Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Φτάνει πια καθάρματα»


Κραυγή οργής από έναν εθελοντή στο Μόλυβο που είδε με  τα μάτια του τις τραγικές εικόνες των ναυαγίων με πρόσφυγες και μετανάστες.....
Μέρα με τη μέρα ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει στον υγρό τάφο του Αιγαίου, με την ηγεσία της ΕΕ να επιδεικνύει μία άνευ προηγουμένου αναλγησία ή καλύτερα… αναισθησία.
Διαβάστε τι έγραψε ο εθελοντής στο lesvosnews.gr:
Το Αιγαίο έγινε, για μια ακόμα φορά, ο υγρός τάφος πολλών αθώων. Δεν θα 'θελα να κάνω εκτίμηση για τον αριθμό, μου φαίνεται μακάβριο. 
Όμως, δεν μπορώ και να μην πω ΓΙΑΤΙ αυτοί οι άνθρωποι χάθηκαν απόψε. Χάθηκαν επειδή οι ηγέτες της Ε.Ε. συνεχίζουν να παρακολουθούν σαν απαθείς χάνοι ένα ολοκαύτωμα σε εξέλιξη, κάνοντας σχέδια επί χάρτου πάνω σε νεκρά κορμιά ξεβρασμένα στις ακτές του Αιγαίου. Χάθηκαν γιατί κάποιοι ντόπιοι μοιραίοι ηλίθιοι έχτισαν τον φράκτη - δολοφόνο στον Έβρο και το μόνο που κατάφεραν (εφόσον το προσφυγικό κύμα δεν αναχαιτίστηκε ούτε στο ελάχιστο) είναι να στείλουν στον άλλο κόσμο 3.000 ψυχές που αναγκάστηκαν να περάσουν από τη θάλασσα.
Χάθηκαν γιατί έμποροι όπλων βγάζουν μεροκάματο και μισότρελοι αιμοσταγείς φανατικοί συνεχίζουν να σφάζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη, στέλνοντας τους αθωους της γης στην προσφυγιά και στον θάνατο.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Να 'στε σίγουροι ότι κάποτε, κάπως, κάπου θα το πληρώσετε ακριβά αυτό το έγκλημά σας.
Δείτε το εκτενέστατο φωτορεπορτάζ του lesvosnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ 8 -9 ΜΠΟΦΩΡ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ...Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή