στην Λεπτοκαρυά 1,30 ευρώ, 1,90 ευρώ, 4,80 ευρώ και 6,70 ευρώ. Στον πλευρικό Λεπτοκαρυάς 1,20 ευρώ, 1,80 ευρώ, 4,40 ευρώ και 6,10 ευρώ και στο Κλειδί Ημαθίας 1,50 ευρώ, 2,20 ευρώ, 5,40 ευρώ και 7,60 ευρώ.
Σημειώνεται ότι θα υπάρχει μία μικρή μείωση στις περιπτώσεις ηλεκτρονικής πληρωμής στους σταθμούς της Πελασγίας στους πλευρικούς της Γλύφας και του Μοσχοχωρίου. Ανάλογες αναπροσαρμογές αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες και οι κοινοπραξίες που κατασκευάζουν και διαχειρίζονται τους υπόλοιπους αυτοκινητοδρόμους.

********************************
ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
Έτσι «πειράζουν» τα ταξίμετρα οι οδηγοί -Το αποκαλυπτικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.


Τον τρόπο με τον οποίο οι ιδιοκτήτες ταξί παρεμβαίνουν στο ταξίμετρο και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους, αποκάλυψε η αστυνομία.
Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφει το πώς οι δράστες διακόπτουν τη σύνδεση των ταξιμέτρων με τις ταμειακές μηχανές, με ειδική καλωδίωση, προκειμένου να μην εκδίδονται αποδείξεις. Αυτό διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει οι 10 από τους οδηγούς ταξί που συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.
Ακόμη, ένας άλλος οδηγός είχε τοποθετήσει ηλεκτρονική πλακέτα, με την οποία αύξανε πλασματικά το αναγραφόμενο στο ταξίμετρο χρηματικό ποσό.



***********************

Φεύγει η Λαμία απ’ το πρωτάθλημα, καταγγέλοντας ότι… όλα είναι στημένα.

  Άνω κάτω έγινε η Football League, καθώς η Λαμία μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της με την Κέρκυρα, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί!
Την ώρα που παιζόταν το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας!
Η Λαμία βρισκόταν μπροστά το σκορ με 2-0. Ωστόσο δύο πέναλτι υπέρ των Φαιάκων έγραψαν το 2-2, προτού οι φιλοξενούμενοι μείνουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής Πίντο, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ολική ανατροπή και να επικρατούν 3-2.  Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι:
«Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας».
Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε την εξής δήλωση:
"Ολα είναι στημένα, δείτε το σημερινό ματς με την Κέρκυρα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να επενδύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως να συγκρατηθούν οι φίλαθλοι όταν βλέπουν τέτοιες διαιτησίες; Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα"
Ακολούθησε νέα ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Λαμία δίνει τα συγχαρητήριά της στην Κέρκυρα, πολύ μεγάλη ομάδα, καθώς και στον διαιτητή Ρούσσο-Μπεκερτζή, τον οποίο πρέπει η ΚΕΔ να τον προωθήσει στο Champions League».
Όλα αυτά γίνονται λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ότι κάθε μέρα σχεδόν του έρχονται φάκελοι απ’ την UEFA για ύποπτα παιχνίδια.
Με τον χαρακτηρισμό «απολύτως ύποπτο», αναφέρεται στο παιχνίδι του Κισσαμικού με τον Εργοτέλη η Federbet. Η εταιρία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «soccerplus», αναφέρει πως: Αρκετοί bookmakers αφαίρεσαν τον αγώνα από τα κουπόνια, ενώ ένα ασυνήθιστα τεράστιο ποσό χρημάτων είχαν πονταριστεί στο 2 Ημίχρονο/1 Τελικό. Το τμήμα συναλλαγών μας κρίνει ότι το ματς είναι απολύτως ύποπτο».
Μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρεται πως στο ημίχρονο και με το σκορ στο 0-1, πολλές εταιρίες είχαν αποσύρει το παιχνίδι ή έδιναν τον άσο στο 1,25, με την ανατροπή να γίνεται και οι γηπεδούχοι να επικρατούν με 2-1.
Με εξοντωτικό πρόστιμο ύψους 33.375 ευρώ τιμωρήθηκε η Καλλιθέα για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία για το Κύπελλο, στο ματς της επιστροφή της στο Ελ Πάσο.

*************************


ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Έγινε viral: Η απίστευτη αντίδραση καθηγητή όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στη διάλεξή του [εικόνες]


Εκπληκτοι έμειναν οι φοιτητές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, όταν ο καθηγητής  Sydney Engelberg πήρε αγκαλιά το μωρό μιας φοιτήτριας που έκλεγε και συνέχισε κανονικά τη διάλεξη.


Η φωτογραφία του 54χρονου καθηγητή να κρατάει ένα μωρό κατά τη διάρκεια του μαθήματος έγινε viral κι απέσπασε χιλιάδες θετικά σχόλια.
Ο Sydney Engelberg αποφάσισε να αναλάβει δράση όταν το μωρό άρχισε να κλαίει και η ντροπιασμένη μητέρα σηκώθηκε να φύγει από την τάξη. Τότε ο καθηγητής πήρε το μωρό αγκαλιά και συνέχισε το μάθημα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.


«Ο πατέρας μου διδάσκει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, οπότε έχει και μαθητές μεγαλύτερους σε ηλικία. Υπάρχουν πολλές νέες μαμάδες και πολλές από αυτές έχουν μικρά μωρά. Τις ενθαρρύνει να τα φέρνουν στην τάξη αλλά και να τα ταΐζουν έτσι ώστε να μη χάνουν το μάθημα» δήλωσε η κόρη του, Sarit Fishbaine.
«Ο πατέρας μου αγαπάει πολύ τα μωρά. Εχει πέντε εγγόνια. Είναι ο μόνος που κινείται μέσα στην αίθουσα και γι΄ αυτό κράτησε το μωρό, για να το ηρεμήσει, συνεχίζοντας τη διδασκαλία» έγραψε στο facebook.


Ο.Τ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου