Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ...ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
*ΦΛΑΤΣΙΑΝΙ(ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ)..ΑΝ ΗΜΟΥΝ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΘΑ  ΨΗΦΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ.
*ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ  300.000.
*Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ  ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ.
*ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
*ΛΕΒΕΝΤΗΣ ...ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο  ΣΥΡΙΖΑ ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
*ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΒΙΝΤΕΟ.
*ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΔΥΣΗ ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
*ΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ?
*ΚΑΗΚΕ Η 40ΜΕΤΡΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ......

Τατούλης σε Παραπολιτικά: Δεν υπάρχει «θέμα Φλαμπουράρη» - Συνεργάτης του Μεϊμαράκη υπέγραψε τη σύμβαση με τη Διάτμηση


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, που υπέγραψε με την εταιρεία Διάτμηση  τη σύμβαση με το έργο, μιλώντας στα Παραπολιτικά, άσκησε κριτική στα όσα αναφέρονται για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σημειώνοντας πως «η εταιρεία δεν πήρε το έργο επί ημερών της υπουργίας του, ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει πριν από ενάμιση χρόνο» και πως δεν έγινε κάτι παράνομα. «Δεν υπάρχει θέμα Φλαμπουράρη, σταματήστε επιτέλους», τόνισε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επισήμανση του κ. Τατούλη πως η σύμβαση με την εταιρεία Διάτμηση υπογράφηκε από τον συνεργάτη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Πελοπίδα Καλλίρη.

**************

Φαλτσιανί: Αν ήμουν Έλληνας θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ


 «Αν ήμουν Έλληνας πολίτης, θα ψήφιζα οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πρώην υπάλληλος της HSBC Ερβέ Φαλσιανί, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις αποκαλύψεις της λίστας Λαγκάρντ, προσθέτοντας ότι θα ήταν μια «ρεαλιστική επιλογή» και χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα άνθρωπο που προσπαθεί να βρει λύσεις.
Ο Ερβέ Φαλσιανί επαναλαμβάνει πως πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δεν είχε απευθυνθεί κανείς σε αυτόν για συνεργασία, και τονίζει: «Στην Ελλάδα η κατάσταση άλλαξε με την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα κυβέρνηση, τον Ιανουάριο. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά στη χώρα σας η βούληση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής συμβάδισε με τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Όσο για το αν κρίνει ως χρήσιμη την πρόσφατη συνάντησή του με Έλληνες εισαγγελείς στο Παρίσι, σημειώνει: «Βεβαίως, για πολλούς λόγους. Και πρώτα από όλα, σε ό,τι αφορά τις έρευνές τους μπορέσαμε να αναφερθούμε σε μια σειρά από σημεία και ζητήματα, στα οποία χωρίς τη βοήθειά μου θα τους ήταν πιο δύσκολο ή και αδύνατον να γίνει αναφορά, διότι οι δικαστικοί αυτοί είχαν στα χέρια τους μόνον ένα μικρό μέρος των συνολικών πληροφοριών».

**************


Έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε όλες τις καταθέσεις άνω των 300.000 ευρώ από το 2000


  • ΣΔΟΕ

Εντολή στο ΣΔΟΕ να ελέγξει όλες τις τραπεζικές καταθέσεις άνω των 300.000 ευρώ και τα εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ, έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης υπέγραψε τη σχετική απόφαση με την οποία το ΣΔΟΕ προχωρά σε αυτοματοποιημένο έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών που έστω και σε ένα έτος, από το 2000 έως το 2012, περιείχαν καταθέσεις άνω των 300.000 ευρώ ή που από αυτούς εστάλη έμβασμα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ. Εφόσον προκύψει αναντιστοιχία με τα εισοδήματά τους, οι κάτοχοί τους θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον φόρους.
Στελέχη τραπεζών αναφέρουν ότι είναι σε θέση να στείλουν το σύνολο των στοιχείων. Μάλιστα, σημειώνουν ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για τη μορφή με την οποία θα σταλούν τα στοιχεία, προκειμένου να είναι αξιοποιήσιμα, δηλαδή να είναι συμβατά με το σύστημα taxis για να γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις.

******************************

Ο Μεϊμαράκης επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων, συμψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή


Τη θεωρία των δύο άκρων επαναφέρει ο… «μετριοπαθής» Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που αποδεικνύει ότι το τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας παραμένει καρφωμένο στην ακροδεξιά στροφή που επέβαλε ο Αντώνης Σαμαράς και οι σύμβουλοί του.
Μιλώντας στο Mega το βράδυ της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΝΔ ουσιαστικά εξίσωσε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, σχολιάζοντας πως και τα δύο κόμματα αύξησαν τα ποσοστά τους εν μέσω κρίσης λόγω των έκτακτων συνθηκών και όταν η χώρα επιστρέψει στην κανονικότητα θα επιστρέψουν στα «κανονικά» τους ποσοστά.

*********************************

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας θέλει να σώσει το λόμπι των μνημονίων

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην πλατεία Ομονοίας. 
Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «κάνει ότι χρειάζεται για σωθεί το λόμπι των μνημονίων» υπουργούς της κυβέρνησης ότι «συναλλάσσονται με την διαπλοκή» και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «συμμάχησε με τις δυνάμεις του χθες για να περάσουν το τρίτο μνημόνιο και είναι διαθέσιμος για όλα στα χέρια των δανειστών».

**************

Λεβέντης: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 6 μονάδες διαφορά – Όργανο του Μπόμπολα το «Ποτάμι»


Ο Βασίλης Λεβέντης, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μετά από 26 χρόνια εκλογικών μαχών, είναι έτοιμος να περάσει το κατώφλι της βουλής.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προχώρησε σε τολμηρές δηλώσεις από την Τριάνδρια Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας και τη δήλωση του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μπουτάρη, που είπε «όποιος ψηφίζει Λεβέντη είναι αρχαιοκάπηλος». Ο κ. Λεβέντης προβλέπει και τον νικητή των εκλογών.
Ο Βασίλης Λεβέντης προβλέπει ότι η διαφορά των δύο κομμάτων θα είναι 5 με 6 μονάδες και πρώτος θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα χαρακτηρίζει όργανο του Μπόμπολα το «Ποτάμι», δογματικό το ΚΚΕ και μαχαιροβγάλτες τους Χρυσαγίτες.
Τέλος καλεί τους πολίτες της χώρας να ψηφίσουν την Ένωση Κεντρώων για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες προτείνει, προκειμένου η Ελλάδα να μπει στο δρόμο τη ανάπτυξης.
Δείτε το video



*************

H Ραχήλ Μακρή κάνει καρτ και «καρφώνει» Τσίπρα: Είναι πολιτικός απατεώνας, με κορόιδεψε[βίντεο]

H Ραχήλ Μακρή κάνει καρτ και «καρφώνει» Τσίπρα: Είναι πολιτικός απατεώνας, με κορόιδεψε[βίντεο]

Κανέναν και τίποτα ασχολίαστο δεν άφησε η Ραχήλ Μακρή, η οποία έδωσε συνέντευξη ενώ έκανε καρτ, με βασικούς στόχους των «πυρών» της τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Με το ιδιαίτερο της στυλ, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Με το καλημέρα», χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «Μακιαβέλι», τονίζοντας πως την «εξαπάτησε και τη χρησιμοποίησε για να έρθει στην εξουσία».



Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
 
 
Nα σταματήσουν η Δύση και οι ΗΠΑ να χρηματοδοτούν ομάδες ισλαμιστών για να πετύχουν τους γεωπολιτικούς τους στόχους κατήγγειλε σήμερα στη σημερινή του ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού για τη διακυβερνητική Συνθήκη Συλλογικής Ασφαλείας (Collective Security Treaty Organization - CSTO) ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.
 
Είναι η πρώτη φορά που ο Β.Πούτιν κατηγορεί επίσημα την Δύση και κυρίως τις ΗΠΑ ότι "κρύβονται" πίσω από την δημιουργία και τον εφοδιασμό του ISIL και άλλων εξτρεμιστικών τζιχαντιστικών ομάδων, προς επίτευξη γεωπολιτικών στόχων.
 
Το δημόσιο "ξεμπρόστιασμα" έρχεται δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Ρώσου ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ο οποίος είχε δηλώσει "Ελπίζω ότι δεν αδικώ κάποιον λέγοντας ότι κάποια μέλη του συνασπισμού (κατά του ISIL), ΈΧΟΥΝ πληροφόρηση για το που βρίσκονται και ποιες θέσεις κατέχουν ομάδες του ISIL, αλλά ο ηγήτορας του συνασπισμού-οι ΗΠΑ φυσικά-δεν επιτρέπουν να χτυπηθούν αεροπορικώς" 

*************************


TO XAΠΙ ΤΟΥ ΓΚΕΡΙΝΓΚ

Ο στρατός του Χίτλερ ήταν ανίκητος, γιατί ήταν ντοπαρισμένοι, έπαιρναν όλοι Pervitin

Ο στρατός του Χίτλερ ήταν ανίκητος, γιατί ήταν ντοπαρισμένοι, έπαιρναν όλοι Pervitin
Σε νέες αποκαλύψεις για το Χίτλερ προχωρά ο γερμανός συγγραφέας Norman Ohler μέσα από το βιβλίο του «Der Totale Rausch» (Total Rush), ο οποίος υποστηρίζει πως οι στρατιώτες του Χίτλερ ήταν ντοπαρισμένοι με το φάρμακο Pervitin, το οποίο αποτέλεσε την πρώιμη μορφή της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.
Το φάρμακο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να νιώθουν μια μόνιμη ευεξία που τους έκανε να αισθάνονται ανίκητοι. Σύμφωνα με τον Ohler, όταν το 1940 η Βέρμαχτ εισέβαλε στη Γαλλία, η γερμανική διοίκηση είχε εξασφαλίσει 35 εκατομμύρια δόσεις Pervitin, το οποίο βοηθούσε τους Γερμανούς στρατιώτες να παραμένουν αισιόδοξοι και σε μόνιμη εγρήγορση.
Μάλιστα το φάρμακο ήταν τόσο γνωστό τότε στη Γερμανία, που το χρησιμοποιούσαν ακόμα και πολίτες, αν και στο στρατό, δινόταν ενισχυμένο.


Οι στρατιώτες λάμβαναν το φάρμακο είτε καταναλώνοντας σοκαλάτες που το περιείχαν είτε σε ενέσιμη μορφή, κάτι που όπως τονίζει ο Ohler, τους βοηθούσε να πολεμούν για μέρες χωρίς να έχουν ανάγκη για ύπνο. Παρόλο που το 1941 απαγορεύθηκε η κυκλοφορία του στο ευρύ κοινό, το Pervitin διατηρήθηκε στον στρατό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο Όλερ, το ίδιο σκεύασμα, ή παράγωγά του, χορηγήθηκαν στη συνέχεια στους Άγγλους και στους Αμερικανούς στρατιώτες. Σημειωτέον δεν πως τον χειμώνα του 1944, όταν ο Χίτλερ έδωσε εντολή για τη μεγάλη τελική επίθεση, δεν εμφανίστηκε νηφάλιος ούτε μία ημέρα. Σύμφωνα με την έρευνα του Όλερ, λάμβανε σε καθημερινή βάση ορμόνες και βαριά ναρκωτικά, τις οποίες του χορηγούσε ο προσωπικός του γιατρός.

********************************

Η ΦΩΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ
Κάηκε η 40μετρη θαλαμηγός του Σωκράτη Κόκκαλη -Ενα πλωτό παλάτι στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά [εικόνες]

Κάηκε η 40μετρη θαλαμηγός του Σωκράτη Κόκκαλη -Ενα πλωτό παλάτι στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά [εικόνες]

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τρίτης στο πολυτελές σκάφος της οικογένειας Κόκκαλη στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες που ξεπηδούσαν από το μηχανοστάσιο της 40μετρης θαλαμηγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 06.50 στο μηχανοστάσιο του πολυτελούς γιοτ «BUX» και μέσα σε λίγα λεπτά πυκνοί μαύροι καπνοί έβγαιναν από το εσωτερικό της θαλαμηγού. 
Στο σημείο έφτασε και πλοιάριο του Λιμενικού προκειμένου να διασφαλίσει πως τα παρακείμενα σκάφη δεν θα υποστούν ζημιές, ενώ περιμετρικά της θαλαμηγού έχει τοποθετηθεί προληπτικά ειδικό φράγμα σε περίπτωση που υπάρξει διαρροή καυσίμων στη θάλασσα.
Τελικά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Τώρα διεξάγεται έρευνα για το πως εκδηλώθηκε και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών, ώστε μετά να επισκευαστούν τα κατεστραμμένα τμήματα του υπερπολυτελούς γιοτ. 
 

Το περιοδικό «Ciao», όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε αποκτήσει το «BUX», είχε γράψει πως ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού μπορούσε να καυχιέται ότι είχε στην κατοχή του ένα παλάτι. Ενα παλάτι, όμως, που δεν... βρίσκεται στο έδαφος, αλλά στον αφρό της θάλασσας.
Το πλωτό παλάτι του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κατασκευάστηκε από την ιταλική εταιρεία σκαφών Cantieri Di Pisa και είναι φυσικά ένα από τα ακριβότερα μοντέλα που φτιάχνει. Εχει συνολικό μήκος 125 πόδια και διαθέτει υπερσύγχρονες μηχανές, που φτάνουν τους 25 κόμβους την ώρα. Η θαλαμηγός διαθέτει 8 καμπίνες. Εσωτερικά είναι επενδεδυμένη με πανάκριβα ξύλα και, φυσικά, πανάκριβα υφάσματα.

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου