Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Tου  Ορέστη  Τσάρκου

*ΠΟΣΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΕΧΟΥΝ  ΔΑΝΕΙΣΕΙ  ΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΣΤΟΥΣ  ΜΙΝΤΙΑΚΟΥΣ  ΟΜΙΛΟΥΣ? ΠΙΝΑΚΑΣ.

*ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ   Η  ΟΧΙ  Η  ΛΙΣΤΑ  ΛΑΓΚΑΡΝΤ?

*ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΠΑΠΑΜΙΚΟΣ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΙ  ΕΞΩ  ΦΡΕΝΩΝ  ΤΟ  ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ?

*ΑΠΕΙΛΕΣ  ΠΟΥΤΙΝ  ΣΕ  ΣΑΟΥΔΙΚΗ  ΑΡΑΒΙΑ  . ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ .... ΕΣΣΔ  ?

*ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ....Η  ΕΞΕΛΙΞΗ  ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΣΕ 90 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!.........

Πάνω από 808 εκατ. ευρώ έχουν δανείσει 4 ελληνικές τράπεζες σε 11 μιντιακούς ομίλους

Ο λογαριασμός


Αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο αναμένεται να φέρει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες που κατατίθεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, καθώς οι καναλάρχες θα χρειαστεί να κάνουν αυτό που επί πολλά χρόνια δεν έκαναν… να πληρώσουν. Ποιοί όμως είναι αυτοί που θα πληρώσουν και σε ποιόν αλήθεια ανήκουν τα υπερχρεωμένα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδας;
«Ανήκομεν… στις τράπεζες», είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών που αναφέρεται στα ιδιωτικά ΜΜΕ, και θα έλεγε κανείς ότι είναι πολύ επιτυχημένος, αν αναλογιστεί ότι μόλις 11 μιντιακοί όμιλοι της Ελλάδας έχουν λάβει δανειοδότηση που φτάνει τα 808.830.190 ευρώ! Όλα αυτά τα χρήματα από μόλις 4 τράπεζες, την Εθνική, την Αlpha Bank, την Πειραιώς και την Eurobank. Και χωρίς εξήγηση για τις εγγυήσεις…

************

Κατατέθηκε η τροπολογία: Δεν παραγράφεται η Λίστα Λαγκάρντ

Λίστα Λαγκάρντ


Τροπολογία για την παράταση κατά ένα έτος της δυνατότητας του Δημοσίου να διενεργήσει φορολογικό έλεγχο σε όσες υποθέσεις έχουν ήδη εκδοθεί εντολές ελέγχου ή εισαγγελικές παραγγελίες ή θα εκδοθούν εντολές ελέγχου ή εισαγγελικές παραγγελίες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, προκειμένου να εξαλειφθεί μεταξύ άλλων και ο κίνδυνος παραγραφής αδικημάτων που σχετίζονται με τη λίστα Λαγκάρντ.

***********************************

Ποιός είναι ο Παπαμιμίκος που έχει κάνει έξω φρενών το Μεϊμαράκη;



Από τις πρώτες ημέρες της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος προκάλεσε εκνευρισμό στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον τελευταίο να τον κατηγορεί πως παρά την ευαίσθητη θέση του στο κόμμα, κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα. Μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της Τρίτης, το περιβάλλον του νυν προέδρου κατηγορούσε τον κο. Παπαμιμίκο ότι μαζί με το γενικό διευθυντή Κώστα Τσιμάρα, αμφότεροι τοποθετήθηκαν επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά, δρομολογούσαν την απευθείας ανάθεση της διοργάνωσης της εκλογής σε συγκεκριμένη εταιρία. Το Φεβρουάριο του 2014, αποκαλύπτεται πως στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ο Ανδρέας Παπαμιμίκος συμμετείχε σε "γαλάζιες" ΜΚΟ που φέρονται να λαμβάνουν εκατομμύρια δημόσιου χρήματος, υπόθεση για την οποία είχε ζητήσει εξηγήσεις τότε η ΟΝΝΕΔ αλλά και ο τότε πρόεδρος της Βουλής... Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Μία από τις ΜΚΟ στις οποίες συμμετείχε ο νυν γραμματέας της ΝΔ ήταν η Εταιρία Βαλκανικής Δράσης για τη Διεθνή Ανάπτυξη (Balkan AID). Αν και δεν είχε καμία σχέση με τον αθλητισμό, είχε λάβει επιχορήγηση 10.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ που τότε ήταν ακόμη δημόσιος οργανισμός. Αργότερα αποδείχθηκε πως με τα χρήματα αυτά διοργανώθηκε το διήμερο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ Blue Twon Festival στο οποίο είχαν τραγουδήσει "μεγάλα ονόματα" όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Άλλωστε στο αίτημα χρηματοδότησης της προς τον ΟΠΑΠ, η ΜΚΟ του Παπαμιμίκου ανέφερε τη διοργάνωση "σειράς εκδηλώσεων που θα επικεντρώνονται σε θέματα νεολαίας και πολιτισμού".

****************************


Ρωσία σε Σ.Αραβία:"Κήρυξη πολέμου αν εφοδιάσετε με Α/Α τους ισλαμιστές" - Στρατιωτική επανασύσταση της...ΕΣΣΔ ανακοίνωσε ο Β.Πούτιν


                              


Η Ρωσία βλέποντας τον πόλεμο κατά των ισλαμιστών της Συρίας να μεταπίπτει σε "proxy war" με Σ.Αραβία, Κατάρ, Τουρκία και ΗΠΑ δημιουργεί μια νέα στρατιωτική δύναμη με τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες στην κεντρική Ασία ενώ προειδοποίησε Σ.Αραβία και Κατάρ ότι oποιαδήποτε χώρα εφοδιάσει τους ισλαμιστές με MANPADS  θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στη Ρωσία!
Ο Β.Πούτιν τόνισε στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτητων Κρατών ότι οι "ισλαμιστές θέλουν να διεισδύσουν από το Αφγανιστάν σε ολόκληρη την κεντρική Ασία, πρέπει να προετοιμαστούμε στρατιωτικά"!
Η Ρωσία και πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες στην Κεντρική Ασία συμφώνησαν ναδημιουργήσουν μια κοινή στρατιωτική δύναμη για να υπερασπιστούν τα σύνορα τους σε καιρούς κρίσης όπως τονίστηκε.
Η απόφαση πάρθηκε σε συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών στο Καζακστάν χτες Παρασκευή.
Οι χώρες αυτές είναι Ρωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν.

***************

Βίντεο: Η εξέλιξη του ανθρώπου σε 90 δευτερόλεπτα! ΑΞΙΖΕΙ να το δεις!


exelixi
Σ’ ένα βίντεο περίπου 90′ δευτερολέπτων καταγράφεται η αλλαγή του ανθρώπινου είδους εκατομμύρια χρόνια μετά την εμφάνισή του στη Γη. Αξίζει να το δεις!
Ο καλλιτέχνης παλαιοντολογίας John Gurche έχει ξοδέψει πολλά χρόνια μελετώντας τα οστά των προγόνων του ανθρώπου, δημιουργώντας έτσι την πιο ακριβή εικόνα της ανθρώπινης εξέλιξης.
Εκατομμύρια χρόνια συμπιέζονται σε 90 δευτερόλεπτα, παρουσιάζοντας το πως το ανθρώπινο πρόσωπο με μορφή πιθήκου στο πρώτο καρέ, καταλήγει στο πρόσωπο του ίδιου του καλλιτέχνη στο τελευταίο
 
 
image
 
 
 
 
 
Η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους σε 90 δευτερόλεπτα
Ο καλλιτέχνης παλαιοντολογίας John Gurche έχει ξοδέψει πολλά χρόνια μελετώντας τα οστά των προγόνων του ανθρώπου, δημιουργώντας έτσι την πιο ακριβή εικόνα της ανθρώ...
Προεπισκόπηση από Yahoo
 
O.T

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή