Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια είναι η Αννούλα που σαμποτάρει τον Βασίλη Λεβέντη; [ΒΙΝΤΕΟ]

Όσοι γνώριζαν το Βασίλη Λεβέντη πριν τις εκλογές της 25ης Γενάρη - όταν και έγινε μεγάλη φίρμα περνώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε ψήφους στην Α’ Θεσσαλονίκης - θα έχουν γνώση και των επικών εκπομπών του σε τηλεόραση και διαδίκτυο. .....
Ένα από τα πιο «πολύτιμα» βίντεο πάντως με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων είναι το παρακάτω από την διαδικτυακή εκπομπή «Πολιτικός Μαραθώνιος» η οποία μεταδίδεται από το siteantidiaploki.gr
Η εκπομπή γυρίστηκε στον Απρίλιο του 2013 αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ. Υπάρχει μόνο ως βίντεο στο You Tube. Ο λόγος; Η Αννούλα έκανε σαμποτάζ στον Βασίλη Λεβέντη! 



Την ώρα που ο Βασίλης Λεβέντης γράφει εκπομπή με καλεσμένο τον Γιάννη Βερώνη τον διακόπτει μουσική και μάλιστα ρέιβ. Ο πρόεδρος ζητά τα ρέστα «on air» από το κοντρόλ για να λάβει την απάντηση ότι «κάτι πείραζε η Αννούλα».
Θεριό ανήμερο ο Βασίλης Λεβέντης βγαίνει από το στούντιο για να τα ψάλει στην Αννούλα: 
Λεβέντης: Ρε παιδί μου γιατί ήρθες και πειράζεις εκεί;
Αννούλα: Μα δεν πείραξα τίποτε πρόεδρε εγώ. 
Λεβέντης: Μας χαλάσανε την εκπομπή τώρα. Ρε π@@στη μου. Ήρθε και κάτι πείραξε και άρχισε μουσική εκεί.
Βερώνης: Μήπως μπορούμε να το κόψουμε αυτό;
Λεβέντης: Τι να πω ρε Γιάννη, Τι να πω με την τρέλα του κάθε π@@στη;
Ο Βασίλης Λεβέντης επιστρέφει στο στούντιο λέγοντας: «Πείραζες κάτι ρε Αννούλα»
Αννούλα: Δεν είχε ίντερνετ και το κούνησα έτσι.
Δείχνοντας τι είχε κουνήσει η Αννούλα σαμποτάρει και πάλι τον Βασίλη Λεβέντη! Στο στούντιο ακούγεται αυτή τη φορά ένα σποτάκι που διαφημίζει κατσαρόλες οι οποίες «δεν παθαίνουν τίποτα»!
Κόντεψε όμως να πάθει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Η αντίδρασή του στο βίντεο δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών…
via pontiki.gr 

1 σχόλιο:

  1. Η κατάντια του πολιτικού συστήματος ειναι οτι μας κάνει να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον παραπάνω κύριο βάζοντάς τον στην βουλή.Για την Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ δεν ζητάμε ευθύνες τους γνωρίζουμε τόσα χρόνια.Ευθύνες ζητάμε απο την Αριστερά για τις ελπίδες που μας δημιούργησε και τελικά πορεύεται με λόγια και πράξεις της συντήρησης.Τις ίδιες ευθύνες εχουν και οι νεόκοποι ΄΄επαναστάτες΄΄ που θέλουν να κάνουν την ανατροπή χωρίς να υπολογίζουν και να μας λένε τις συνέπειες της πιθανής εφαρμογής της πολιτικής τους.Οσο για τους παλιούς ,σταθερούς και ειλικρινείς του ΚΚΕ ,μένουν εγκλωβισμένοι στίς μοναχικές διαμαρτυρίες τους ξεκομένοι και αυτοί απο το απαξιωμένο λαικό κίνημα.Το ερώτημα της ψήφου σε αυτές τις εκλογές ποιό ειναι? Μάλλον να διαλέξουμε εγκλωβισμένοι για μια ακόμα φορά τον καταλληλότερο διαχειριστή του σκληρού καπιταλιστικού συστήματος.
    Τ.Ζ.
    Βόλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή