Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ "ΠΑΓΚΟ " ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ " ΕΞΥΠΝΕΣ" ΚΑΙ "ΚΑΛΟΦΚΙΑΓΜΕΝΕΣ " ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ..........ΔΑΚΡΥΩΝ !


Από  σήμερα  ο  Τσάρκος
προσφέρει  και γέλιο  !!! Μπείτε  και  γελάστε με  την  ψυχή  σας!!!

*ΥΠΟΥΡΓΟΣ....ΤΕΛΟΣ  Ο  ΕΝΦΙΑ ...2 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΥ  ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ!!!

 *ΚΑΙ ΟΜΩΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΠΛΕΟΝ  ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ... "ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ" ΧΑΣΑΠΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

*ΑΜΑ  ΕΧΕΙΣ  ΤΕΤΟΙΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ..........ΚΟΙΜΟΤΑΝ  ΚΑΙ  ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ  ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΤΟΥ  ΕΚΑΝΑΝ !!!! ΒΙΝΤΕΟ,

*ΝΕΑ  ΤΡΕΛΑ ΣΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  ΜΕΣΑ  ..ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ  ΠΟΖΑΡΟΥΝ  ΣΑΝ  ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ!!!!! ΦΩΤΟ.

*ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ  ΚΟΒΕΙ  ΚΛΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ  ΕΣΩΡΟΥΧΑ  ΤΗΣ!!!! ΒΙΝΤΕΟ.

*Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΜΕ  ΤΑ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ  ΠΟΔΙΑ  ΣΤΟ  ΚΟΣΜΟ.ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ  ΝΟ  80!!!!! .....

ΤΕΛΟΣ  Ο  ΕΝΦΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  2016.....ΤΟ  ΕΞΗΓΓΗΛΕ  Ο  Κος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ......ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ!!!

Εδώ  τους  μιλάνε  για  την  κατάργηση....


Και  εδώ  εκείνοι  πανηγυρίζουν για    τον  καταργημένο  ΕΝΦΙΑ.....



Αυτός είναι ο… «αυτόματος» χασάπης του μέλλοντος! (ΒΙΝΤΕΟ)



Είχατε ποτέ απορία πώς κόβουν σε μαζική παραγωγή τα κοτόπουλα που είναι σε κομμάτια; Κάπως έτσι όπως θα δείτε στο βίντεο, ίσως με καλύτερες συνθήκες υγιεινής.

Ο συγκεκριμένος χασάπης είναι κάτι που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε μόνο ως ένας αυτόματος χασάπης. Το ρολογάκι όμως δεν το αποχωρίζεται.
 Δείτε το βίντεο




Δεν φαντάζεστε τι του έκαναν ενόσω κοιμόταν με το στόμα ανοιχτό [video]

Αμέτρητες φάρσες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την φάρσα που σκέφτηκαν να κάνουν οι φίλοι αυτού του...
παιδιού, ενόσω κοιμόταν με το στόμα ανοιχτό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Ο ίδιος είχε τοποθετήσει ένα μαξιλαράκι πάνω στον τζάμι και προφανώς κάτι ονειρευόταν. Έτσι λοιπόν, οι συνταξιδιώτες του βρήκαν την ευκαιρία να του βάλουν μέσα στο στόμα  ένα διάσημο ζαχαρωτό στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τα twizzlers. Αφού το γέμισαν το στόμα με το μισό πακέτο και δεν υπήρχε άλλος χώρος, πέρασαν μερικά ζαχαρωτά και μέσα από τα γυαλιά του. Όταν, βέβαια, ξύπνησε και κατάλαβε τι συμβαίνει η αντίδραση του ήταν μοναδική. Το βίντεο έχει ανέβει στο Youtube από τον Ιούλιο, ωστόσο, συνεχίζει να προκαλεί γέλιο, έχοντας ξεπεράσει τα 2 εκατ. views.




Νέα τρέλα στο Instagram: Γδύνονται και ποζάρουν δημοσίως ως «κοτόπουλα» [εικόνες]

Νέα τρέλα στο Instagram: Γδύνονται και ποζάρουν δημοσίως ως «κοτόπουλα» [εικόνες]

Είναι να αναρωτιέται κανείς. Πού θα φτάσουν οι τρέλες που κατακλύζουν κατά διαστήματα το Instagram;
Σειρά πήρε τώρα η μανία με τα... κατεψυγμένα κοτόπουλα. Ο κόσμος βάλθηκε να γδύνεται, να κουρνιάζει και να ποζάρει ως κατεψυγμένο κοτόπουλο και στη συνέχεια ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο Instagram.
Αυτή η περίεργη τάση εκδηλώνεται παντού. Μέσα σε σπίτια, σε αυλές, ακόμη και σε δρόμους, πλατείες ή πάρκα! Αυτό το περίεργο κίνημα που εκφράζεται με το hashtag hashtag #FrozenChook, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Νέα Ζηλανδία, όπου δεκάδες άνθρωποι πετάνε τα ρούχα τους, βγάζουν αυτή την περίεργη φωτογραφία και μετά συνεχίζουν να ζουν κανονικά, με την ικανοποίηση ότι έχουν ποζάρει μία φορά στη ζωή τους σε στάση που θυμίζει τη συσκευασία των κατεψυγμένων κοτόπουλων!




Καυτή τροχονόμος κόβει κλήσεις μόνο με τα εσώρουχα της! (vid)




Μπροστά σ’ ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν ανυποψίαστοι πολίτες, όταν είδαν την καυτή τροχονόμο να μένει μόνο με τα εσώρουχά της!




Μπήκε στο γκίνες: Ο άνθρωπος με τα μεγαλύτερα πόδια στον κόσμο -Φοράει νούμερο 80! (φωτό)
 

Ενας 20χρονος από τη Βενεζουέλα κέρδισε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τα μεγαλύτερα πόδια, αφού οι πατούσες του είναι 40 εκατοστών.
 
Ομως τα πόδια του γίγαντα Τζέισον Ορλάντο Ερνάντες Ροντρίγκες είναι ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα, αφού ναι μεν του δίνουν πλεονέκτημα στο αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ, αλλά ήταν αιτία να γίνει θύμα bullying στο σχολείο.
 
Ως παιδί, ο Τζέισον αναπτυσσόταν κανονικά, όμως όταν έκλεισε τα 10 τα πόδια του ξαφνικά αυξήθηκαν από νούμερο 37 σε νούμερο 45 μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.
 
Το δεξί του πόδι είναι πλέον 40,1 εκατοστά ενώ το αριστερό 39,6 εκατοστά και αναγκάζεται να φοράει παπούτσια νούμερο... 80!
 
Οι γονείς του αναγκάστηκαν να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια για τον Τζέισον, αφού από τα 10 υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους και πόνο στις αρθρώσεις
 
Η μητέρα του Τζέισον, Αμέλια ντε Ροντρίγκες είπε: «Τον έστειλα για εξετάσεις και ανακαλύψαμε ότι υπέφερε από μια υπερδραστήρια υπόφυση». Αυτό σήμαινε ότι ο ίδιος μεγάλωνε με πολύ ταχύτερο ρυθμό από το φυσιολογικό. Είναι επίσης πολύ ψηλός, φτάνοντας τα 2,2 μέτρα ύψος.
 
Το προηγούμενο ρεκόρ μεγαλύτερου ποδιού κατείχε ο Τούρκος αγρότης Σουλτάν Κοσέν που φοράει παπούτσια νούμερο 60, ο οποίος ωστόσο κατέχει ακόμα το ρεκόρ του ψηλότερου ανθρώπου στον κόσμο, αφού έχει ύψος 2.51


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου