Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τι άλλο να τους δώσουν πια; Σε λίγο θα τους τάζουμε γαμπρούς και νύφες για να έρθουν

Αυτό που συμβαίνει με τους επικουρικούς γιατρούς είναι πραγματικά απίστευτο, αν κάτσει να το καλοσκεφτεί κανείς.
Τους δίνουν του κόσμου τα κίνητρα. ....

Η θητεία τους είναι διετής, έχουν δικαίωμα να μετατάξουν τον/την σύζυγο, εφόσον είναι δημόσιος υπάλληλος, παίρνουν επιπλέον μόρια για κάποιες περιοχές, όπως η δική μας, ενώ τους δίνει η περιφέρεια και μπόνους τετρακοσίων ευρώ. 
Από την πλευρά του υπουργείου και τις περιφέρειας έχουν εξαντληθεί και με το παραπάνω οι δυνατότητες, αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει ανταπόκριση και ενδιαφέρον.
 Οι θέσεις είναι ανοικτές, αλλά ουδείς δείχνει την επιθυμία να έρθει στην Άμφισσα. 
Το περίεργο είναι ότι η Φωκίδα είναι μόλις δυο ώρες από την Αθήνα, δεν είναι ένα απομονωμένο νησί ξεχασμένο και από τους χάρτες.
Τι άλλο να τους τάξουν πια; Σε λίγο θα τους τάζουν γαμπρούς και νύφες για να μας τιμήσουν.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥ?ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ -ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.21 Οκτωβρίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ .....
    Δείτε πόσους άνεργους ιατρούς έχει η Αθήνα!!

    Πιο μαύρες ημέρες δεν μπορεί να πέσει ο ιατρικός κόσμος της χώρας μας μετά και τα τελευταία στοιχεία που παρουσιάστηκαν και αφορούν την ανεργία που χτυπά αλύπητα τον κλάδο!

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Πατούλη, περισσότεροι από 3.000 νέοι γιατροί στην Αθήνα είναι άνεργοι και πολλοί ακόμα είναι υποαπασχολούμενοι. Ενώ καθημερινά δύο γιατροί της Αθήνας, εγκαταλείπουν την Ελλάδα και αναζητούν εργασία στο εξωτερικό.

    Ο κ. Πατούλης ζητά από το υπουργείο Υγείας να ληφθούν άμεσα μέτρα, για την στήριξη των νέων γιατρών, την εκπαίδευσή τους και τις επαγγελματικές προοπτικές που οφείλει να παρέχει η πολιτεία προκειμένου να ανακοπεί η μετανάστευση στο εξωτερικό.

    Ο ΙΣΑ θα διεκδικήσει από το Υπουργείου να ανοίξουν οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ, για όλους τους γιατρούς, να προκηρυχτούν μόνιμες θέσεις, στα Δημόσια νοσοκομεία, να δοθεί επίδομα επιβίωσης ως κίνητρο, για τους γιατρούς που θα διοριστούν στην περιφέρεια, να αποπληρωθούν άμεσα οι εφημερίες, να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία υπαίθρου, να εξασφαλιστούν νέα κονδύλια, μέσω του ΕΣΠΑ για την στήριξή τους και να κατοχυρωθεί ο κατώτερος μισθός εργαζομένων γιατρών σε ιδιωτικές κλινικές και πολυϊατρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή