Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Προσπάθησαν να απαγάγουν 3χρονο αγοράκι σε σούπερ μάρκετ!

Πώς περιγράφει η μητέρα τον εφιάλτη - «Όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε "Μαμά, μαμά", θα τον έχανα» - Συνελήφθη μια 53χρονη Ρομά - Αναζητείται άλλη μία - Τι λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού»....

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί του Σαββάτου μία μάνα από την Βάρη, όταν μία γυναίκα επιχείρησε να απαγάγει το 3χρονο αγοράκι της μέσα στο σούπερ μάρκετ.
Όπως αποκάλυψε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα»: «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι.
Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος. O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημείωσε και συμπλήρωσε:
«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε "Μαμά, μαμά", θα τον έχανα».
Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη Ρομά, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, αλλά και η συνεργάτιδά του κυρία Κονταξή, με δηλώσεις τους στο «Πρακτορείο 104,9 FM».
Και οι δύο είπαν ότι η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης, τονίζοντας παράλληλα ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.
«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κυρία Κονταξή.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ήδη έχει συλληφθεί μια 53χρονη Ρομά, για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται άλλη μία. Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου