Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ."Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου όταν ......"

 Κ.Κ

"Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου, όταν έμαθα ότι  πάσχω......."
από καρκίνο  του  μαστού. Είπα . "Είσαι Γυναίκα, Είσαι Δύναμη"!
 Στην  παρουσίαση  του  προγράμματος στήριξης ασθενών που καθημερινά  δίνουν τη  μάχη κατα  του  καρκίνου και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος η  Χαρούλα  Αλεξίου εξομολογήθηκε οτι  πάσχει  από καρκίνο του μαστού.
                

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον άγνωστο Γολγοθά που πέρασε. Όπως είπε, έκανε την ανακάλυψη σε έναν έλεγχο ρουτίνας . Ο καρκίνος ήταν σε αρχικό στάδιο και δεν αναγκάστηκε να νιώσει όλη την ψυχοφθόρα όσο και επώδυνη διαδικασία των χημειοθεραπειών και των ακτινοβολιών.
                  

«Χρειαζόμαστε στήριξη και να αντιληφθούμε ότι η ζωή δεν σταματάει», είπε η Χαρούλα Αλεξίου. «Με την ανακοίνωση της νόσου το σοκ είναι μεγάλο και κρατάει αρκετά. Βλέπεις τη ζωή σου από την αρχή και ερωτήματα του τύπου «Γιατί σε εμένα;» «Τι δεν έκανα καλά;» «Γιατί το επέτρεψα να συμβεί;» απασχολούν το μυαλό σου. Γινόμαστε εγωκεντρικές, κλεινόμαστε στον εαυτό μας και δεν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ότι και άλλοι άνθρωποι νοσούν. Οι γυναίκες χρειάζονται βοήθεια για να βγουν από τον πολύ στενό κόσμο τους, να ξαναβρούν τον εαυτό τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους ως μητέρες, σύζυγοι, φίλες, εργαζόμενες», συνέχισε.
                             

Όπως αναφέρει  καθημερινή εφημερίδα μιλώντας για το παρελθόν η Χάρις Αλεξίου είχε χαρακτηρίσει «τέρας» τον καρκίνο, ενώ είχε αποκαλύψει πως από την ίδια ασθένεια «έφυγε» η μητέρα της. «Αυτό που παίρνεις από ένα τέτοιο γεγονός είναι η ταπείνωση, γιατί ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα το πάθεις κι εσύ.
              

Όταν λοιπόν χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, βλέπεις ότι είσαι κι εσύ μια καρδούλα που έχει ανάγκη από φροντίδα» είπε.

«Αισθάνομαι τυχερή που το πέρασα τόσο ανώδυνα. Να φανταστείτε ότι ανέβαλα την πρεμιέρα μου μόνο για μια βδομάδα μετά την επέμβαση που έκανα και επέστρεψα και πάλι στην καθημερινότητα μου και στις υποχρεώσεις μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.



Η Χάρις Αλεξίου (πραγματικό όνομα Χαρίκλεια Ρουπάκα, 27 Δεκεμβρίου1950) είναι μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Γεννήθηκε στη Θήβα το 1950 και από το 1958 ζει στην Αθήνα.Ο πατέρας της ήταν αγρότης απο την θήβα και η μητέρα της μικρασιάτισσα.

                          
Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του '70.

                              

                    

Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες: Μάνο Λοΐζο,Αθηναϊκή ΚομπανίαΜανώλη ΡασούληΒασίλη Παπακωνσταντίνου,Αντώνη ΒαρδήΓιάννη ΠάριοΔήμητρα ΓαλάνηΓιώργο ΝταλάραΆννα ΒίσσηΆλκηστη ΠρωτοψάλτηΕλευθερία ΑρβανιτάκηΜίκη Θεοδωράκη,Μάνο ΧατζιδάκιΝικόλα ΆσιμοΓιώργο ΖαμπέταΓιάννη ΣπανόΘάνο ΜικρούτσικοΛευτέρη ΠαπαδόπουλοΜάνο ΕλευθερίουΛίνα ΝικολακοπούλουΣωκράτη ΜάλαμαΑλκίνοο ΙωαννίδηΓιάννη Σπάθα,Νίκο ΠορτοκάλογλουΑφροδίτη ΜάνουΛαρεύντη ΜαχαιρίτσαΓιάννη Κότσιρα και πολλούς άλλους. Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 προσωπικούς δίσκους.


ΚΟΥΣ  -ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου