Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ !!!! Που τον δάγκωσε η γυναίκα του και τώρα "τρέχει" στα δικαστήρια ? Τι ακριβώς έγινε ?


 Κ.Κ
Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καλείται να αντιμετωπίσει η Αστυνομία  στην περιοχή   του Βόλου , μετά την καταγγελία ενός άνδρα ότι η σύζυγός του τον δάγκωσε στη…
μύτη κατά την διάρκεια ενός καυγά!

                   

Η 40χρονη γυναίκα διαπληκτίστηκε με τον 50χρονο σύζυγό της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Όταν ο καυγάς πήρε τέλος, ο άνδρας κάθισε στο σαλόνι του σπιτιού και παρακολουθούσε τηλεόραση, όταν η 40χρονη τον πλησίασε σε ανυποψίαστη στιγμή και, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, τον δάγκωσε στη ρινική περιοχή τραυματίζοντάς τον! Όταν ο πονεμένος σύζυγος προσπάθησε να αντιδράσει, η δράστιδα τον απείλησε και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί!

                                                                            
                       


Μετά την μήνυση που υπέβαλε ο 50χρονος τραυματίας στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος , ξεκίνησαν έρευνες για την… ζόρικη γυναίκα που όμως δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα .
ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

1 σχόλιο: