Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του Ορέστη Τσάρκου

*ΕΚΤΑΚΤΟ !  ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ  ΜΕΤΑΞΥ  ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ  ΣΑΜΑΡΑ?

* ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΥΠΟΘΕΣΗ   ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ?

*  ΤΗ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΤΕ  ΓΙΑ ΤΙΣ  ΣΚΟΥΡΙΕΣ?

* ΤΙ  ΕΙΠΑΝ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΣΤΗ  ΝΕΑ  ΒΟΥΛΗ  ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΜΕΤΑ  ΚΑΙ  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ?

*ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ...ΣΕ  ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ....

*ΟΡΓΗ  ΓΙΑ  ΤΟ   "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ"  ΠΟΥ  ΕΣΚΑΣΕ  ΣΤΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΥΠΟΥ..........

*  ΟΙ  ΓΙΑΤΡΟΙ  ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΝ  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ  ΚΑΡΤΑ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

*ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΟ  ΘΕΑΤΡΟ  ΤΕΧΝΗΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑ  ΑΥΤΟ  ΠΟΥ  ΣΥΝΕΒΕΙ!

* ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ  ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ  ΣΤΗΝ  ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ  ΚΟΡΗ  ΤΟΥ .

* Ο ΤΖΑΡΕΝ ΛΕΤΟ  ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΕ  ΣΥΝΑΥΛΙΑ  ΣΤΗ  ΜΑΛΑΚΑΣΑ.

*ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΜΑΣ  ΕΙΔΗΣΗ.....ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ  ΤΟ  ΛΑΔΙ  ΜΕΤΑ  ΤΟ  ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ  ΣΕ  ΒΟΘΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ?...................

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Μεϊμαράκης και Σαμαράς δεν χαιρετήθηκαν καν στη βουλή - Ολο το παρασκήνιο

(SOOC/ NICK PALEOLOGOS)

Απρόσμενη τροπή παίρνει ο εσωκομματικός πόλεμος στη ΝΔ ενόψει των εκλογών, καθώς οι σχέσεις του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε οριακό σημείο.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και η ορκωμοσία στη βουλή και ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων και βουλευτών δεν χαιρετήθηκαν καν.

Η ψυχρότητα οφείλεται στο γεγονός ότι συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εκτιμούν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του. Πιστεύουν ότι η συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με τον έτερο διεκδικητή της ηγεσίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, δεν σηματοδοτεί προσπάθεια για την ενότητα της παράταξης.



*******************************************************

Εισαγγελική έρευνα για την απόσυρση της δικαστίνας του «βαποριού απ'την Περσία» Noor-1

Πιέσεις;

Τους λόγους για τους οποίους η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, δήλωσε αιφνιδιαστικά «κώλυμα» για λόγους υγείας και αποσύρθηκε από την εκδίκαση της υπόθεσης μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1», θα εξετάσει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη που διέταξε έρευνα για την περίεργη αυτή εξέλιξη. Δημοσιεύματα στον Τύπο ανέφεραν ότι η εξέλιξη αποτελεί «έκπληξη», αλλά κι ερωτηματικά καθώς ένας υπόγειος πόλεμος συμφερόντων και πιέσεων φέρεται να βρίσκεται σε εξέλιξη.  Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα.

***************************

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 867 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Σκουριές: Το ΣτΕ παγώνει την απόφαση του Σκουρλέτη- Ανοίγουν τα Μεταλλεία



 Σκουριές: Το ΣτΕ παγώνει την απόφαση του Σκουρλέτη- Ανοίγουν τα Μεταλλεία

Ανοίγουν τα Μεταλλεία Χρυσού στις Σκουριές με απόφαση που εξέδωσε το τμήμα αναστολών του Συμβουλίου Επικρατείας κρίνοντάς ότι πρέπει να ανασταλεί η απόφαση που έλαβε ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.


******************

Το μέτωπο του ΝΑΙ γίνεται μέτωπο του ΟΧΙ


Η κυβέρνηση αναμένεται να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από 155 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) την επόμενη Τετάρτη. Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι έχουν αποφασίσει, χωρίς μεταξύ τους συνεννόηση και με διαφορετικό σκεπτικό, να περάσουν απέναντι, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης περιμένει απάντηση σε επιστολή 9 σημείων που έχει στείλει στον ΑλέξηΤσίπρα για να διαμορφώσει τη στάση του.
Η καλλιέργεια της πόλωσης θα ξεκινήσει με την ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Βουλής την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, οι βουλευτές του Ποταμιού θέτουν ως όρο δέσμευση για αλλαγή του εκλογικού νόμου, το ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσει τον Νίκο Βούτση για πρόεδρο και «κατά περίπτωση» τους αντιπροέδρους. Κάπως έτσι, αναμένεται να σπάσει το μέτωπο ευρείας πλειοψηφίας με το οποίο υποστηρίχθηκε η εκλογή της απερχόμενης προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

***************************

Βαρουφάκης: Σε κατάθλιψη ο Τσίπρας τη νύχτα του δημοψηφίσματος




Βαρουφάκης: Σε κατάθλιψη ο Τσίπρας τη νύχτα του δημοψηφίσματος
Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξαναχτυπά! Με συνέντευξή του σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε σε κατάθλιψη τις δύσκολες μέρες της διαπραγμάτευσης, ενώ αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την αποτυχία του νέου μνημονίου που υπέγραψε η Ελλάδα.
Ο Βαρουφάκης έδωσε στον αέρα λεπτομέρειες από τη σχεδόν καθημερινή επαφή του με τον Αλέξη Τσίπρα τις ημέρες που προηγήθηκαν της Συνόδου Κορυφής στην οποία επήλθε τελικά η οριστική συμφωνία της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους.
«Στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου είδα τον Αλέξη “γονατισμένο” από την πίεση. Είχε κάνει παραχωρήσεις που δεν ήθελε να κάνει. Μόλις κάνεις παραχωρήσεις και ο αντίπαλός σου δεν κάνει ανάλογες, εκεί αρχίζει η παραίτηση και η παράδοση. Η δεύτερη σημαντική στιγμή της απογοήτευσης πραγματοποιήθηκε μετά το δημοψήφισμα. Ήλπιζα ότι η έκβαση του δημοψηφίσματος θα ενισχύσει τη θέση της Ελλάδας. Ομως τη νύχτα του δημοψηφίσματος μπήκα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και ήταν εντελώς αποθαρρυμένος, ήταν σε κατάθλιψη, ενώ εγώ ήμουν ενθουσιασμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.




************************************

Οργή από χρυσαυγίτικα tweets κατά γονέων Φύσσα από υπάλληλο της Γραμματείας Τύπου

Μπουμπούκι...


Οργή έχουν προκαλέσει τα υποτιμητικά και προσβλητικά σχόλια στο Twitter του Πέτρου Κορμικιάρη, δημοσιογράφου και στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, για τους γονείς του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Ο Κορμικιάρης, που διορίστηκε το 1991 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο βιογραφικό του δηλώνει περήφανα πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ, ενώ σήμερα, όπως αποκαλύπτεται και από προηγούμενα μηνύματά του στο Twitter, υποστηρίζει τους νεοναζί. «Χρυσή Αυγή - Δύναμη Προοπτικής», όπως γράφει σε ένα από τα πολλά προκλητικά «τιτιβίσματά» του.




Ο Πέτρος Κορμικιάρης, που εργάζεται στην Γενική Γραμματεία ως αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης τεχνικής υποστήριξης και υπεύθυνος του τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων, σε τελευταίο μήνυμά του στο Twitter χαρακτήρισε «δακρύβρεχτο μελό» την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, υποστηρίζοντας παράλληλα πως «ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του». Μάλιστα έκλεισε το μήνυμα του γράφοντας: «Βρε Ούστ».
Μετά την κατάθεση του πατέρα του Παύλου Φύσσα είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;». Ακόμη με τελευταίο του μήνυμα στο Twitter χαρακτήρισε «ατύχημα» τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.






***********************************

Δεν θέλουν να πληρώνονται με κάρτα οι γιατροί!

Απροκάλυπτα




Την αντίθεσή του στην καθιέρωση της πληρωμής των ιδιωτών γιατρών με πιστωτική κάρτα, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με σχετική ανακοίνωση.
«Οι εξαθλιωμένοι οικονομικά, ιδιώτες γιατροί θα πρέπει να επιβαρυνθούν με το κόστος αγοράς του μηχανήματος και την προμήθεια 2% στις τράπεζες ή αλλιώς θα εξαναγκαστούν να μετακυλήσουν το κόστος στον ασθενή», αναφέρει στην ανακοίνωση ο Γ. Πατούλης, πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών και στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα είχε εκφράσει ενδιαφέρον και για την προεδρία του κόμματος. Στην ανακοίνωση καλεί την κυβέρνηση «να λάβει υπόψη τις ιδιαίτερες παραμέτρους και να επιδείξει την ανάλογη κοινωνική ευαισθησία».
Ολόκληρη η ανακοίνωση

«O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζει την αντίθεσή του στην καθιέρωση της πληρωμή της ιατρικής επίσκεψης και πράξεων με πιστωτική κάρτα όπως προαναγγέλθηκε από το υπουργείο Οικονομικών και καλεί την κυβέρνηση να το επανεξετάσει.

Το εν λόγω μέτρο δεν θα συμβάλλει στην πάταξη της φοροδιαφυγής, καθώς πρόκειται για παροχή υπηρεσιών και όχι για προϊόν και δεν μπορεί κατ΄ αυτόν τον τρόπο να ελεγχθεί.

Αντιθέτως, θα αποτελέσει μια ακόμα σημαντική επιβάρυνση για τον επαγγελματία της υγείας που θα πρέπει να πληρώσει την προμήθεια του 2% στις τράπεζες καθώς και το κόστος αγοράς του μηχανήματος. Οι ιδιώτες γιατροί που έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά θα πρέπει να υποστούν την επιβάρυνση ή θα εξαναγκαστούν να μετακυλήσουν το κόστος στον ασθενή.

Επιπλέον θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ασθενών προχωρημένης ηλικίας που δεν έχει εξοικειωθεί με την συγκεκριμένη διαδικασία. Ο ΙΣΑ καλεί την κυβέρνηση να λάβει υπόψη τις ιδιαίτερες παραμέτρους του χώρου της υγείας και να επιδείξει την ανάλογη κοινωνική ευαισθησία».


************************************************************

Τεράστιες ουρές έξω το Θέατρο Τέχνης για τα εισιτήρια των 3 ευρώ [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]


Μετά τα γυμναστήρια Yava και τα ΚΤΕΟ ήρθε η σειρά των θεατρόφιλων για να δημιουργήσουν τη δικιά τους ουρά χιλιομέτρων έξω από το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν».
Το αδιαχώρητο γινόταν την Τετάρτη έξω από τα ταμεία των δύο σκηνών του θεάτρου (Υπόγειο και Φρυνίχου 14). Αφορμή στάθηκε η πρωτοβουλία του θεάτρου να διαθέσει εισιτήρια για όλες τις φετινές του παραστάσεις στην τιμή των 3 ευρώ.

Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των παραστάσεων της νέας σεζόν, από τις 17.00 έως τις 22.00,  περίπου 3.000 άτομα έσπευσαν για να επωφεληθούν από την προσφορά. Ατέλειωτες ουρές σχηματίστηκαν - ακόμα και πριν την έναρξη της προπώλησης - στο στενάκι της Φρυνίχου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στα πεζοδρόμια της Πεσμαζόγλου και της Πανεπιστημίου.


«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Θεάτρου Τέχνης ήταν τεράστια. Αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για το θέατρο. Μέλημα μας ήταν να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε όσους περίμεναν σήμερα εδώ» ανέφεραν στο ΑΠΕ οι υπεύθυνοι του ταμείου της Φρυνίχου.
Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που, ενώ έμειναν μέχρι το τέλος στα ταμεία της Πεσμαζόγλου δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν γιατί όπως ανακοινώθηκε από ανθρώπους του θεάτρου εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της προσφοράς. Η κατάσταση αυτή υποχρέωσε τους υπευθύνους του θεάτρου με σημερινής τους ανακοίνωση να ζητήσουν συγγνώμη από το κοινό για την ταλαιπωρία αλλά και να το ευχαριστήσουν για την προσέλευση του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Το «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» ευχαριστεί από καρδιάς τους χιλιάδες φίλους που ανταποκρίθηκαν στην ειδική προσφορά προπώλησης των «3 ευρώ» για τη νέα θεατρική σεζόν, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση στα ταμεία του θεάτρου και τους γύρω δρόμους.

Μια απρόσμενη ανταπόκριση, δίχως προηγούμενο, ενδεικτική της αγάπης του κόσμου για το θέατρο, παρά το δύσκολο των ημερών μας.

Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όσες και όσους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήρια, παρότι παρέμειναν επί ώρες στις αυτοσχέδιες ουρές που στήθηκαν από τον κόσμο έξω από το Θέατρο.

Το «Θέατρο Τέχνης», πιστό στις αρχές του Καρόλου Κουν για ένα θέατρο ανοιχτό προς το κοινό, διατηρεί σε όλη τη θεατρική χρονιά χαμηλές τιμές εισιτηρίων και δημιουργεί τακτικά ειδικές προσφορές, παρέχοντας συνειδητά πρόσβαση στον πολιτισμό για κάθε κοινωνική κατηγορία.”

Η προσφορά ίσχυε μόνο για τις 30/9 και κάθε άτομο που έφτανε στα ταμεία του θεάτρου είχε το δικαίωμα να αγοράσει μέχρι και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση με αυτή την τιμή, για όσες παραστάσεις της σεζόν κι αν επέλεγε.



*****************************************


ΔΑΚΡΥΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Το συγκλονιστικό γράμμα ετοιμοθάνατου πατέρα σε καρκινοπαθή κόρη του [εικόνες&βίντεο]

Το συγκλονιστικό γράμμα ετοιμοθάνατου πατέρα σε καρκινοπαθή κόρη του [εικόνες&βίντεο]

«Κέλι, αγάπη μου, λυπάμαι που δεν θα σε δω να μεγαλώνεις, όπως θα ήθελα. Η ζωή είναι καθαρή τύχη και η δική μου δυστυχώς τελειώνει», έγραψε ο Tom Attwater που πέθανε νικημένος από το καρκίνο την Τρίτη.

Το γράμμα που έγραψε ο 32χρονος στην κόρη του περιείχε συμβουλές προς την 6χρονη θετή κόρη του, η οποία επίσης πάσχει από καρκίνο. Το γράμμα του Attwater είχε δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο.




Ο Tom εκτός από μηνύματα υποστήριξης, έλαβε και δωρεές από ολόκληρο τον κόσμο. Τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει μισό εκατ. λίρες τα οποία προορίζονται για τις θεραπείες της μικρής Κέλι.




Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής, ο 32χρονος κατάφερε να εκπληρώσει ένα μεγάλο στόχο που ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία της κόρης του.



**********************

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

Ο Τζάρεντ Λέτο αποθεώνει την Ελλάδα και το κοινό τρελαίνεται στη Μαλακάσα! [εικόνες]

Ο Τζάρεντ Λέτο αποθεώνει την Ελλάδα και το κοινό τρελαίνεται στη Μαλακάσα! [εικόνες]

«Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία και εγώ ως παιδί ήμουν εμμονικός με την ελληνική μυθολογία και έχω διαβάσει όσα περισσότερα μπορούσα. Στην Ελλάδα οφείλω αυτό που είμαι σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο οσκαρικός ηθοποιός και μουσικός Τζάρεντ Λέτο στη συναυλία των «30 Seconds To Mars», το βράδυ της Τετάρτης, στη Μαλακάσα!

Κρατώντας μια τεράστια ελληνική σημαία στα χέρια, ο μουσικός ανέβηκε στη σκηνή και αφού έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας διάβασε το ποίημα που έγραψε ένας Έλληνας θαυμαστής του, ο Στέλιος, τον οποίο κάλεσε στη σκηνής. Πάντως, ο Λέτο, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος από τη Δευτέρα έκαναν τις βόλτες τους στο Σύνταγμα «ανεβάζοντας» φωτογραφίες στα social media.
Ο Τζάρεντ Λέτο νέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 20.30, ενώ απουσίαζε ο αδελφός του Σάνον, ο οποίος τελεί χρέη ντράμερ! Ο Τζάρεντ δεν παρέλειψε να του αφιερώσει ένα τραγούδι και να πει στο κοινό πως λυπάται που δεν κατάφερε να βρίσκεται στη συναυλία αυτή τη φορά






******************************************************


Ξέρετε πού να ρίξετε το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; [photo] 


Ξέρετε πού να ρίξετε το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι;
Ίσως ναι, αλλά πάντα είναι καλό να διαδίδουμε τέτοιου είδους πληροφορίες...

 Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε. Γιατί το κάνουμε; Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς για να μας πει το σωστό τρόπο. Γι' αυτό, λοιπόν, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τοποθετούμε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (νερού, αναψυκτικού), να το κλείνουμε καλά και να το πετάμε στα κανονικά σκουπίδια.

Και αυτό, γιατί ένα λίτρο λαδιού μολύνει σχεδόν ένα εκατομμύριο λίτρα νερού, ποσότητα η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια!

Ακόμα και αν δεν τηγανίζουμε πολύ, όταν το κάνουμε, ρίχνουμε συνήθως το χρησιμοποιημένο λάδι στον νεροχύτη της κουζίνας...


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου