Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Του Ορέστη Τσάρκου

*ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΑΡΧΙΣΕ  ΤΟ  ΚΥΝΗΓΙ  ΤΗΣ  ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ...ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ!

* ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ  ΘΕΣΗ  ΚΑΤΕΧΕΙ  Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  ΣΤΟΥΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΛΑΟΥΣ.

* ΤΕΛΟΣ  ΑΠΟ  ΒΟΥΤΣΗ  Η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΧΡΕΟΥΣ  ΤΗΣ  ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΔΗΛΩΣΕ  Η  ΙΔΙΑ.

*ΤΕΛΟΣ  ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ . ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ...

ΚΑΙ  ΔΥΟ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ
* ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΓΗ  ΠΟΥ  ΑΝΑΠΝΕΕΙ !  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ.

* ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....

  

Άρχισε  το  κυνήγι  της  φοροδιαφυγής!!!!!!Συνέλαβαν 92χρονο καστανά γιατί δεν είχε ταμειακή - Κατασχέθηκαν τα κάστανα και η φουφού



Επιχείρηση-σκούπα έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλία και στα χέρια της βρίσκεται πλέον και ένας 92χρονος καστανάς...


Ο υπερήλικος συνελήφθη γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ οι αστυνομικοί του κατέσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού. Ο 92χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της «άνευ αδείας εμπορίας», του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).Σύμφωνα με το thessalianews.gr αυτή φαίνεται πως είναι η δεύτερη φορά που θα δικαστεί για τον ίδιο λόγο.


***********************
 Οι Έλληνες ο τέταρτος πιο σκληρά εργαζόμενος λαός παγκοσμίως

Έκθεση ΟΟΣΑ


Mετά από 5 χρόνια ευρωπαϊκής λοιδορίας των Ελλήνων εργαζομένων με αφορμή την οικονομική κρίση, ο ΟΟΣΑ αποκαθιστά τη φήμη των «τεμπέληδων» Ελλήνων, κατατάσσοντας τους στην 4η θέση των πιο σκληρά εργαζόμενων στον κόσμο.
με βάση τη νέα έκθεση του ΟΟΣΑ, οι Έλληνες εργαζόμενοι καταλαμβάνουν την 4η θέση στην κατάταξη των πιο σκληρά εργαζόμενων πολιτών του κόσμου, με 39,27 ώρες εργασίας την εβδομάδα κατά μέσο όρο.
Στην 1η θέση βρίσκονται οι Μεξικανοί με 42,85 ώρες, στη 2η οι Κοσταρικανοί με 42,62, στην 3η οι Κορεάτες με 40,85 και μετά τους Έλληνες ακολουθούν στην 5η θέση οι Χιλιανοί με 38,27 ώρες την εβδομάδα.
Χαμηλά στην κατάταξη βρίσκονται αντιθέτως οι «σκληροί» βόρειοευρωπαίοι. Πιο συγκεκριμένα στην στην 32η βρίσκονται οι Γάλλοι με 28,22 ώρες εργασίας την εβδομάδα κατά μέσο όρο, στην 33η οι Δανοί με 27,62, στην 34η οι Νορβηγοί με 27,44, στην 35η οι Ολλανδοί με 27,40 και στην 36η θέση βρίσκονται οι Γερμανοί με μόλις 26,37 ώρες εβδομαδιαίως.
Σημειωτέον ότι οι Αμερικανοί καταλαμβάνουν την 16η θέση με 34,40 ώρες, ενώ οι Ρώσοι την 6η θέση με 38,17 ώρες εβδομαδιαίως.

****************************


ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
Ο Βούτσης τελείωσε την Επιτροπή της Ζωής για το Χρέος - Κωνσταντοπούλου: Ελπίζω να μη στείλουν και τα ΜΑΤ


Με μια λιτή ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έγραψε τους τίτλους τέλους για την πολυθρύλητη Επιτροπή για το Χρέος που είχε συστήσει η προκάτοχός του Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Με απόφαση του Νίκου Βούτση, που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, η επιτροπή που συνέστησε μετά Βαΐων και κλάδων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παύει πλέον να υφίσταται.
Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή είχε στοιχίσει πάνω από 110.000 ευρώ και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και εντός ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε την απόφαση του προέδρου της Βουλής.
Ζωή: Ελπίζω να μην στείλουν και τα ΜΑΤ οι νεομνημονιακοί...
Οπως ήταν αναμενόμενο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε στην «αποκαθήλωση» της Επιτροπής που η ίδια δημιούργησε.
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειρωνεύεται την κυβέρνηση λέγοντας «ελπίζω να μην απεργάζονται και την εισβολή των... ΜΕΤΑ στα γραφεία της Επιτροπής». Χαρακτηρίζει «νεομνημονιακούς» τους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό για τον οποίο αναφέρει: «Προφανώς δεν αντέχει ο Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα κ εγκληματικότητα των μέτρων».


******************************

Λεφτά για προσλήψεις γιοκ, τώρα μετακινήσεις με το ζόρι


Δεν επαρκούν οι διαθέσιμες πιστώσεις του υπουργείου Παιδείας για την κάλυψη όλων των κενών θέσεων εκπαιδευτικών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ενώ πολλά σχολεία... απλώς θα υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης προσωπικού
Τις 10.974 έφτασαν οι προσλήψεις αναπληρωτών έως χθες, 10 Νοεμβρίου, στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά της χώρας. Την ίδια ώρα, δύο μήνες μετά την έναρξη του διδακτικού έτους, εξακολουθούν να υπάρχουν περίπου 4.000 κενά εκπαιδευτικών στην Π.Ε., ενώ οι διαθέσιμες πιστώσεις είναι ελάχιστες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να καλυφθούν όλα τα κενά.
Σύμφωνα με τον αιρετό του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Βασίλη Παληγιάννη, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν 449 προσλήψεις στα σχολεία Ζωνών Εκπαιδευτικών Προτεραιότητας (ΖΕΠ), ενώ υπάρχουν άλλες 100 πιστώσεις για την Ειδική Αγωγή, 34 για Ολοήμερα Δημοτικά, 45 για Ολοήμερα Νηπιαγωγεία και 28 για ειδικότητες εκπαιδευτικών (ξένες γλώσσες, πληροφορική κ.λπ.).
Συγχρόνως εκκρεμεί η κατανομή των 2.000 πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που αντιστοιχούν περίπου σε 2.700 προσλήψεις αναπληρωτών Π.Ε. και Δ.Ε.
Είναι σχεδόν σίγουρο πως πολλά σχολεία θα υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού, καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

***************************

Εκπληκτικό βίντεο με τη γη να αναπνέει


Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί φυσικό φαινόμενο που κάνει το έδαφος να φαίνεται πως αναπνέει.
To φαινόμενο σημειώθηκε σε δάσος του Καναδά και σύμφωνα με το CBC News προκλήθηκε από τις υπόγειες ρίζες των δέντρων.

**************************
Kαι ένα τραγούδι σαν κάποιο ξέσπασμα... Για τις καθημερινές ιστορίες προδοσίας."Η πρωινή ελπίδα μας, η βραδυνή μας πόρνη"


Από τον Σταμάτη Μορφονιό στα λόγια και τη μουσική και τον Παύλο Συνοδινό στην ενορχήστρωση και την παραγωγή.
Το φωνάζουν μαζί. ''Ζωή δεν έγινε ποτέ χωρίς ελευθερία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου