Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Του  Ορέστη  Τσάρκου

* ΤΙ ΕΙΠΕ  Ο  ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΝΕΑ  ΛΙΣΤΑ  ΜΕ 10 ΟΟΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ  Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ?

*ΠΟΥΤΙΝ  ΠΡΟΣ  ΡΩΣΟΥΣ  ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ  ...ΜΗΝ  ΠΑΤΕ  ΤΟΥΡΚΙΑ.

*ΚΑΡΦΙΑ  ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΓΕΥΜΑ  ΤΣΙΠΡΑ  ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...

*ΡΩΣΙΔΑ  ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΠΡΟΣ  ΡΩΣΟΥΣ ...ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ  ΟΜΟΡΦΗ  ΕΛΛΑΔΑ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΣΑΣ.

*ΚΟΥΡΔΟΙ...ΚΑΤΩ  ΑΠΟ ΤΗ   ΓΗ  ΜΕΝΟΥΝ  ΟΙ  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!  ΔΕΙΤΕ!

*ΜΑΘΗΤΗΣ  ΠΟΥ  ΣΩΘΗΚΕ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΤΡΟΧΑΙΟ  ΣΤΑ  ΤΕΜΠΗ  ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΚΑΝΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ(ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  12  ΧΡΟΝΙΑ)!!!!

*ΤΙ ΛΕΣ  ΤΩΡΑ !!!! ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "  ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ  ΜΑΤΙΑ"  ΤΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ  ΠΑΙΓΜΕΝΟ  ΑΠΟ  ΑΣΙΑΤΙΚΟ  ΚΛΑΡΙΝΟ  ΣΤΗΝ  ΚΟΡΥΦΗ  ΤΩΝ  ΙΜΑΛΑΙΩΝ. ΕΞΟΧΟ  ΒΙΝΤΕΟ !!!........ 

Νέα λίστα Ελλήνων καταθετών σε ελβετική τράπεζα - Από Δευτέρα αρχίζει ο έλεγχος, εξήγγειλε ο Αλεξιάδης (ΒΙΝΤΕΟ)


Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει ο έλεγχος της λίστας με τους Έλληνες καταθέτες ελβετικής τράπεζας που απέστειλε στο υπουργείο Οικονομικών το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο Τρύφων Αλεξιάδης. Πρόκειται για 10.588 τραπεζικούς λογαριασμούς το συνολικό υπόλοιπο των οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2008.

Θέλοντας να τονίσει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι «δεν θα μείνει για τρία χρόνια στο συρτάρι» όπως έγινε με τη λίστα Λαγκάρντ.



**************************
Οδηγία Πούτιν προς Ρώσους πολίτες: Μην πηγαίνετε στην Τουρκία


Αντίποινα



Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζοντας την επίθεση κατά της Τουρκίας, στον απόηχο της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού από τα τουρκικά F16, κατηγορώντας την Άγκυρα πως «προωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, σκόπιμα, την ισλαμοποίηση της τουρκικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να μην επισκέπτονται την Τουρκία.

***************************

«Καρφιά» Κωνσταντοπούλου για το γεύμα Τσίπρα-Στουρνάρα

«Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, Διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο η Ζωή Κωνσταντοπούλουστο στο twitter και στο facebook.

**************************

ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ρωσίδα αναλύτρια καλεί σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων: «Για διακοπές προτιμήστε Ελλάδα»


Με ένα άρθρο-κόλαφο για την Τουρκία, η γενική διευθύντρια του Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας και Πρωτοβουλιών για την Εξωτερική Πολιτική, Βερονίκα Κρασενίνικοβα, κατηγορεί την Αγκυρα για την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού.
Υποστηρίζει πως η Τουρκία δείχνει ότι συντάσσεται με την πλευρά του Ισλαμικού Κράτους και της διεθνούς τρομοκρατίας και πως η κατάρριψη του αεροσκάφους έδειξε τις προθέσεις της. Καλεί δε σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων και υπηρεσιών. Μάλιστα ζητά από τους ρώσους πολίτες να επιλέξουν την «πανέμορφη Ελλάδα με υπερπλούσια ιστορία και φιλικούς προς εμάς κατοίκους». 


**********************

ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ

Μέσα στα τούνελ των τζιχαντιστών -Κρύβονται από τις αεροπορικές επιθέσεις, διαβάζουν το Κοράνι και φτιάχνουν βόμβες [εικόνες]


Μέσα στα τούνελ των τζιχαντιστών -Κρύβονται από τις αεροπορικές επιθέσεις, διαβάζουν το Κοράνι και φτιάχνουν βόμβες [εικόνες]

Στην πόλη του Ιράκ Sinjar οι τζιζαντιστές έχουν δημιουργήσει ένα υπόγειο δίκτυο με σήραγγες στις οποίες βρίσκουν καταφύγιο και προστατεύονται από τις αεροπορικές επιδρομές.
Τα υπόγεια τούνελ έχουν δωμάτια με ηλεκτρικό ρεύμα. Μάλιστα εκτιμάται πως και σε άλλες πόλεις που ελέγχει το χαλιφάτο τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία οι τζιχαντιστές έχουν κατασκευάσει τούνελ.
Το Associated Press δημοσίευσε τις φωτογραφίες από τα τούνελ, τα οποία εντόπισαν κουρδικές δυνάμεις στις αρχές Νοεμβρίου στην πόλη του βορειοδυτικού Ιράκ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα τούνελ έχουν κατασκευαστεί και λειτουργούν εδώ και ένα χρόνο. 
Εντυπωσιακά ήταν τα σημεία που είχαν επιλεγεί για την είσοδο και την έξοδο των μελών του ISIS στα τούνελ. Ηταν μικρές τρύπες, από τις οποίες χωρούσε οριακά να περάσει ένα άτομο, σε τοίχους ή δάπεδα σπιτιών και εγκαταλελειμμένων κτιρίων.

Εκεί οι τζιχαντιστές έβρισκαν καταφύγιο από τα σφυροκοπήματα, ενώ είχαν δημιουργήσει ένα κρησφύγετο για το οπλοστάσιό τους. Το άνοιγμα και η κατασκευή των τούνελ προφανώς είχε γίνει με τη χρήση κομπρεσέρ ή με άλλες φορητές συσκευές.
Σε κάποια τμήματα της σήραγγας υπάρχουν αποθέματα πυρομαχικών, καθώς τα απαραίτητα εργαλεία για την κατασκευή βομβών.
Παντού υπάρχουν αποθέματα πυρομαχικών,αλλά και εξαρτήματα για την κατασκευή βομβών

Σε άλλα σημεία υπάρχουν κουτιά με φάρμακα

Αντίγραφα του Κορανίου υπάρχουν σε πολλά σημεία των τούνελ.


************************

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Σώθηκε απ'το τροχαίο με τα παιδιά στα Τέμπη και έγινε μοναχός - Μιλά για 1η φορά 12 χρόνια μετά

Ήταν απόγευμα της 13ης Απριλίου του 2003, όταν 21 αγγελούδια- μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, γυρνώντας από σχολική εκδρομή...
σε ένα από τα πιο τραγικά δυστυχήματα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Δώδεκα χρόνια μετά, ένας από τους μαθητές που κατάφερε να βγει ζωντανός από το απίστευτο τροχαίο, ο Δημήτρης, ο οποίος είδε τους 21 συμμαθητές του να «σβήνουν» μπροστά στα μάτια του, είναι σήμερα 28 ετών και τον προσφωνούν πατέρα Μακάριο, καθώς ζει στο μοναστήρι του Τίμιου Προδρόμου, λίγο έξω από την Βέροια και προσεύχεται για του συμμαθητές του.

Ο πατέρας Μακάριος μίλησε στην εκπομπή «Hashtag» και στην Ε.Μελέτη για το τροχαίο που του άλλαξε την ζωή.
«Είχα κλίση προς την ιεροσύνη από παιδί. Όταν έζησα το τροχαίο, έκανα στον εαυτό μου το ερώτημα που έκανε και ο Χριστός στον πατέρα του “το γιατί; γιατί να φεύγουν άνθρωποι σε τόσο μικρή ηλικία;”.
 
Αναπαύτηκα, όταν κατάλαβα ότι ήταν θέλημα Θεού…» δήλωσε ο πατέρας Μακάριος, τονίζοντας ότι θυμάται πολύ χαρακτηριστικά την ημέρα, που έχασε μια για πάντα τους αγαπημένους του φίλους. 


«Αυτό το γεγονός καθόρισε την ζωή μου… ωρίμασα. Το κακό ήταν, ότι δεν έζησα την εφηβεία μου, όπως θα ήθελα. Εγκλιματίζεσαι πιο γρήγορα


ζώντας ένα τέτοιο γεγονός και αγωνίζεσαι να πατήσεις στα πόδια σου» πρόσθεσε ο πατέρας Μακάριος, λέγοντας πως «το μυστικό στην ζωή είναι να μην σκέφτεσαι».
Όπως εξομολογήθηκε ο πατέρας Μακάριος, σήμερα 12 χρόνια μετά το τροχαίο, ο ίδιος διατηρεί στενές σχέσεις με κάποιους από τους γονείς των μαθητών, που έχασαν την ζωή τους.
«Αισθάνομαι πολύ καλά, όταν μου λένε πως


μέσα από το χαμόγελο μου, βλέπουν το χαμόγελο των παιδιών τους»εξομολογήθηκε ο πατέρας Μακάριος, λέγοντας μάλιστα, πως ο ίδιος όταν δυσκολεύεται πνευματικά, επικαλείται τους συμμαθητές του που έφυγαν τόσο νωρίς από την ζωή για να τον βοηθήσουν και να του δώσουν δύναμη.

***************************



" ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ  ΜΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ . ΕΞΟΧΗ  ΕΡΜΗΝΕΙΑ  ΠΑΙΓΜΕΝΗ  ΣΤΑ  ΙΜΑΛΑΙΑ !!!!


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου