Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Καλός ο καιρός την νέα εβδομάδα- Η θερμοκρασία σταδιακά θα ανεβεί

Σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, προβλέπονται:....

Στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια περιμένουμε αρκετές ώρες ηλιοφάνειας, αλλά το πρωί στην Εύβοια θα σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές. Στα ανατολικότερα μέχρι το απόγευμα θα πνέουν πολύ ισχυροί βοριάδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα πεδινά έως τους 18 βαθμούς, ενώ στο Καρπενήσι θα κυμανθεί από 4  μέχρι 11 βαθμούς.
Στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο στην Αθήνα θα δείξει  από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Στο Θρακικό θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και από το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς, αλλά το πρωί και το βράδυ θα κάνει πολύ κρύο.
Στην Ήπειρο, στα Νησιά του Ιονίου και στη Δυτική Στερεά ο ουρανός προβλέπεται καθαρός και οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 με 20 βαθμούς.
                                                                                                                         
Στην Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία, το πρωί και το βράδυ θα είναι χαμηλή, ενώ το μεσημέρι θα φτάσει στη δυτική Πελοπόννησο έως τους 21 βαθμούς και στην ανατολική μέχρι τους 17.
Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι7 με 8 και από το απόγευμα 6 μποφόρ.
Στην Κρήτη προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις, λίγες ασθενείς βροχές και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Τα  θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 18 με 20 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι  4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις και βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ, που  από το απόγευμα θα αρχίσουν να εξασθενούν. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 17 με 21βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου