Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ρωσία προειδοποιεί - O χειρότερος χειμώνας όλων των εποχών που έρχεται…. -


Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και το Κρεμλίνο εξέδωσαν ανακοίνωση που προειδοποιεί για χάος σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω των καταστροφικών επιπτώσεων από την βαρυχειμωνιά που έρχεται.....


Η Ισλανδία είχε το πιο κρύο καλοκαίρι από το 1992, η Γροιλανδία έχει μεγάλη συσσώρευση πάγου και στη Σουηδία οι χωρικοί δεν θυμούνται από πότε έχουν να δουν τόσο πολύ χιόνι. Δυστυχώς για την Δύση έρχεται ο καταστροφικότερος και χειρότερος χειμώνας της ιστορίας.

Το φαινόμενο Ελ Νίνιο μαζεύει μια άμορφη μάζα με μαζικό κρύο στον Β.Ατλαντικό. Οι Ρώσοι επιστήμονες προειδοποιούν για τους κινδύνους που φέρνει ο χειμώνας που έρχεται. Εφημερίδες όπως η Αμερικάνικη Washington Post με άρθρο του δημοσιογράφου Chris Mooney, προειδοποιούν γαι τις ψυχρές αέριες μάζες που παρατηρήθηκαν το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος στον Ατλαντικό, ενώ η Βρετανική εφημερίδα Telegraph σε άρθρο του δημοσιογράφου Dan Hyde αναφέρει ότι υπάρχει χαμηλή ηλιακή δραστηριότητα παρόμοια με εκείνη από τη μίνι-εποχή των παγετώνων τον 17ο αιώνα, όταν ο Τάμεσης πάγωσε.


 Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου