Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Εκλογές 20 Σεπτέμβρη 2015

Συμπατριώτισσες Συμπατριώτες, Φίλες και Φίλοι
Όλοι εμείς που συμμετείχαμε στις εκλογές στις 20-9-2015 και στηρίξαμε την Λαϊκή Ενότητα συγκροτώντας το Μέτωπο του ΟΧΙ, θέλουμε να σας Ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας......

Οι εκλογές αυτές έγιναν με ταχύτατες διαδικασίες (fast truck) και με τις ευλογίες της Μέρκελ ("οι εκλογές μέρος της λύσης, όχι της κρίσης"), για να μη προλάβει ο Έλληνας πολίτης να αντιληφθεί τι ακριβώς αποφάσισε και συμφώνησε ο κος Τσίπρας.
Οι εκλογές αυτές έγιναν για να θάψουν οριστικά το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος, το 61,3% του Ελληνικού Λαού.
Οι εκλογές αυτές έγιναν για να υπάρξει στην Βουλή μια συντριπτική μνημονιακή πλειοψηφία.
Εμείς προσπαθήσαμε και αντισταθήκαμε σε όλα τα παραπάνω, συγκροτώντας άμεσα ένα μέτωπο στήριξης στην ΛΑ.Ε., για να μπορέσουμε και να εκφράσουμε το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού μέσα στο Κοινοβούλιο. Για να ανασχέσουμε το κύμα απογοήτευσης που πλημύρισε μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού και κυρίως της Νεολαίας όταν το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ. Για να απαντήσουμε στο αίσθημα του κόσμου «όλοι ίδιοι είναι».
Δώσαμε την μάχη των εκλογών μέσα σε 13 μέρες κόντρα σε όλο το Μηντιακό συστημικό κατεστημένο, κόντρα σε όλο το Πολιτικό κατεστημένο, που αναβίωσε από τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Χωρίς χρήματα χωρίς τηλεοπτικό χρόνο, με αποκλεισμούς από παντού. Δεχόμενοι καταιγίδα συκοφαντιών και σπίλωσης, ακόμα και προσωπικών.
Συνεχίζουμε. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα. Μέχρι το τέλος του έτους θα είναι εκατοντάδες τα προαπαιτούμενα που θα ψηφίσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα εφαρμόσουν.
Με συνέπεια, χωρίς σταματημό θα αγωνιστούμε μαζί σας για να φρενάρουμε την κοινωνική και οικονομική καταστροφή που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός και η πατρίδα μας.

Δεν έχουμε Υπογράψει τίποτα
Δεν έχουμε Δεσμευτεί σε τίποτα
Δεν θα Υποκύψουμε για τίποτα

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 
ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου