Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Με εξώδικο απαντά ο Καραγιάννης – Δεν δέχεται την ύπαρξη οικονομικών ατασθαλιών

Με εξώδικη δήλωση κατά του Δημάρχου Αθ.Παναγιωτόπουλου και του Προέδρου της Α/θμιας σχολικής επιτροπής Δ.Δελφών Αθ.Τσονάκα, απαντά ο πρώην αντιδήμαρχος Δημ.Καραγιάννης. Δείτε τα έγγραφα.....

 Την έκπληξη του για όσα έχουν συμβεί και οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από τη θέση του αντιδημάρχου εκφράζει ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος απευθύνει την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον τους.
Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, μία ημέρα πριν την απομάκρυνσή του, δηλαδή την 28η Σεπτεμβρίου 2015, απέστειλε το υπ’αριθμ. 23939/28.9.2015 έγγραφο προς τον Αθανάσιο Τσονάκα, με το οποίο τον καλούσε την 1η/10/2015 και ώρα 9:00 πμ να προσέλθει στο γραφείο του για να γίνει η επίσημη παραλαβή του Ταμείου της Σχολικής Επιτροπής.
Κάτι το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είχε ζητήσει κατ’επανάληψη από την ανάληψη των καθηκόντων του κ.Τσονάκα, ο οποίος όμως σκόπιμα κωλυσιεργούσε.
Επειδή σήμερα το πρωί, μέχρι τις 9:00 πμ ο κ. Καραγιάννης ισχυρίζεται ότι ο κ.Τσονάκας δεν προσήλθε να παραλάβει το Ταμείο, αναγκάστηκε λίγο αργότερα να μεταβεί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και κατέθεσε το χρηματικό ποσό των €11.000 του Ταμείου στον λογαριασμό της Σχολικής Επιτροπής.
Ο Δημήτρης Καραγιάννης καταλογίζει πολιτικά κίνητρα τόσο στο Δήμαρχο, όσο και στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε υποψία για τη χρηστή και διάφανη διαχείρισή του, ενώ σκοπεύει να ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο τον ορισμό ορκωτών λογιστών με σκοπό την έρευνα κατά τον χρόνο της προεδρίας του στην συγκεκριμένη επιτροπή.






http://www.amfissapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου