Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΥ" ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΚΙΑΓΜΕΝΕΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ........ΔΑΚΡΥΩΝ !

Ο Ορέστης  Τσάρκος

προσφέρει  και γέλιο  !!! Μπείτε  και  γελάστε με  την  ψυχή  σας!!!

*EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ...ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ  ΥΨΗ  ΟΙ  "ΤΟΝΟΙ " ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ !!!!!!!!!!!!!

*ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ  ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ...ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... 1 ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤO  ΒΙΝΤΕΟ !!

*ΕΧΕΤΕ  ΝΕΥΡΑ?  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΛΥΣΗ...ΔΕΙΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ  2  ΜΑΛΙΣΤΑ).

*ΠΟΙΟΝ ΘΑ  ΕΒΑΖΕ  Ο  ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΣΤΗ Ν.Δ ?(ΒΙΝΤΕΟ)

*ΒΡΑΔΙΑ  ΠΟΙΗΣΗΣ  ,,,ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ  ΠΡΕΚΑΣ  ΚΑΙ  ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ -ΒΙΝΤΕΟ !

*4  ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ  ΓΙΑ  ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ!!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

*ΕΚΕΙΝΟΣ  ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΦΙΛΟΙ  ΤΟΥ  ΠΟΥ  ΤΟΝ  "ΧΑΝΟΥΝ"ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΤΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ!!...
ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΑΝΕΒΗΚΑΝ  ΠΟΛΥ  ΟΙ  ΤΟΝΟΙ  ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ...
       


                                                        Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ                            

Κολυμπώντας στη βροχή [ΒΙΝΤΕΟ]

νεαρός με μαγιό πάει για κολύμπι σε χείμαρρο.

Ένας νεαρός πιθανόν κάτοικος του Μενιδίου, θέλησε να “διασκεδάσει τις εντυπώσεις” προκειμένου να αντιμετωπίσει με χιούμορ την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει όλη την χώρα.
Κρατώντας λοιπόν τον απαραίτητο φραπέ και φορώντας γυαλιά ηλίου, σαγιονάρες, μαγιό, πετσέτα θαλάσσης και καρέκλα για την παράλια, αφού έβγαλε την μπλούζα του, κάθισε στην “ξαπλώστρα”, έβαλε τον αντηλιακό του και “πλατσούρισε” στην “θάλασσα” που είχε δημιουργήσει η πολύ έντονη βροχόπτωση και έφτασε έξω από την πόρτα του σπιτιού.
Το βίντεο του έχει γίνει ήδη vira l σε όλα τα social media, προκαλώντας χιλιάδες σχόλια και πολύ γέλιο.



Έχετε στρες; Μπείτε στο «δωμάτιο οργής» (Βίντεο)


Μια εγκατάσταση Τέχνης στη Μόσχα δίνει λύσει σε όσους θέλουν να εκτονώσουν τα νεύρα τους, και με το παραπάνω!
 Ο λόγος για το «Debosh» ή αλλιώς το “δωμάτιο οργής” όπου ο χρήστης μπορεί να σπάσει ό,τι θέλει εκεί μέσα χρησιμοποιώντας σφυριά και βαριοπούλες… Έτσι, αν είχατε μια κακή μέρα στη δουλειά, έναν τσακωμό με το σύζυγό σας ή απλώς χρειάζεστε έναν τρόπο για να εκτονώσετε το στρες σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πληρώσετε από 60 έως 450 δολάρια και να τα σπάσετε όλα!
Η ιδέα είναι πολύ δημοφιλής στη Ρωσία, ενώ μια μεγάλη λίστα από αντικείμενα που μπορείτε να επιλέξετε για να σπάσετε είναι διαθέσιμη on line. Μέχρι και αυτοκίνητο είναι στη διάθεσή σας για να το… περιποιηθείτε! Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Yuriy Adamovskiy, αυτό το είδος της απελευθέρωσης του στρες μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία μας. “Αν ένα άτομο δεν έχει τρόπο για να διοχετεύσει τα αρνητικά συναισθήματά του έξω από το σώμα του, τότε αυτά συσσωρεύονται και μπορεί να προκληθούν πολλά προβλήματα υγείας αργότερα”.


ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ" ΒΙΝΤΕΟ




Αλέφαντος: "Εγώ αυτόν θα έβγαζα πρόεδρο της ΝΔ" (βίντεο)




 
Ο Νίκος Αλέφαντος από την εκπομπή του δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις  στη ΝΔ και την κούρσα των 4 υποψήφιων. Δεν δίστασε μάλιστα, να πάρει και το μέρος του Αδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι είναι «μαγκίτης» και ότι είναι ο μόνος που είναι «μέσα από τη ζωή». 

«Εγώ αν ήμουν ξέρεις ποιον θα έβγαζα; Στα ίσα θα το πω. Στα ίσια ρε, ένας είναι ρε που θα του μιλήσεις και θα προσέξει. Βιβλία πούλαγε στα Εξάρχεια. Ο Αδωνις ο Γεωργιάδης. Αυτός είναι ρε μέσα από τη ζωή. Θα πας μέσα να του χτυπήσεις την πόρτα, να του πεις έλα εδώ ρε. Θα σου μιλήσει, θα σου κάνει. Οι άλλοι... τον υποστηρίζει το ένα τζάκι, τον υποστηρίζει το άλλο τζάκι, ο άλλος θα πάει εδώ. Αυτός είναι, από το πεζοδρόμιο. Ελα μέσα ρε, και αν δεν κάνει σε τρεις, πέντε μήνες να φύγει. Αυτός είναι μαγκίτης», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέφαντος αποθεώνοντας τον υποψήφιο για πρόεδρο της ΝΔ.








4   αλησμόνητες τηλεοπτικές στιγμές που μας χάρισε η ελληνική τηλεόραση!

Το σπαγγάτο στο ζευγάρι της χρονιάς
Ατάκα: Ούτε το σπαγγάτο μου δεν αξίζεις

Το βλέμμα της Αλέκας κάρφωσε τον Νεκτάριο
Ατάκα: Πού σας πήγαμε; Σε εποχές ανύπαρκτες


Η λέρα και ο αντιπρόσωπος
Ατάκα: Είσαι ψεύτης, υποκριτής, μαζοχιστής, αντιπρόσωπος και εκπρόσωπος

Ο Χατζηστεφάνου και τα νέα του ψαροντούφεκου
Ατάκα: Βλάχα, βλαχάρα, αμόρφωτη, τελευταία. Που δεν έχεις πιάσει N Y Times στα χέρια σου



ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες]

Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες]

Πόσες και πόσες ανδροπαρέες δεν έγιναν μακρινή ανάμνηση όταν ο έρωτας «χτύπησε» ένα ή περισσότερα μέλη τους.
Μία παρέα νεαρών στην Ουαλία όμως αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν με χιούμορ το γεγονός ότι ένας φίλος τους... εγκατέλειψε πριν από 18 μήνες, όταν γνώρισε την καλή του με την οποία είναι από τότε αχώριστος. Ετσι, του έκαναν κανονική... κηδεία!
Ο 20χρονος Κίραν Κέιμπλ μπορεί να ισχυρίζεται ότι μπορεί ακόμη να βγαίνει όποτε θέλει, παρά το γεγονός ότι περνά όλο του το χρόνο με την 19χρονη αγαπημένη του, Τζες Φέργκιουσον, αλλά οι φίλοι του έχουν διαφορετική άποψη.
Ετσι, περίπου 50 άτομα τον «έκλαψαν» σε τοπική παμπ. Ο Κέιμπλ έμεινε άφωνος όταν πήγε εκεί για να δει έναν αγώνα ράγκμπι αλλά αντί αυτού ανακάλυψε πως διεξαγόταν η... κηδεία του. Το κόλπο είχε τα πάντα. Ενας από αυτούς έκανε τον ιερέα, είχαν φέρει ένα αυτοσχέδιο φέρετρο, όπως και νεκροφόρα, ενώ έψελναν δικά τους «τροπάρια», στα οποία μιλούσαν για τη ζωή του φίλου τους.
Οργανωτής όλων αυτών ο Μπεν Σάλιβαν, ο οποίος εξήγησε ότι το έκανε γιατί ένιωθε ότι ο φίλος του «πέθανε» από τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση του με την 19χρονη Φέργκιουσον. «Κανείς από μας δεν τον βλέπει, δεν απαντά καν στα μηνύματα. Οπότε αποφασίσαμε ότι αφού δεν έβγαινε μαζί μας, εμείς με τη σειρά μας θα προσποιηθούμε ότι πέθανε και θα οργανώσουμε μία κηδεία», είπε στην Daily Mail.
Ο Κέιμπλ γέλασε με όλα αυτά και αμέσως μπήκε στο νόημα και ξάπλωσε στο «φέρετρο» μετέχοντας στην τελετή. Οσο για τη σύντροφό του, αν και βρήκε το όλο κόλπο διασκεδαστικό όπως είπε, επέμεινε ότι ο 20χρονος είναι ελεύθερος να βγει με τους φίλους του αν το θελήσει.
«Μόλις μπήκα στην παμπ, αντίκρισα περίπου 50 άνδρες με κοστούμια να ζητωκραυγάζουν. Σοκαρίστηκα, δεν ήξερα τι να πώ και τι να κάνω. Με πόνεσε το πρόσωπό μου από το γέλιο! Εκαναν μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα θα τη θυμάμαι αυτή την ημέρα», είπε εκείνος με τη σειρά του.


O.T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου