Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τι είδε και ..... έπαθε η σαραντάρα ξανθιά όταν πήγε σε μέντιουμ για τον πρώην της. Αυτό που είδε πάντως θα το θυμάται για μια ζωή !!

 Κ.Κ

Μια σαραντάρα καλλίγραμμη ξανθιά εισέβαλε την Πέμπτη το βράδυ σε...γνωστό και πολυσύχναστο μπαρ πεζοδρόμου της .....

Πάτρας και αφού πλησίασε ένα ζευγάρι που καθόταν στο βάθος άρχισε να χτυπά με την τσάντα της τον άνδρα αλλά και τη συνοδό του! Οι θαμώνες σάστισαν ενώ οι υπεύθυνοι του καταστήματος έσπευσαν προς βοήθεια καταφέρνοντας σχετικά γρήγορα να ακινητοποιήσουν την γυναίκα αν και η ίδια πρόλαβε να αδειάσει και ένα ποτήρι με ποτό στο κεφάλι του άνδρα.                                    


 Και εκεί που όλοι είχαν ξαφνιαστεί άρχισε να αποκαλύπτεται το μυστήριο της αφορμής για το επεισόδιο. Και ποιο ήταν αυτό; Ότι η γυναίκα – μαινόμενη ταύρος, είχε πέσει θύμα της πλεκτάνης του ζευγαριού αφού ο μεν άνδρας ήταν ο πρώην σύντροφός της και η συνοδός της ήταν… το μέντιουμ στο οποίο είχε απευθυνθεί η ίδια για να της τον φέρει πίσω! Όπως αποκαλύφθηκε από τους έντονους διαλόγους εντός του μαγαζιού, η σαραντάρα είχε επισκεφθεί πριν από μήνες το μέντιουμ ζητώντας να μάθει για τη μοίρα της μέσα από τα χαρτιά ταρώ. Το μέντιουμ της υποσχέθηκε πως υπήρχε μεγάλη ελπίδα να γυρίσει ο σύντροφός της αλλά η ελπίδα αυτή μεταφράστηκε σε… δεκάδες επισκέψεις στο μέντιουμ και σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Η ερωτευμένη πλήρωνε και ξαναπλήρωνε γιατί έπαιρνε διαβεβαιώσεις από την χαρτορίχτρα ότι… «λίγο ακόμα και γυρίζει» ο περιβόητος σύντροφος.


                                                       
 Το μέντιουμ επέμενε για την επιστροφή
Όμως αυτός παρέμενε άφαντος ενώ παράλληλα η κάθε προσπάθεια της γυναίκας να τον προσεγγίσει έπεφτε στο κενό. Ακόμα και όταν του τηλεφωνούσε, είτε δεν της απαντούσε, είτε το σήκωνε και την έβριζε ζητώντας της να μην τον ξαναενοχλήσει. Όμως η χαρτορίχτρα επέμενε πως στα χαρτιά τους… έβλεπε μαζί, και μάλιστα σύντομα…
                                 
Αλλά τον είδε αγκαλιά… με την χαρτορίχτρα!
Μόνο που η σαραντάρα ναι μεν τον είδε – τυχαία – αλλά μαζί με την χαρτορίχτρα, σε τρυφερό τετ α τετ. Γεγονός που την έκανε να μην πιστεύει στα μάτια της και κυριολεκτικά να βγει από τα ρούχα της και να συμπεριφερθεί με την πιο άγρια αντίδραση. Και προφανώς δεν επρόκειτο για σύμπτωση. Το μέντιουμ γνώριζε καλά περί τίνος πρόκειται αφού και το ονοματεπώνυμο του άνδρα γνώριζε αλλά και ποιος ήταν αφού είχε δει φωτογραφία του. Εκείνο που δεν αποκαλύφθηκε ήταν πώς έγινε η επαφή μαζί του και αν η σχέση της μαζί του είχε ξεκινήσει πριν η πρώην σύντροφός του αναζητήσει την… ταρώ-βοήθεια! 

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου