Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΥ" ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΚΙΑΓΜΕΝΕΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ........ΔΑΚΡΥΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ!

O   Ορέστης  Τσάρκος
προσφέρει  και γέλιο  !!! Μπείτε  και  γελάστε με  την  ψυχή  σας!!!

*ΕΝΩ  ΜΙΛΑΓΕ  ΣΤΟ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΚΟΠΕΛΑ  ΤΟΥ  ......ΒΙΝΤΕΟ

*ΣΟΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΩΤΗΡΗ  ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟ.ΑΝ  ΔΕΝ  ΤΟΝ  ΕΧΕΤΕ  ΔΕΙ  ΧΑΝΕΤΕ....ΒΙΝΤΕΟ

* ΟΡΙΣΤΙΚΟ!!!ΤΣΙΠΡΑΣ-  ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.....

*Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ  ΤΟΝ  ΠΑΟΚ  ...ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ ! ΒΙΝΤΕΟ

* ΑΠΙΘΑΝΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ  ΓΙΑ  fair play !! ΒΙΝΤΕΟ

*ΠΩΣ  ΗΤΑΝ  ΣΤΑ  ΝΙΑΤΑ  ΤΟΥΣ  ΔΙΑΣΗΜΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

*ΣΕΥΧΕΛΕΣ.....ΕΝΑ  ΝΗΣΙ  ΟΝΕΙΡΟ  ! ΔΕΙΤΕ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ  ΕΙΚΟΝΕΣ....

Μίλαγε με την κοπέλα του με ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ενώ είχε άλλη    στο κρεβάτι! ΔΕΙΤΕ τι έγινε… (Βίντεο)




Είναι μερικές φάρσες τις οποίες τις βλέπεις και λες πώς δεν θα ήθελες σε τίποτα να είσαι στην θέση του πρωταγωνιστή της φάρσας. Έτσι και αυτή η φάρσα που θα δείτε.

Το αγόρι σκέφτηκε να κάνει μια γερή φάρσα στην κοπέλα του μιας και ξέρει πώς είναι ζηλιάρα. Έτσι σκέφτηκε να μιλήσουν ένα πρωί όπως συνήθιζαν με βιντεοκλήση και να φέρει έναν φίλο του ο οποίος φορούσε μια περούκα προκειμένου κατά την διάρκεια της βιντεοκλήσης να φανεί το μαλλί της υποτιθέμενης γυναίκας…

Η συνέχεια στο βίντεο







Ο Σωτήρης Γεωργούντζος τα σπάει… ΑΥΤΟ είναι το κορυφαίο ΣΟΛΟ όλων των εποχών! (ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)






ΟΡΙΣΤΙΚΟ!!!!  ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!





Σπαρταριστό γέλιο: Ο Ραπτόπουλος σχολιάζει Τούντορ και ΠΑΟΚ (βίντεο)






Η.. χελωνιέρα, το γιατί ο Κροάτης είναι αιτία απόλυσης, ο Γκολάσα που έλιωσαν τα κόκκαλα του (!), ο αγελαδοτρόφος Χαρίσης και το γιατί θα βγάλει φαβορίτες σαν τον Κόκκοτα!




ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Απίθανα πράγματα από πιτσιρικάδες για fair play [βίντεο]


Πράγματα που δεν κάνουν, ούτε καν... σκέφτονται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έκαναν πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές Μικτών στην Κρήτη.
Η Μικτή Ρεθύμνου τέθηκε αντιμέτωπη με αυτή του Λασιθίου, παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκε ένα τρομερό περιστατικό fair play. Ένας παίκτης από την ομάδα του Ρεθύμνου χτύπησε, έπεσε στο έδαφος, αλλά οι Λασιθιώτες δεν επέστρεψαν πίσω τη μπάλα και σκόραραν, δίχως προφανώς να έχουν αντιληφθεί τι είχε συμβεί.
Στην επόμενη φάση ο προπονητής της Μικτής Λασιθίου ζήτησε η άμυνα του να αφήσει τον αντίπαλο παίκτη να σκοράρει για λόγους fair play, ωστόσο ο πιτσιρικάς πέρασε και τον αντίπαλο πορτιέρο και έστειλε την μπάλα επιδεικτικά άουτ δείχνοντας ότι δεν θέλει να σκοράρει με τέτοιο τρόπο.





Πώς ήταν διάσημοι Έλληνες στα νιάτα τους! 20 φωτογραφίες που δεν θέλουν να θυμούνται (φωτό)


Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει της μόδας να ανεβάσουν celebrities προσωπικές τους φωτογραφίες στα social media είτε από την παιδική ηλικία είτε από την εφηβεία και λίγο μετά. Κάποιοι από αυτούς είναι ίδιοι, ενώ οι περισσότεροι έχουν αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων. 
Άλλοι προς το χειρότερο και άλλοι προς το καλύτερο. Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες φωτογραφίες, ανάμεσα τους και κάποιες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σας τις παρουσιάζουμε. Και είμαστε σίγουροι ότι θα πάθετε πλάκα, σε πολλές «επώνυμες» περιπτώσεις!
Η Δέσποινα Βανδή στις αρχές της καριέρας της σε μία συνεσταλμένη κι… έντεχνη εμφάνιση και πόζα


Εντάξει τι να σχολιάσεις εδώ; Μια εικόνα χίλιες λέξεις… Νότης Σφακιανάκης στα νιάτα του!

 Ευχάριστη ήταν η έκπληξη όταν ψάχνοντας στο διαδίκτυο πέσαμε πάνω στην Αλέκα Παπαρήγα στα φοιτητικά της χρόνια.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μελαχρινή και σχεδόν αγνώριστη, την εποχή που δούλευε πίσω από τις κάμερες. 

  Βρε ταμάμ ο Τόνι Σφήνος ήταν ο Βαγγέλης ο Περρής στα νιάτα του

Ποιος θα μας το έλεγε και θα τον πιστεύαμε ότι η επιτομή του… κάγκουρα θα ήταν ο Αντώνης Κανάκης στα νιάτα του. 


Ο Γιώργος Λιάγκας στα νιάτα του με λουκ… Αλφ ο εξωγήινος!
 Ενσωματωμένη εικόνα


 Ο  Ηλίας Ψινάκης στα νιάτα του.



ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ

Σεϋχέλλες, τι κάνει αυτό το νησί το όνειρο κάθε ανθρώπου [εικόνες]


Λένε ότι το αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών είναι από έναν άλλο κόσμο. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς της Γης και για τον ιδεώδη προορισμό που όλοι ονειρεύονται.
Βρίσκεται στη μέση του Ινδικού Ωκεανού και αποτελεί έναν φυσικό παράδεισο για τους ταξιδιώτες που επιζητούν την περιπέτεια αλλά και την απόλυτη ηρεμία. Το νησιωτικό σύμπλεγμα των Σεϋχελλών περιλαμβάνει 11 νησάκια, εξωτικής ομορφιάς, καθαρότητας, ησυχίας και απλότητας.



Διαθέτει μερικά από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία στον κόσμο, δράσεις για υποβρύχιες καταδύσεις, μερικά από τα καλύτερα spa και θεσπέσια τοπία για ανάβαση. Χλιδάτες βίλες στην άκρη εξωτικών παραλιών, με φοίνικες και απέραντη λευκή άμμο συνθέτουν το ονειρεμένο τοπίο των Σεϋχελλών.






Στις Σεϋχέλλες βρίσκεται μια από τις πιο ωραίες παραλία του πλανήτη, η Anse Lazio, με λευκή άμμο που εκτείνεται σε χιλιόμετρα. Γιγάντια δέντρα, το bodamier και takamaka προστατεύουν από τη ζέστη ενώ το τιρκουάζ των νερών δεν συναντάται σε άλλο σημείο.



Η περιοχή ήταν άλλοτε καλυμμένη με καλλιέργειες αρωματικής βανίλιας. Μετά το 1950 οι ντόπιοι εγκατέλειψαν την καλλιέργεια, άνοιξαν εστιατόρια και ξενοδοχεία για να αντιμετωπίσουν τις χιλιάδες τουριστών που κατέκλυσαν τα νησιά.

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου