Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ Ένας καλοκαιρινός απολογισμός…

Συνάντηση τη Τετάρτη 7/10 στις 7μμ για το χειμερινό πρόγραμμα  (Δημαρχείο Ιτέας)....


Ένα περίεργο καλοκαίρι από άποψη γεγονότων πολιτικών αλλά και από άποψη καιρού που μας ανάγκασε να αναβάλλουμε κάποιες προβολές και σε μια περίπτωση χρειάστηκε να διακόψουμε τη προβολή λόγω βροχής…
Παρά τις δυσκολίες εκτός από τις προβολές ταινιών έχουμε στον απολογισμό μας:
-          την προβολή της ταινίας του Άκη Θεοχαρόπουλου «Πέριξ του Δελφικού τοπίου» και την πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε.
-          τις «Νύχτες Κινηματογράφου στην Ιτέα» με τη συμμετοχή της Χρυσάνθης Σωτηροπούλου, καθηγήτριας στο Παν/μιο Πάτρας (που θα την έχουμε μαζί μας και το χειμώνα).
-          την εκδήλωση «Μεσόγειος, η θάλασσα που μας ενώνει» με τον Καταλανό ελληνιστή Eusebi Ayensa και τον Josep Tero να ερμηνεύει μελοποιημένη ποίηση Κ. Π. Καβάφη κάτω από την πανσέληνο. Εκδήλωση που μαζί με την εμπνευσμένη αφίσα της Ελένης Παπανδρέου, έφτασε μέχρι την Καταλονία σε ρεπορτάζ με τίτλο: «ΚΑΒΑΦΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ».
-          Τέλος επιλέξαμε να κλείσουμε τις καλοκαιρινές δραστηριότητες με προβολή κωμικών ταινιών στη φιλόξενη αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας. Ευχαριστούμε τον Λεωνίδα Λύτρα και τον Λουκά Στενό για τη βοήθεια στον ήχο καθώς και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας κ. Ηρακλή Σαλαγιάννη που ως άριστος οικοδεσπότης ήρθε πρώτος και έφυγε τελευταίος παρέχοντας κάθε βοήθεια.
Επίσης ευχαριστούμε τη Λιμενική Επιτροπή και τον πρόεδρο της κ. Γιογάκη καθώς και το Λιμεναρχείο Ιτέας.
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
Μετά από μια αναγκαία ανάπαυλα, καλούμε τις φίλες και τους φίλους μας σε συνάντηση την Τετάρτη 7/10 στις 7μμ στον 3ο όροφο του Δημαρχείου Ιτέας για να συζητήσουμε το χειμερινό πρόγραμμα.
Σας περιμένουμε να έρθετε με τις ιδέες σας, τις προτάσεις για μεγάλους αλλά και για παιδιά (μιας και φέτος οπωσδήποτε μία εκδήλωση το μήνα θα αφορά τα παιδιά).
Η ενεργή συμμετοχή και παρέμβαση των φίλων μας είναι απαραίτητη για την ανανέωση και τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων της Κινηματογραφικής Λέσχης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου