Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

                                                    "Η ελπίδα... πεθαίνει τελευταία"

Του Ορέστη Τσάρκου


*ΠΟΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ  ΠΟΥ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ  ΤΩΡΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΣΤΟΥΣ  "ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ" ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ? ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ ?

*ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ(BULLYING)....ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΜΙΑ  ΣΙΩΠΗΡΗ  ΔΥΝΑΜΗ.

*ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η   ΕΚΤΑΚΤΗ  ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ   ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΑΓΟΡΕΣ  ΜΑΣ?

*ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ  ΕΙΣΦΟΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ?

*ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ  ΗΤΑΝ  (ΦΩΤΟ)  ΟΙ  ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΚΑΙ  ΥΠΟΥΡΓΟΙ  ΟΤΑΝ  ΗΤΑΝ  ΣΤΑ  ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ  ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ. 

*ΠΟΙΟΙ  ΦΩΝΑΞΑΝ  "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ"  ΤΟΝ  ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ  ΠΟΥ?(ΒΙΝΤΕΟ).

*ΚΑΙ  92  ΧΡΟΝΙΑ  DISNEY ΣΕ  92  ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ !....


ΣΤΟ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ
Ερχονται οι πρώτες επιστολές των τραπεζών προς τους δανειολήπτες -Ποιοι κινδυνεύουν

Ερχονται οι πρώτες επιστολές των τραπεζών προς τους δανειολήπτες -Ποιοι κινδυνεύουν

Ξεκινάει η αποστολή επιστολών από τη μεριά των τραπεζών προς τους οφειλέτες στεγαστικών, επιχειρηματικών και καταναλωτικών δανείων, καθώς σε κατόχους πιστωτικών καρτών.


Στόχος είναι να διερευνηθεί η δυνατότητά τους να συνεργαστούν με τις τράπεζες και να εξυπηρετήσουν με κάποιο τρόπο τα δάνειά τους. Την ίδια στιγμή, πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ είναι οι καθυστερημένες οφειλές. Με την αποστολή των επιστολών, αναφέρει η Καθημερινή, ουσιαστικά, ενεργοποιείται ο Κώδικας Δεοντολογίας που εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος την περασμένη Παρασκευή. 


Πρόκειται για δανειολήπτες η οφειλή των οποίων είναι σε καθυστέρηση τουλάχιστον για ένα μήνα, μεταξύ των οποίων είναι 300.000 περίπου δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, 700.000 περίπου δανειολήπτες καταναλωτικών δανείων, 500.000 οφειλέτες πιστωτικών καρτών και 100.000 περίπου δανειολήπτες μικρών επιχειρηματικών δανείων

Τα βήματα που υποχρεωτικά, βάσει του κώδικα, θα πρέπει να ακολουθήσουν ο δανειολήπτης και η τράπεζα είναι τα εξής:



• Εντός 15 ημερών – η προθεσμία αρχίζει να μετράει από το τέλος Δεκεμβρίου – ο οφειλέτης θα πρέπει να υποβάλει στην τράπεζα στοιχεία που αφορούν την οικονομική του κατάσταση, όπως τα εισοδήματά του και τις πηγές προέλευσής τους, τις δαπάνες για τη διαβίωσή του (ενοίκια, τόκοι, δαπάνες για ενέργεια, ύδρευση, ιατρικές υπηρεσίες, εκπαίδευση κ.λπ.), τους φόρους που πληρώνει (ακίνητης περιουσίας ή εισοδήματος) κ.ά.


• Σε περίπτωση που ο δανειολήπτης δεν ανταποκριθεί στην προβλεπόμενη προθεσμία των 15 ημερών, η τράπεζα θα αποστείλει νέα προειδοποιητική επιστολή, εφόσον ο αποχαρακτηρισμός των οφειλετών ως μη συνεργάσιμων μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη της διαδικασίας πλειστηριασμού της μοναδικής κατοικίας του οφειλέτη.


• Ακολουθούν η αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης του δανειολήπτη και η αξιολόγηση της ικανότητας αποπληρωμής, αλλά και της οικονομικής του συμπεριφοράς. Η αξιολόγηση λαμβάνει υπόψη και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης εφόσον πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, ενώ εφόσον πρόκειται για επιχειρήσεις λαμβάνονται υπόψη το σχέδιο αναδιάρθρωσης, η ίδια συμμετοχή του μετόχου στο χρηματοδοτικό πλάνο κ.ά.


• Με την προϋπόθεση πάντα ότι ο οφειλέτης έχει χαρακτηριστεί συνεργάσιμος, ακολουθεί εντός έξι μηνών η πρόταση της τράπεζας προς τον δανειολήπτη για την αντιμετώπιση της οφειλής του.


• Ο δανειολήπτης οφείλει να απαντήσει με τη σειρά του εντός 15 ημερών, αποδεχόμενος την πρόταση της τράπεζας ή αντιπροτείνοντας τη δική του.


• Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κοινός τόπος και εξαντληθούν οι προσπάθειες, ακολουθούν οι νομικές διαδικασίες.

**************

Bullying: Οι παρατηρητές μια σιωπηρή δύναμη


Μια σημαντική παράμετρος του σχολικού εκφοβισμού είναι ο ρόλος των παρατηρητών του φαινομένου. Ο ρόλος αυτός μπορεί να είναι καταλυτικός και να αποτρέψει τον θύτη από αυτό που σκοπεύει να κάνει. Με άλλα λόγια να ακυρώσει στην πράξη την ενδοσχολική βία.
Η ομάδα των παρατηρητών μπορεί να αποτελείται από παιδιά υποστηρικτές του θύτη, από παιδιά υποστηρικτές του θύματος και από μια τρίτη ομάδα που είναι αδιάφοροι και απλά παρατηρούν την σκηνή.
Ποια όμως είναι η στάση των παρατηρητών;


  • Τα παιδιά μάρτυρες με την σιωπηρή τους στάση ενισχύουν τις τάσεις των θυτών για εκφοβισμό των άλλων
  • Τα παιδιά μάρτυρες δεν παρεμβαίνουν διότι συνήθως φοβούνται τις συνέπειες
  • Κάποια παιδιά μάρτυρες είτε αντλούν ικανοποίηση, είτε διασκεδάζουν από τον εκφοβισμό συμμαθητών τους, μη συνειδητοποιώντας τις συνέπειες
  • Πολλά παιδιά-μάρτυρες παρακινούνται να μετέχουν και κάποια από αυτά πράγματι συμμετέχουν στον εκφοβισμό /θυματοποίηση συμμαθητών τους
  • Πολλά παιδιά-μάρτυρες φοβούνται να καταγγείλουν το γεγονός σε εκπαιδευτικούς γονείς, όπως συνήθως και πολλά από τα παιδιά-θύματα
  • Πολλά παιδιά-μάρτυρες θεωρούν ότι γίνονται «καρφιά» όταν καταγγέλλουν παρόμοια επεισόδια
  • Πολλά παιδιά-μάρτυρες τείνουν να ταυτίζονται και να προσχωρούν στις ομάδες των δυνατών /παλικαράδων θυτών

Συμβουλή


Τόσο οι γονείς μέσα στο σπίτι όσο και οι εκπαιδευτικοί μέσα στο σχολείο, ο καθένας με τον τρόπο του και ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, μπορούν να συμβουλεύσουν τα παιδιά παρατηρητές, ώστε να μην σωπαίνουν, όταν βλέπουν κάποιον συμμαθητή τους να είναι θύμα του εκφοβιστή και να το λένε στον εκπαιδευτικό της τάξης. Γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθούν τον συμμαθητή τους!


Επίσης θα πρέπει να επισημαίνεται σε αυτά τα παιδιά ότι λέγοντας το τι είδαν δεν είναι σε καμία περίπτωση «καρφιά» όπως επίσης δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα από τον εκφοβιστή και ότι κάνουν με αυτή τους την πράξη ένα πολύ μεγάλο καλό


Πηγή: ΕΡΤ



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Με κάθε απόδειξη ένα ποσό θα πηγαίνει στα ασφαλιστικά ταμεία

Κουμπαράς



Την επιβολή έκτακτης εισφοράς στον τζίρο επαγγελματιών υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό, Τάσο Πετρόπουλο. Αυτό σημαίνει ότι με κάθε απόδειξη ένα ποσό θα πηγαίνει στα ασφαλιστικά ταμεία. 
«Θα εισπράττουμε πραγματικά την εισφορά και δεν θα μας διαφεύγει με τρόπους που θα βρούμε κατά την είσπραξη των εισοδημάτων με τις αποδείξεις. Ένας τρόπος είναι και με το Taxisnet. Το μελετάμε και ενδεχομένως να θέσουμε τους κανόνες και να εφαρμοστεί και μέσα στο 2015. Όταν κόβει μια απόδειξη πληρωμής το κατάστημα θα έχει και ένα ποσοστό που θα είναι για την κοινωνική ασφάλιση.

***************

Σενάρια για κλιμακωτή εισφορά στους μισθούς - Ποιοι εργαζόμενοι θα συνεισφέρουν για τη δημιουργία αποθεματικού


Το υπουργείο Εργασίας εξετάζει μια νέα έκτακτη, κλιμακωτή εισφορά προκειμένου να δημιουργηθεί αποθεματικό για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας. Το σχέδιο προβλέπει κλιμακωτή εισφορά σε μισθούς πάνω από 1.200 ευρώ μηνιαίως, ενώ μεγαλύτερες προβλέπονται οι επιβαρύνσεις για όσους έχουν αποδοχές που ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ. Παράλληλα, εξετάζεται και η επιβολή φόρου στη μεγάλη περιουσία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου σχεδίου στο υπουργικό συμβούλιο εντός της εβδομάδας θα υποστηρίξει την πρόταση της Επιτροπής Σοφών για δημιουργία αποθεματικού (buffer fund), στο οποίο θα εισφέρουν οι υψηλόμισθοι εργαζόμενοι.

********************************
ΕΝΑ ΦΛΑΣ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ

Οταν οι σημερινοί υπουργοί και βουλευτές ήταν στα αμφιθέατρα: Απίστευτες ανέκδοτες φωτογραφίες

Οταν οι σημερινοί υπουργοί και βουλευτές ήταν στα αμφιθέατρα: Απίστευτες ανέκδοτες φωτογραφίες


Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ φιλοξένησε η Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββατοκύριακου στη στήλη «Το φάντασμα της ιστορίας» υπό τον τίτλο «Που 'σαι νιότη». Σημερινοί πολιτικοί στα φοιτητικά αμφιθέατρα».


Με ανέκδοτες και σπάνιες φωτογραφίες, στιγμές και ιστορίες στο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα από σημερινούς και πρόσφατους πολιτικούς από όλα τα ρεύματα: Από τον Γιώργο Χουλιαράκη, τον Νίκο Φίλη, τον Πάνο Σκουρλέτη μέχρι τον Γ. Κατρούγκαλο, τον Ηλία Μόσιαλο, τον Δημήτρη Τσιόδρα και τον Αδωνι Γεωργιάδη.
Δεν πρόκειται, όπως αναφέρει ο συντάκτης του ρεπορτάζ και επιμελτής της στήληςΤάσος Κωστόπουλος, για τίποτα περισσότερο από την απλή καταγραφή κάποιων σποραδικών στιγμών, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό και το προσωπικό αρχείο του.
Aκολουθούν οι σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό αρχεία του Τάσου Κωστόπουλου όπως δημοσιευτηκαν στην Εφημερίδα των Συντακτών:
  • Ο Γιώργος Χουλιαράκης στο δρόμο
10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1987. Η «γενιά της Αλλαγής» διαρρηγνύει στο πεζοδρόμιο τις σχέσεις της με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προσδίδοντας πολιτικά χαρακτηριστικά στη διάχυτη δυσφορία για ποικίλες πτυχές της κρατικής πολιτικής στα ΑΕΙ. Για πρώτη φορά μετά το 1979-80 η ριζοσπαστική Αριστερά αναδεικνύεται σε ηγεμονικό πόλο του φοιτητικού κινήματος, αποσπώντας αποφάσεις γενικών συνελεύσεων για κατάληψη των σχολών και συγκροτώντας δικά της μπλοκ, διακριτά από εκείνα της ΕΦΕΕ που ελέγχει η συμμαχία ΚΝΕ-ΠΑΣΠ.

Στην πρώτη γραμμή του μπλοκ των καταληψιών, δεύτερος από δεξιά, διακρίνεται ο Γιώργος Χουλιαράκης, μέλος τότε των Αριστερών Συσπειρώσεων στο Οικονομικό της Νομικής (φωτογραφία 1).
Σε άλλη φωτογραφία των ημερών, ο σημερινός υπουργός Οικονομικών συντονίζει εκδήλωση στο πλαίσιο της κατάληψης, με ομιλητές τους Αγησίλαο Χριστοδουλόπουλο(της Κ.Ο. Μαχητής), Ελένη Πορτάλιου (του ΚΚΕσ.-Α.Α.) και Γιάννη Μηλιό(φωτογραφία 2).



Σε δικό του κείμενο για το φοιτητικό κίνημα εκείνης της χρονιάς, δημοσιευμένο στο αριστερό περιοδικό «Μήπως» (τχ. 6, 11.1987-1.1988, σ. 88-9), ο Γιώργος Χουλιαράκης διαπίστωνε «μια νέα, “αυθεντική” πολιτικοποίηση στη βάση των πραγματικών προβλημάτων», η οποία «αναδεικνύει νέες προοπτικές στο ζήτημα του αντικαπιταλιστικού πόλου στα πανεπιστήμια, αλλά και στη νεολαία. Ιδιαίτερα απέναντι στις επιταγές που θα θέσει η συγκυρία τα επόμενα χρόνια, όταν στην προοπτική της “ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης” η θέση των φοιτητών -αλλά και της νεολαίας γενικότερα- θα επιδεινώνεται όλο και περισσότερο».
  • Ο Κατρούγκαλος με το μικρόφωνο στο αμφιθέατρο
ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1984. Γενική συνέλευση των φοιτητών του Νομικού. Ημερήσια διάταξη ρουτίνας, γραπτά ίχνη της οποίας στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν· σε γενικές πάντως γραμμές, οι κινητοποιήσεις εκείνου του φθινοπώρου πρόβαλλαν πρωτίστως οικονομικά αιτήματα, όπως η αύξηση της τιμής του «κουπονιού» με το οποίο διατρέφονταν οι «άποροι» φοιτητές.



Στο βήμα ο Γιώργος Κατρούγκαλος, κεντρικός τότε συνδικαλιστής της ΚΝΕ στη σχολή.


Μεταξύ των συνωστιζόμενων στο προεδρείο διακρίνεται ο Κωστής Χατζηδάκης, δευτεροετής με πλούσια κόμη και ανερχόμενο ήδη στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
  • Η «απολογία» Βορίδη
14 ΜΑΡΤΙΟΥ 1985.
Ο Μάκης Βορίδης απολογείται στη γενική συνέλευση του Νομικού, πριν αυτή αποφασίσει τη διαγραφή του από τον σύλλογο ως φασίστα.
Σε πρώτο πλάνο αριστερά ο Κατρούγκαλος και δεξιά, με μουστάκι και το αυτοκόλλητο της «Πανσπουδαστικής» στο πέτο, ο Δημήτρης Τσιόδρας, στέλεχος της ΚΝΕ τότε και του Ποταμιού σήμερα· στο βάθος αριστερά, με τα τσιγάρα ανά χείρας, η ΔΑΠίτισσαΚατερίνα Πελέκη, μετέπειτα σύζυγος Βουλγαράκη και η βασική συμβολαιογράφος στην υπόθεση Βατοπεδίου.



Για ελάσσονες λόγους στην ίδια συνέλευση διαγράφηκε «επί φασισμώ» και ο συνδικαλιστής της ΔΑΠ Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, μετέπειτα σε κρατικές θέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή (ΟΠΑΠ, Ολυμπιακά Ακίνητα) - εδώ, με την ντουντούκα, σε παλιότερο ενσταντανέ από τις φοιτητικές εκλογές του 1984.

  • Οι διαπραγματεύσεις Φίλη με Αρκουδέα
25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1986. Ανήμερα της εθνικής γιορτής, η ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (Νεολαία του ΚΚΕ εσωτερικού) επιχειρεί να κλείσει τη Συγγρού, διαμαρτυρόμενη για την επίσκεψη του Αμερικανού Υπ.Εξ. Τζορτζ Σουλτς στην Ελλάδα.



Υστερα από άκαρπες διαπραγματεύσεις με τον αστυνομικό διευθυντή Νίκωνα Αρκουδέα, η κεφαλή της διαδήλωσης δίνει το σήμα για την κατάληψη του οδοστρώματος· εκτός από τον γραμματέα της οργάνωσης Νίκο Φίλη (με την ντουντούκα), διακρίνονται μεταξύ άλλων ο μετέπειτα υπουργός Επικρατείας του ΓΑΠ, Ηλίας Μόσιαλος, και το σημερινό ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου (φωτογραφία 7).

  • Σκουρλέτης-Βούτσης
7 ΜΑΪΟΥ 1988. Νεολαία πλέον του ΚΚΕσ.-Α.Α. (της μετέπειτα ΑΚΟΑ), αλλά με τον ίδιο πάντα γραμματέα, η ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος προσπαθεί να οργανώσει αντιαυταρχική συναυλία έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, την επαύριο της αυτοκτονίας ενός ανήλικου κρατουμένου, με αίτημα την κατάργηση των φυλακών ανηλίκων.



Με δικαιολογία μια «μίνι εξέγερση» που είχε προκληθεί στην πτέρυγα ανηλίκων ύστερα από προηγούμενη συγκέντρωση της οργάνωσης στον ίδιο χώρο, η συναυλία απαγορεύτηκε κι οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονταν ο σημερινός υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης κι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ

Παρά την προσπάθεια συνεννόησης με τους υπεύθυνους των φυλακών και τον εισαγγελέα (φωτογραφία 11), η συναυλία μεταφέρθηκε αναγκαστικά στην κεντρική πλατεία του δήμου, μακριά πολύ από το κοινό στο οποίο αρχικά απευθυνόταν.
  • Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αδωνι Γεωργιάδη
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του σημερινού υποψήφιου αρχηγού της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου 1992, σε μια γενική συνέλευση των φοιτητών της Φιλοσοφικής για το Μακεδονικό.



Η εικόνα της έχει εν μέρει διασωθεί χάρη σε κάποια ολιγόλεπτα πλάνα που βιντεοσκόπησα από τους διαπληκτισμούς του Αδώνιδος με μέλη αριστερών παρατάξεων της σχολής, κάποια από τα οποία εξελίχθηκαν σε γνωστούς σήμερα ιστορικούς.
Ο Σπυρίδων-Αδωνις ήταν τότε μέλος (και κεντρικός ομιλητής) μιας παρέας με την επωνυμία Πρωτοβουλία για την Προστασία της Ελληνικής Ιστορίας (ΠΠΕΙ), γνωστότερης στον καθημερινό λόγο των αντιφρονούντων ως «τα ππέι».





*******************************************


Λαϊκοί «ύμνοι» σε Αδωνι:«Είσαι γερμανοτσολιάς»! (δείτε βίντεο)

  • Γεωργιάδης

Στόχος έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο Αδωνις Γεωργιάδης από μέλη της Σπίθας Θεσσαλονίκης όταν βρέθηκε στην 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων.
Μέλη της Σπίθας Θεσσαλονίκης, που παρευρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη των διακοσίων πενήντα εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς, τον πλησίασαν στο καφενείο του χωριού και τον ρώτησαν το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο ίδιος δηλώνει ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι».
«Η Γερμανία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέλετε να φύγουμε;», ακούγεται να απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ορισμένα από τα μέλη να του φωνάζουν «γερμανοτσολιάδες είστε».


************************************

92 χρόνια Disney σε… 92 δευτερόλεπτα! (βίντεο)







Τα 92 της χρόνια έκλεισε ή Disney που το γιόρτασε με ένα βίντεο - αφιέρωμα διάρκειας 92 δευτερολέπτων.
Δείτε την ιστορία της μέσα από τις καλύτερες στιγμές της.


Ο.Τ

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ http://katohika.gr/gn-blog/to-pathima-na-ginei-mathima-min-stelnete-lefta-meso-trapezon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.defencenet.gr/defence/20151020/defencenet/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5

    ΑπάντησηΔιαγραφή